Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dragon 95? הבדל משמעותי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים רבים טוענים שבתדלוק עקבי לאורך זמן המנוע שלהם נשמע יותר "נקי"...

לי אישית לא יצא לתדלק רכב בדרגון, כי היה לי רכב בעל קרבורטור, באופנוע אני מתדלק דרגון, אבל באופנוע אי אפשר להרגיש

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

שטויות במיץ !!!:roll:

נבדק גם במעבדה!

בולשיט

כל הדלק בארץ יוצא מאותו מקום ומתוסף כבר שם ללא הבדל דת,מין וגזע!

ז"א כל תחנה לא משנה של איזה חברה , מקבלת דלק מתוסף לפי חוק.

כל מי שמרגיש שהרכב שלו נוסע יותר טוב עם תוספת תחמנות-שיבושם לו!

גורג

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
שטויות במיץ !!!:roll:

נבדק גם במעבדה!

בולשיט

כל הדלק בארץ יוצא מאותו מקום ומתוסף כבר שם ללא הבדל דת,מין וגזע!

ז"א כל תחנה לא משנה של איזה חברה , מקבלת דלק מתוסף לפי חוק.

כל מי שמרגיש שהרכב שלו נוסע יותר טוב עם תוספת תחמנות-שיבושם לו!

גורג

גורג היקר, את התוסף שמים בעת האיכסון .. (כאשר ממלאים את התאים מתחת לאדמה) יש ששמים תוסף (דרגון) ויש ששמים מים (פז ) .. כל אחד מה שאוהב :)

פורסם

לגבי הנושא של דלק מהול:

בתחנות פרטיות...

ומי שסיפר לכם שמוסיפים תוסף לבורות הדלק הביא עליכם דאחקה, אני עבדתי בתחנת דלק, ומעולם לא הוסיפו משהו לבורות לפני הסגירה שלהם לאחר ריקון המכלית, אז הכל קשקוש, אבל עדיין היו אנשים שטענו שהדלק הזה יותר טוב...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
גורג היקר, את התוסף שמים בעת האיכסון .. (כאשר ממלאים את התאים מתחת לאדמה) יש ששמים תוסף (דרגון) ויש ששמים מים (פז ) .. כל אחד מה שאוהב :)

היי

אני מקווה שצחקת!

מבטיח לך שאני מבין ומעורה בנושא הדלק הרבה הרבה יותר ממך!

דלק מגיע לתחנות במשאיות חתומות עם פלומבות ישירות ממסוף הדלק!

לטענתך כל מנהל תחנה בדלק שומר במשרד תוסף ומזליף תוסף כראות עיניו לתוך המיכלים שלו , או שלא הבנתי נכון?

כמובן גם שלפי דבריך יש לי במשרד(אני מנהל תחנת דלק של פז) מיכל מים מחובר ישירות למיכלים שאני מווסת את מעבר המים למיכלים כראות עיניי ?

שים לב לתשובות שלך

כל אחד ותחום ההתמחות שלו:wink:

אני בטוח לא יכול ללמד אותך כלום על תמא טורבו,ואני מבטיח לך שאתה יכול ללמוד ממני דבר או שניים על דלק,תוספים,דרגון ומה שביניהם!

גורג

על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
מה גם שמצאו אצליהם דלק מהול...
מה זה אצלהם?

האם אצל כולם?

האם חברות אחרות לא?

עשה טובה...דבר לעניין!

•  

פורסם

כמה תחנות דלק, ובינינם גם כמה תחנות פז, נבדקו וגילו כי אצלהן היה דלק מהול.

לפעמים ילדים במושב האחורי, גורמים לתאונות...אבל לפעמים תאונות במושב האחורי, גורמות לילדים!!

פורסם
כמה תחנות דלק, ובינינם גם כמה תחנות פז, נבדקו וגילו כי אצלהן היה דלק מהול.
זה כבר הרבה יותר מדוייק:wink:

•  

פורסם
היי

אני מקווה שצחקת!

מבטיח לך שאני מבין ומעורה בנושא הדלק הרבה הרבה יותר ממך!

דלק מגיע לתחנות במשאיות חתומות עם פלומבות ישירות ממסוף הדלק!

לטענתך כל מנהל תחנה בדלק שומר במשרד תוסף ומזליף תוסף כראות עיניו לתוך המיכלים שלו , או שלא הבנתי נכון?

כמובן גם שלפי דבריך יש לי במשרד(אני מנהל תחנת דלק של פז) מיכל מים מחובר ישירות למיכלים שאני מווסת את מעבר המים למיכלים כראות עיניי ?

שים לב לתשובות שלך

כל אחד ותחום ההתמחות שלו:wink:

אני בטוח לא יכול ללמד אותך כלום על תמא טורבו,ואני מבטיח לך שאתה יכול ללמוד ממני דבר או שניים על דלק,תוספים,דרגון ומה שביניהם!

גורג

היי :)

את האמת שלא צחקתי... אך זה מה שהבנתי ממספר אנשים , יכול שהטעוני :)

בכל אופן, היכן התחנה שלך ממוקמת?

פורסם

התחנה שלי בצומת סביון.

אם אתה גר בפ"ת אני יכול להמליץ בבטחון מלא על פז עיר,פז אצטדיון,פז געש.

כל המנהלים של התחנות האלו חברים טובים ואנשים אמינים לחלוטין.

•  

• תוכן חדש...