Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פורד פיאסטה 2011 מחיר מחירון 66000 השגתי מחיר של 55000.

הרכב הוא רכב שאני נוסע עליו מחברת השכרה ולקחתי ל-2 בדיקות מוסך גירים שהומלץ פה בפורום +מכון בדיקה

התקלות שנמצאו :צריך להחליף חיישן טמפ' מים הוא לא תקין,מד הדלק מראה שחסר דלק אחרי 3-4 מיכל אולי בעיית מצוף,ובעיה קטנה בגיר - המוסך לא ציין מה הבעייה בגיר רק את עלות התיקון של הבעיה בערך 1500 ש"ח,מבחינת שלדה אין בעיות או תאונות.

יש עוד חודש וחצי לאחריות יבואן - חברת ההשכרה אמורה לתקן את כל הליקויים שמצאתי במוסך הגירים,לא אני,הם אמרו וגם הכנסנו לחוזה שהם הולכים להעביר אותו בדיקה אישית שלהם במוסך מורשה של פורד לחבר אותו כנראה למחשב הסורק ואם הם ימצאו את הליקויים שהמוסך גירים מצא אז עלות כל התיקונים עליהם,אם לא ימצאו /ואו/לא ירצו לתקן העסקה מבוטלת.

יותר שאלתי אם כל הבעיות האילו שמצאתי (אם מוסך הגירים לא טעה) אומרות שהאוטו הזה "מתחיל להתפרק" ולא שווה לקנות אותו.

בנוסף מד קמ מראה 61000 ק"מ וחברת ההשכרה אמרה לי שבמחשב רשום 67000 לא יודע אם זאת טעות הקלדה אני צריך לדאוג?

האם אוכל למכור במחיר סביר אוטו עם עבר בחברת השכרה?

תודהicon_smile.gif

פורסם

מי המוסך שבדק את הרכב ומה מהות התקלות שמצא? פרט יותר.

קיבלת אותו ב-55 אבל לא ציינת כמה הוא שווה במחירון.

בגדול, נשמע כמו קניה טובה. רק לא ברור מה התקלות שציינת ולמה הם לא תוקנו על חשבון החברה או על חשבון היבואן ( הרכב אולי עדיין באחריות).

נסה לתת כמה שיותר מידע. אתה נשמע מבולבל.

כל רכב ניתן למכור בהפחתה הנכונה. מזה לא הייתי דואג, לפיאסטה יש שוק לא רע בכלל, במיוחד לאוטומטית.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

בעיה קטנה בגיר שצריך לפרק ולהחליף? תברח מהרכב כמו מאש, התיקון יכול לעלות בכיף כמה אלפי שקלים.

עשה לעצמך טובה, וחפש רכב אחר.

וכן, רכב מ2011 צריך להיות נטול תקלות, רוב הרכבים בגיל הזה עדיין נמצאם תחת אחריות יצרן, ובכלל, לדעתי רכב חדש צריך לתת לך שקט ל150-200 אלף ק"מ, בשימוש סביר, ובתנאי שטופל כמובן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

מחיר מחירון 66000 הפחתה של 18 אחוז.

התקלות :צריך להחליף חיישן טמפ' מים הוא לא תקין,מד הדלק מראה שחסר דלק אחרי 3-4 מיכל אולי בעיית מצוף,והבעיה הקטנה בגיר - המוסך לא ציין מה הבעייה בגיר רק את עלות התיקון של הבעיה בערך 1500 ש"ח

יש עוד חודש וחצי לאחריות יבואן - חברת ההשכרה אמורה לתקן את כל הליקויים שמצאתי במוסך שמתמחה בגירים(מוסך מאוד מומלץ פה בפורום),לא אני,הם אמרו וגם הכנסנו לחוזה שהם הולכים להעביר אותו בדיקה אישית שלהם במוסך מורשה של פורד לחבר אותו כנראה למחשב הסורק ואם הם ימצאו את הליקויים שהמוסך גירים מצא אז עלות כל התיקונים עליהם,אם לא ימצאו /ואו/לא ירצו לתקן העסקה מבוטלת.

יותר שאלתי אם כל הבעיות האילו שמצאתי (אם מוסך הגירים לא טעה) אומרות שהאוטו הזה "מתחיל להתפרק" ולא שווה לקנות אותו.

עריכה אחרונה על ידי תמיר רמת גן
  • תוכן חדש...