Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב הביצים יצאו מגעילות. לא עושה יותר בחיים. אני לא יודע אם זה כי עשיתי לא נכון או כי זה לא טעים לי. הריח פשוט משתלט על הטעם. אין לי בעיה עם גבינות ונקניקים מסריחים, שם אחרי הביס מתרגלים. בביצה עלה לי רפלקס ההקאה תוך שניות.

הבירה הייתה בסדר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 195
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נקניק, זה מתכון של לפחות 6 שבועות, למה אתה אוכל אחרי שבועיים?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לידע כללי, הנוסחא לחמוצים היא להגיע לph4 עם סטיה של 0.2

זו הרמה שבה הם נכבשים ונשמרים הכי טוב וגם מבחינת טעם

דילול עם מים, החמצה עם חומץ

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

העגבניות יצאו ממש טעימות!

הגמבה והגזר חריפות נורא.

שבוע הבא אני יעשה חדש עם פחות כוס חומץ ורק פלפל חריף 1.

דרך אגב אם יש מישהו שהוא פריק של חריף, הוא מוזמן לקבל את הצינצנת.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם
נקניק, זה מתכון של לפחות 6 שבועות, למה אתה אוכל אחרי שבועיים?

זה כבר נראה לי מוכן. הריח, המרקם, הטעם. מזעזע. עזוב, אני לא הולך לנסות שוב. אוותר על הפלא.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

נראה לי שקיבלת טראומה טובה. טוב, ישאר לי יותר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אז קניתי שתי צנצנות קטנות ב-H&O במבצע.

קניתי מלפפונים מיני, קניתי כרוב קטן, כרובית קטנה ופלפל צ'ילי לעשות מיקס חמוצים.

באתי להכין ואני מגלה שבאחת מהצנצנות הסגירה לא טובה, הלכתי להחליף, לקחתי חדשה בדקתי את הסגירה.

חזרתי הביתה, חתכתי את הכרוב, רקוב בפנים, הכרובית גם כן.

הלכתי וקניתי כרוב חדש, כרובית לא מצאתי נורמלית.

שטפתי עם סבון את הכלים ושמתי מים רותחים כדי לעקר את הצנצנות, הצנצנת החדשה יותר לא עמדה בעומס והתפרקה ל-2 חתיכות זכוכית, נשארתי עם צנצנת אחת.

בסוף הכנסתי למטה שמיר ומלח גס, את כל הירקות, והוספתי מים וחומץ ביחס של 1:3 בערך + כף מלח על כל כוס מים, וגם פפריקה וקצת קארי צהוב.

מעניין מה ייצא בסוף.

כמה זמן זה צריך? שבוע בערך?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

סיימתי להכין עכשיו את ביצי השלו. במתכון כתוב שצריך 50, אבל מפני שזאת הפעם הראשונה שאני מכין את זה החלטתי להסתפק ב-24 ביצים בלבד (שתי תבניות).

קילוף ביצי שלו זה עינוי סיני. נהיה לי רע רק מלחשוב מה היה קורה אם באמת הייתי מכין 50 ביצים.

בעוד חמישה ימים זה צפוי להיות מוכן. רשמים בהמשך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

פתחתי את החמוצים, יצא מצוין, פעם הבאה להשתמש בפחות צ'ילי (שמתי 2 חתוכים ועוד 1 שלם), ולהוסיף כורכום, להפחית קצת מלח, וגם לשים יותר מלפפונים.

רק בשישי שבת חיסלתי בערך חצי צנצנת

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את השרשור:

בתקופה האחרונה אני יותר מידי עסוק ופשוט אין לי זמן להקדיש לתחביב הזה. מצד שני, הגיע לידיעת המערכת מידע אודות שום שנאכל חי לאחר שהושרה ביין לבן.

מאכל התאווה הוגש במסעדת מיטשוס בקצרין, וחוץ מזה שידוע שטעמו הטבעי נשמר בניכוי החריפות, אין כל מידע נוסף אודותיו. אפילו גוגל לא שמע המרקחה הזאת :roll:

קוראים נכבדים, אני פונה אל הלב שלכם: הבו לי כל פיסת מידע על נזר הבריאה העונה לשם שום מושרה ביין לבן. אבקש להתרכז בעיקר בסוג היין ובמשך ההשרייה.

תבואו על הברכה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני מכיר שיש שום בחומץ יין לבן בצנצנות. זה חברה שמוכרת הכנה למרינדות. יענו משתמשים בזה בתור מרינדה ולא כנשנוש.

http://www.verylazy.com/products/chopped-ingredients/very-lazy-garlic

לא כזה?

• אחראי פורום
פורסם

אני הוא הנסיין שהקריב את קיבתו ואכל קערה קטנה של המעדן הזה.ניקו, תודה ובהחלט יכול להיות אבל שם אלו היו פרוסות דקות ומעבר לעניין ההשרייה, לא נמסר כמה זמן והאם מעורבים עוד מרכיבים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...