Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדירה יש כבר תעלות מנוצלות ע"י תשתית של יס וכולן מגיעות לארון חשמל. הרעיון הוא לנצל את התעלות האלו, אך להוסיף לידן עוד שקע רשת.

העבודה תכלול בעיקר השחלת כבלים בתעלות קיימות, וממש מעט חציבות ותיקונים.

האם מישהו מכיר מישהו מומלץ באזור ב"ש שיעשה את זה? לחילופין - איזה בעל מקצוע אמור לעשות את זה? חשמלאי?

המון תודה!

פורסם (נערך)

הניסיון שלי הוא שצריך חשמלאי שמבין בנושא. החשמלאי שלי חשב שאפשר לשרשר כבלי רשת כמו כבלי חשמל ובמקום לרכז את קוי הרשת לארונות החשמל והתקשורת הוא שרשר צינורות, מה שאילץ אותי להכניס סויץ' נוסף לרשת שגם כך היא מורכבת בקנה מידה של רשת ביתית.

בנוסף - ודא שיש לך בארון החשמל (ובמידת הצורך בארון התקשורת) מספיק מקום לנתבים\סויצ'ים\מודם, נקודות חשמל כדי לספק להם כוח ואולי גם נקודת קצה של בזק\הוט לחיבור האינטרנט.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה, אני לא מתכוון לסבך את העניין ולהכניס את הנתב לארון. זה כבר בלגן אחר כפי שציינת עם חשמל ונק' של בזק. הוא ישאר איפה שהוא כיום, זה לא מפריע לי, אני פשוט רוצה שבכל מקום תהיה לי נק' רשת קווית.

פורסם

אין צורך בהכנסת המודם לארון החשמל, כן אפשר לשים שם סוויצ' ושהמודם יתחבר אליו דרך נקודה כמו כל צרכן אחר.

זה כן מצריך נקודת חשמל בארון החשמל וקצת מקום, אבל לא מעבר לכך.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...