Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעט עדכונים:

החל מאמש נחה לי במטבח צנצנת עם כרוב שנכבש לאיטו במלח. העסק אמור להיות מוכן בעוד כתשעה ימים, אם זה יהיה מוצלח אפרסם את המתכון.

בינתיים התהליך גורם לייצור של גזים, כך שבעצם יש לי צנצנת גודשת.

ובלי קשר לכלום, נתקלתי לגמרי במקרה בכתבה הזאת: http://www.sanedrink.co.il/%d7%97%d7%9c%d7%a4%d7%a0%d7%99%d7%95-%d7%9b%d7%91%d7%95%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a2%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%a9%d7%91%d7%a1%d7%91%d7%9c/

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 195
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שיתפתי את זה בשרשור של האוכל המקסיקני. בדיוק את אותו המתכון. זה בקלות הנשנוש חמוצים הכי טוב שיש. אתם לא מבינים כמה שזה טעים. לא מאמין שלא חשבתי על זה בשרשור הזה. עצרו הכל, לכו להכין חלפיניו כבוש. ממליץ בחום.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

יש בשוק בעיר. לרוב גם באיכות טובה. אני לא עושה קניות באינטרנט, ולכן אני תלוי בגחמות הבסטיונרים.

יש אתר שGSI16V צירף לפני כמה חודשים. נראה לי שבשרשור החריף. אפשר משם להזמין זרעים ולשים בגינה, או בעציץ על עדן החלון. פלפלים הם רב עונתיים, קלים בטירוף לגידול, כך שלא אמורה להיות בעיה עם זה. ניתן גם למצוא זרעים בכל רחבי האינטרנט, פשוט האתר של GSI היה אמין.

עריכה-

מצאתי:

http://pepperlover.com/

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

לאחר ביקור שערכתי אתמול בשני שווקים שאף אחד מהם לא היה בנתניה, לא מצאתי חלפיניו :(

כל היודע דבר על מקום הימצאו מתבקש ליצור קשר עם הח"מ. תודה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

מהטקסט בו נתקלתי היה נראה שמדובר במי סודה. כאמור, אני לא ניסיתי את זה עדיין.

מי שמנסה - שיספר לנו איך הלך ... :)

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

אני מכיר את האתר ובד"כ יש להם מלא דברים נחמדים [גם חלפניו], אבל אצלם זה קצת יקר. זה מוזר שזה כזה נדיר. לפני כחודש קניתי חלפניוס בשוק בנתניה. אתמול אגב, לא היה. מוזר.

פורסם
אצל טרז פזוס ניתן להשיג הכול מה שקשור למטבח המקסיקני.

נדמה לי שפעם ראיתי שיש להם חלפיניו.

http://trespesos.co.il/

תודה, השארתי להם הודעה באתר.

פורסם

התקשרתי היום לטרז פזוס - אין להם כרגע חלפיניו, אבל הפקידה לקחה את הטלפון שלי והבטיחה לעדכן אותי ברגע שיהיה. נקווה.

בינתיים, מסעדן מקומי שעמו אני מיודד יעץ לי לבדוק אצל עלה עלה בכפר ידידיה - גם בנוגע לחלפיניו וגם בנוגע לכרוב ניצנים. אלא שמספר הטלפון שמפורסם מוביל ישירות לתא קולי שמיועד להזמנות.

בגלל שכפר ידידיה נמצא פה קרוב, נסעתי לכתובת שמצויינת בגוגל. מסתבר שזה הבית שבו בעל העסק גר, ובשעה שהגעתי כל מי שהיה שם אלה שני הכלבים שלו ששוטטו בחופשיות בחצר.

ססססאמכ, מה כבר ביקשתי?! כולה חצי קילו חלפיניו טרי :(

פורסם

ה 1.72 שח שלי:

הפלפל הירוק החריף הרגיל שלנו (שאין לי מושג איך קוראים לו)

לא קוראים לו, אין לו באמת שם, זה כמו חתול רחוב או כלב מעורב.

בכל אופן הוא לא ירוק, אין באמת דבר כזה פלפל ירוק.

אף פלפל בשל לא נשאר ירוק כמו שהוא גדל, כולם בסופו של דבר משנים לצבע כלשהו (ישנם גם שהופכים לירוק בהיר)

הפלפל הירוק שלנו נקטף טרם הגיע להבשלה (בוסר) כי בדיוק לפני הבשלה הפלפל נמצא בשיא חריפותו (לא שהם חריפים...) וכדי שיהיו לו חיי מדף ארוכים יותר.

כמו כן ישנם פלפלים שהם טעימים גם שהינם (ירוקים) בוסר וחלפינו זו הדוגמא הכי טובה לכך (בכל אופן, חלפינו שישאר על העץ בסופו של דבר יהפוך לאדום)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...