Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 195
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עבור ניתוח ביד וקבל חופשת מחלה של שבועיים. זאת בכל אופן השיטה שלי :roll:

רפואה שלמה!!!

תתנחם בזה שאתה פחות מתעצבן מברנשים ברכבי שלוש דלתות לבנים:wink:.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

אני גם רווק ואני עושה מדי פעם חמוצים.:-D

שבאמת בא משהו טוב כמו חמוצים תוצרת בית שווה לפעמים לעבוד קצת ולעשות את זה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם (נערך)

הבטחתי לעדכן :)

IMG_20140808_141623.jpg

כרובית וצנוניות עם טיפונת שום, עלי דפנה וגרגרי פלפל שחור שלמים. השתמשתי בנוסחאות שפורטו בשרשור, וכך על חצי ליטר מים רותחים הוספתי שתי כפות מלח וחצי כוס חומץ. ליתר בטחון ריפדתי את תחתית הצנצנת בעוד קצת מלח בנוסף לשמיר.

וכמנהגי בקודש, תמונת מחזור של כל הצנצנות שאני מחזיק כרגע במלאי:

IMG_20140808_141809.jpg

היום הצנצנת של המלפפונים נפתחה לראשונה. האמת היא שקצת חששתי מכיון שבשונה מהפעם הקודמת, הפעם התסיסה היתה חלשה מאוד, כנראה עקב הקיצוץ האגרסיבי בכמות המלח. לשמחתי, החומץ בסה"כ עשה עבודה טובה והמלפפונים יצאו בטעם מעט מתקתק. הוספתי מעט מלח ואתן להם לשבת בו עוד כמה ימים.

אני די סגור על זה שהדבר הבא הולך להיות ביצי שלו בהתאם למתכון ששביט צירף.

שבת שלום.

נ.ב.:

כמעט ושכחתי לספר על הפלפלים. הם יצאו מעולים, ולמעשה אני חושב שפיצחתי את הנוסחה של הפלפלים החריפים שבהם משתמשות כל מיני המבורגריות ופיצריות כתוספת למנה. רק מה, באמת צריך לשתות עם זה הרבה בירה כי זה די חריף.

עריכה אחרונה על ידי אלעד

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אצלי תמיד less is more

חמוצים (כל תוכן) אני מכין רק עם כמות שווה של חומץ ומים רתוחים וכף מלח לליטר נוזלים.

ביום הראשון הצנצנת יושבת בשמש

זה מחזיק הרבה זמן ואף פעם לא מתפקשש מבחינת טעמים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אחרי שמונה שבועות (מספיק 6,אבל הדרתי במצווה), אני גאה להכריז על הצלחה עם הביצים. בתמונה 5 ביצים אחרי שאת השישית אכלתי לפני כמה שעות. היות ואני חי לספר, הכל בסדר.

rebuzyge.jpg

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא יודע אם מתאים לכולם, אבל הריח לא חזק יותר מהואבוס חמינדוס למשל. שווה לנסות ואחלה חטיף עם הבירה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

וואלה, בדיוק קניתי בשישי סודה קאוסטית. יאללה למטבח (מתי שהוא באישון הליל...)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

הקאוסטית זה לביצה בת מאה שנה, ההחמצה הזו היא קונבנציונלית בחומץ.

מתכון לאישדבחזיר:

http://www.pubbuddy.co.uk/pickled_egg_recipe_kitchen.php

עריכה אחרונה על ידי nitch

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם (נערך)

ענו:

סודה קאוסטית משמשת לכבישה מהירה בתעשית החמוצים , זיתים , מלפפונים ושאר הירקות. בחומר גורם "לבישול " של המוצר וכך הוא מוכן תוך מספר ימים.

בכל מקרה, סודה קאוסטית לא רעילה, אבל מסוכנת בריכוז גבוה, כמו מרכיבים רבים במזון שאתה צורך.

אגב, אי אפשר להכין פרעצלים נורמליים בלי השריה בתמיסת סודה קאוסטית.

עריכה אחרונה על ידי nitch

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

כל סבון שהוא, במיוחד סבונים מייצור ביתי, מיוצרים בעזרת שמן (בד"כ שמן קוקוס) וסודה קאוסטית במינון המתאים.

במינון המתאים, גם מיצי הקיבה שלך יגרמו נזק בלתי הפיך לחתול הבית שלך.

מינון, בקיצור.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...