Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ענו לך כבר,כמו שיש את רון שהוא מומחה לVW,בטוח יש מוסך דומה במרכז שמומחה ליונדאי.

ענו לי, אבל לא משהו קונקרטי היו פה בעיקר דעות סותרות.

תודה על ההפנייה לפורום.

פורסם

תמיד יהיו דעות סותרות, כי אין תשובה חד משמעית לשאלה שלך. זה לא שחור ולבן.

יש יתרונות וחסרונות גם במורשה יבואן וגם במוסך כללי.

אם זה היה כ"כ חד משמעי, כולם היו מטפלים בסוג אחד של מוסכים ומוסכים מהסוג השני היו נשארים ללא עבודה.

תקרא תשובות של חברים כאן, חוות דעת ותחילט מה עדיף בשבילך.

פורסם

טיבו של פורום (ושל בני אדם), שיש בו לפעמים דיעות שונות.

יש נושאים שאין "אמת" אחת, אלא מספר דיעות.

תבדוק לכשתצטרך ובקש הצעות מחיר לטיפולים/תיקונים גם במוסך יבואן וגם בכזה שאינו אך מתמצא בדגם.

בדוק עם אילו חומרים / חלקים (מקוריים/תואמי מקור/תחליפיים) מבוצעת העבודה.

תוכל לחזור לכאן ולשאול אם יש לך ספק כלשהו.

כך תוכל לנסות ולהשוות (גם לחפש חוות דעת על מוסכים).

לפי זה תוכל להחליט.

alfa 156 2.5.

פורסם

עוד חוות דעת:

אני טיפלתי בחלק מהרכבים שלי במוסך מורשה (מרכזי או מורשה באיזור) וחלק במוסך מתמחה. וחלק פעם פה ופעם פה - לפי התקלה.

קודם כל הכי חשוב זה המקצעויות של המוסך - וכאן מוסך מורשה זה ממש לא גושפנקה לכלום.

לפעמים המוסך המורשה לא מכיר מספיק את הרכב - בייחוד שמדובר ברכב נדיר והיבואן מתעסק בהרבה רכבים - סתם לדוגמא - בסאאב שהייתה לי - לא היה לי מה לחפש ב-UMI.

לעומת זאת הייתה לי סיריון שטופלה רק במוסכים מורשים בעשר שנותיה אצלנו. זה פשוט יצא לי זול. האוטו עבר רק טיפולים שוטפים ופרט לתקלה אחת במאוורר של המזגן שהוחלף אצל חשמלאי הרכב מעולם לא התקלקל. המוסך היה קרוב לבית, מחיר סביר, אף פעם לא דחפו לי כלום - הרגשתי שזה בית חם לרכב.

יש לי רכב אחר, שהיה לפני כחודש במרכזי של יבואן גדול - שברו חלק והתנערו מזה.

יש רכבים נפוצים שכל מוסך מכיר - יונדאי ברוב דגמיה היא אחד מרכבים אלו.

אם תמצא מוסך מקצועי שאתה סומך עליו - אתה מתרשם לטובה מהמקום, שלא מוצאים כל הזמן "תקלות", שהמחירים והשירות סביר והכי חשוב- אם יש פאדיחה עומדים מאחוריה - אז לך על זה. לא חשוב מורשה או לא.

• תוכן חדש...