Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טיפול ה10K של ה107 שלי, התרחש במוסך המרכזי ברחוב השומר בבני-ברק.

שחטו אותי במחיר, והבטחתי לעצמי שלא אחזור אליהם יותר.

כעת הגיע זמן טיפול ה20K.

מחפש מוסך מורשה במחירים שפוים והוגנים במרכז (תפר ת"א, ר"ג, פ"ת).

אשמח להמלצה.

תודה.

פורסם

ממליץ לך לטפל במוסך מרום הצמרת -

רח' כנרת 4 בני ברק (בקרבת מכון הרישוי מ.מ.מ.)

מוסך מורשה לטיפול ברכבי פיג'ו וסטרואן.

אני מטפל במוסך בשני רכבי פיג'ו לשביעות רצון מלאה.

בברכה

איל

• ספונסר פורום
פורסם
טיפול ה10K של ה107 שלי, התרחש במוסך המרכזי ברחוב השומר בבני-ברק.

שחטו אותי במחיר, והבטחתי לעצמי שלא אחזור אליהם יותר.

כעת הגיע זמן טיפול ה20K.

מחפש מוסך מורשה במחירים שפוים והוגנים במרכז (תפר ת"א, ר"ג, פ"ת).

אשמח להמלצה.

תודה.

המוסכים המורשים של פיג'ו לא זולים במיוחד. אם אתה מחפש הוזלה משמעותית במחיר הטיפול פנה אל מוסך גבע. הוא לא מורשה פיג'ו אבל הוא מתמחה ברכבים האלו ויכול לטפל לך ברכב עם חלקים מקוריים ועל פי הוראות היצרן במחיר נמוך משמעותית מהמחיר במוסך מורשה.

פורסם

מציע לך (לא משנה מאיזה מוסך ולמען שתדע קודם מה ההוצאה הכספית הצפוייה) - לקבל הצעת מחיר מסודרת לפני כניסה לטיפול.

כ"כ - במידה והרכב באחריות - הייתי נכנס למוסך מורשה יבואן (ובמידה והרכב כבר אינו באחריות - אז לא. המליצו לך כבר על מוסך מצויין לפיג'ו שאינו מוסך יבואן ותוכל לקבל גם המלצות נוספות במידת הצורך).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...