Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתה אתמול כתבה ב -YNET.

לפי דעתי העיצוב של הרכב עולה פי כמה וכמה מהלאנטיס, לפי מה שהבנתי מ -YNET גם האבזור הפנימי שלו מדהים ואפילו יפה יותר ממזדה 6.

פשוט נחכה ונראה..

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

20030218071847MX_Sportif.jpg

ה-MX ספורטיף מוצגת כמכונית תצוגה, המרמזת על עיצובה של ה-3.

לא סביר שהעיצוב יהיה רחוק מדגם התצוגה.

הידיעה הרשמית כאן.

ה-3 הבאה תכוון הישר לבטן של הגולף הבאה. להלן תמונות מעובדות מחשב שלה:

01.jpg

03.jpg

04.jpg

MCS 2008

פורסם

הפרונט של המזדה ממש מזכיר לי את ההונדה אקורד החדשה (הגירסא האמריקאית)

זה רק אני :?:

photo_07_large.jpg

אני שונא את הקיץ!

פורסם

רק מפריע לי הגריל המחודד, הוא פשוט נראה רע, קצת פחות מחודד והוא יראה מתאים ל6 ול3. אני לא אוהב גרילים שלא זורמים עם האוטו ושנראים כאילו שהדביקו אותם על האוטו (ראה סקודה).

פורסם

alfa147.jpg

20030218071847MX_Sportif.jpg

הממממ... קו החלונות...

אולי יש משהו בדבריך. :?

הפרונט המזדאי מעט בולבוסי יותר.

איזה אלופים אלפא, עם ידיות הדלתות האחוריות.

רק חבל שגלגלי ה-147 הזו עושים לה עוול.

MCS 2008

פורסם

בואנה בדיוק באתי לכתוב שה 3 ממש מזכירה את האלפא 147 במיוחד בקימורים ובמסגרות החלונות ואז אני יורד לסוף העמוד להוסיף תגובה ורואה את התגובה שלך רוני :!::!::!:

ד.א- בעיתון היום היה כתוב שדלק מוטורס תשווק את המאזדה במחירים תחרותיים -110-115 אלף שקל, לא נראה לי שהגולף תוכל להתמודד עם זה..

:roflmao: People drive big cars cause to make up for their small c0cks :roflmao:
פורסם

אני חושב שהייתי קונה את הגרסה עם מנוע ה -2000..

מזדה אומרים שיש לרכב גם התנהגות ספורטיבית..

אני כבר מת לקרוא כתבת מבחן של הרכב.

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם

רבותי, אני צועק כבר שנה - מאזדה מחקה את אלפא! שיקום מי שחושב שה-6 לא דומה עד כדי חשד ל-156 (ויש לי אחת כזו, אז אני משער שאני יודע. ולכל המרחמים, תרגעו - יש לי 156, לא 6...). גם כאן, כשראיתי את התמונה, ישר קפצה לי ה-147 לראש (וגם הפיוזים קפצו). :twisted:

אז כמיטב המסורת, כשהיפנים רוצים להיות "מקוריים" הם פשוט מעתיקים. לפחות מהטובים ביותר... :fist:

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

נראית מצויין.

אני לא ממש רואה את הדמיון ל147, ממש לא.

מה שאני כן רואה זה רכב מעוצב טוב עם קווים אחיזים ועיצוב נקי וזורם ללא חלקים לא מתאימים.

ח"ח למאזדה ונקווה שהעיצוב יגובה ביכולת דינמית ראוייה (סביר, זו הרי פוקוס MK2 מחופשת).

פורסם

כל המאזדות נראות לדעתי אותו דבר. פשוט לקחו בלופרינט אחד, דחפו אותו למחשב, ושיחקות עם כמה קווים ונקודות, וזהו.

לכולן אותם הפנסים, אותם גרילים.

:puzzled:
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

עוד תמונות מזוויות שונות.

ול-BMW/316/318/M5/Z4 או איך שקוראים לך - תפסיק לז**ן את השכל.

03geneva_26l.jpeg

03geneva_12l.jpeg

03geneva_11l.jpeg

03geneva_09l.jpeg

03geneva_08l.jpeg

• תוכן חדש...