Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש מה לעשות עם 10 אש"ח?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ומי שהמליץ על מקמים, על תיק של עשרת אלפים, בניכוי עמלות ואינפלציה, רוב הסיכויים שאתה מפסיד רחאלית

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

ריאלית, אני כמובן מעדיף לא להפסיד. אבל אני יכול להרשות לעצמי להפסיד גם מאה אחוז מהכסף הזה. כלומר, אני אהיה מאוד עצוב אם זה יקרה, אבל זה לא ישבור אותי כלכלית. זה (חצי) סכום שהשתחרר כשכבר הספקתי לשכוח ממנו ולא בניתי עליו כהוא זה.

מבחינת זמן - שוב, מאחר ואין לי שימוש בכסף, מבחינתי שהוא ימשיך לשבת בתיק הזה עד סוף הזמן, כל עוד אני מקבל נאמר חצי מהרווחים לחשבון (כדי להגדיל את הסכום ואיתו את הרווחים עם הזמן).

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

תראה , לפי מה שאתה אומר, עדיף לך להשקיע בתעודת סל על מניות, כאשר עדיפה תעודה העוקבת על מניות המחלקות דיבידנד, כך גם תקבל קופון מדי פעם לחשבון, והסיכוי לרווח הוא טוב, למשל תכלית סל נסדק ביוטכנולוגיה או תכלית סל נסדק ביוטכנולוגיה מנוטרלת מטבע. במידה ואתה רוצה להשקיע בחול או תכלית תל דיב אם אתה רוצה להשקיע בארץ . אפשר כמובן גם לחלק חצי חצי. כמו כן אפשר לקחת גם מנהל קרן אחרת כמו קסם למשל

פורסם
תראה , לפי מה שאתה אומר, עדיף לך להשקיע בתעודת סל על מניות, כאשר עדיפה תעודה העוקבת על מניות המחלקות דיבידנד, כך גם תקבל קופון מדי פעם לחשבון, והסיכוי לרווח הוא טוב, למשל תכלית סל נסדק ביוטכנולוגיה או תכלית סל נסדק ביוטכנולוגיה מנוטרלת מטבע. במידה ואתה רוצה להשקיע בחול או תכלית תל דיב אם אתה רוצה להשקיע בארץ . אפשר כמובן גם לחלק חצי חצי. כמו כן אפשר לקחת גם מנהל קרן אחרת כמו קסם למשל

אפשר לחזור על זה רק הפעם לטיפשים? איבדתי אותך אחרי "עדיף לך".

אתה נשמע כמו מי שמבין בתחום, אני לא צערי ממש לא והמשוגים שנראים לך פשוטים נשמעים לי כמו סינית, התנצלותי הכנה. אפשר הסבר קצרצר על המושגים המדוברים?

פורסם

ננסה קצת

תעודת סל- נייר ערך שמכיל בתוכו מספר ניירות ערך שונים בהתאם להרכב של מדד מניות מסוים

מדד מניות - קבוצה של מניות בעלות מאפיין מסוים למשל מדד תל אביב 25 מכיל את 25 החברות הגדולות בבורסה הישראלית

דיבדנד - חלוקת רווח של חברה לבעלי המניות שלה. ישנן חברות אשר מחלקות דיבידנד על בסיס קבוע

תשואת דיבידנד - השיעור של הדיבידנד המחולק בשנה ממחיר המניה

מדד תל דיב - מדד המכיל את 20 החברות בעלות שיעור דיבדנד של מעל 2% שנתי

נסדק - הבורסה בארהב

קופון - תשלום

תכלית - חברה המוכרת תעודות סל, ישנן עוד חברות

בהצלחה

פורסם

ירון, תודה רבה. אני רואה שכמה שאנחנו מדברים על הנושא יותר, ככה אני מבין שאני מבין פחות. אני אלך לנסות להשכיל קצת בנושא ואז אוכל להשקיע ביותר שכל.

תודה לכולם על העזרה.

• תוכן חדש...