Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

negu9u8a.jpg

מתקדמים אבל זה עוד לא נגמר

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 195
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וזהו להיום, ביצים כבושות. אין לי כוח לשום קונפי, אולי מחר.

juba3y6a.jpg

ואחרי שאאזור אומץ, אתחיל להכין את זה בבית במקום לקנות:

ydyby9as.jpg

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מה זה האחרון, תוכל לצלם ליד אבטיח?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

שקלתי לקנות אתמול אבטיח בשביל החמוצים אבל נמלכתי בדעתי אז אין.

זו Century Egg מביצת ברווז. אני מתכנן להכין מביצת תרנגולת, מעדיף את המרקם.

בסה"כ, כובשים את זה בסודה כאוסטית כמה ימים, ואז שמים בתוך חימר כדי ליצור סביבה אנאירובית. התוצאה היא הואבוס חמינדוס על סטרואידים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

סודה קאוסטית משמשת לכבישה מהירה בתעשית החמוצים , זיתים , מלפפונים ושאר הירקות. בחומר גורם "לבישול " של המוצר וכך הוא מוכן תוך מספר ימים.

פורסם

מעניין, אמשיך לעקוב.

אגב, הכנתי ביום שישי קונפי שום, מומלץ לשדרג עם עלה רוזמרין ועלה טימין. יצא נהדר, שאני צריך להכין צנצנת נוספת השבוע.

M-TECH E46

פורסם
תרומתי הצנועה למשטר הכיבוש

savu9ahu.jpg

בהמשך היום אני מתכנן כיבוש מעניין בהרבה, יש למה לחכות.

ממליץ לחתוך את הפרוסות לימון לרבעים קטנים כך יהייה יותר נוח לאכול אותם.

כמו כן במידה והלימון מגיע עם קליפה עבה אפשר מעט לקלף אותה עם קולפן.

הקליפה גורמת למרירות בטעם ועד שהיא מתרככת עוברים עוד כמה ימים של כבישה.

פורסם

אולי טעמת את הלא נכונות, אלו שאני אכלתי (קנויות) היו מאוד עדינות. נראה איך ההכנה הביתית תלך.

באנגליה זה הולך חזק בתור חטיף עם הבירה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

בסה"כ, כובשים את זה בסודה כאוסטית כמה ימים, ואז שמים בתוך חימר כדי ליצור סביבה אנאירובית. התוצאה היא הואבוס חמינדוס על סטרואידים.

:shock: תגיד, יש מצב שזה היעד הבא שלך?

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%91%D7%99%D7%A6%D7%AA_%D7%9E%D7%90%D7%94_%D7%94%D7%A9%D7%A0%D7%99%D7%9D

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

זה אכן היעד הבא, רק שאני מתכוון להכין בשיטה המודרנית, אין לי סבלנות לשיטה המסורתית.

גם צילמתי אחת קנויה מהקופסה שיש לי בבית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

טעמתי ביתיות וזה היה מלוח לא קצת. אבל הטעם של הביצה היה מודגש מאוד.

הבריטים ידועים במאכלים מזעזעים. הם גם אוהבים נקניקיות דם, זה עשה לי בחילה.

אם כבר ראיתי את הסימלון שלך, אתמול ראיתי בערוץ 9 הרוסי "לה גרנד רסטורנט". זה הסרט האהוב עליי מכל הסרטים של דה-פינס. מוסקט נוס הר מיולר!!!

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

הבריטיות עשויות בחומץ עם מעט מאוד מלח, אולי כדאי לך לנסות שוב. נקניקיות דם זה מעולה בארוחת בוקר אחרי טיגון הגון.

בכל אופן אני לא הולך להגן על המטבח הבריטי, הוא די מזעזע, אבל יש הברקות פה ושם.

לואי דה פינס נלקח מאיתנו בטרם עת וחבל.

עריכה אחרונה על ידי nitch

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...