Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, אני רוצה לספר לכם את הארועים שקרו ביומיים האחרונים עם הוט בשביל לקבל את עזרתכם.

בתאריך 24/2/2014 בצעתי עסקת אינטרנט 100/2 במחיר של 99 ש"ח לחודש בנוסף למחיר התקנה חד פעמי על סך 239 ש"ח.

ההתקנה נקבעה למועד של שלושה שבועות מיום ביצוע העסקה.

שלושה ימים לפני ההתקנה ביקשתי לדחות את ההתקנה וקבענו התקנה חדשה לתאריך 3/4/14.

אתמול בערב, בשעה 20:00, כשראיתי שלא מגיע המתקין, התקשרתי לחברת הוט בטלפון אך נאמר לי שמוקד שירות הלקוחות סגור כעת ויש לחכות לשעות הפעילות בבוקר (זה לאחר המתקנה של 20 דק- לא הגיוני אבל גם לא נורא).

היום (4/4/14) בשעה 11:14 התקשרתי לשירות הלקוחות ולאחר המתנה של 40 דק' נאמר לי שהייתה טעות והמתקין בוטל לי מצד המערכת, ואם ברצוני לקבוע התקנה חדשה עלי לפתוח הסכם חדש על סך 139 ש"ח לאותו הסכם. תאמרו לי, זה הגיוני? אני צריך לשלם על הטעויות של הוט? 40 ש"ח לחודש זה 40% מסכום העסקה!

בצהריים ענתה לי לטלפון מנהלת מוקד מכירות בשם אנה ואמרה שבגלל שיש ברשותי סיכום עסקה קיימת אני יכול לחזור למחיר שהובטח לי על סך 100 שקלים ל 100/2 מגה ובתוך שעה יצרו איתי קשר למועד התקנה.

לאחר כמה שעות שבהם לא נוצר איתי קשר, ניסיתי ליצור קשר עם הוט בטלפון *6900 אך אף נציג או מנהל לא הסכים לעמוד בדברי אנה ולהחזיר לי את המחיר שהובטח בפעם השניה.

הוט דרשו תשלום של 139 ש"ח לאותו חוזה שנקבע בעבר ואמרו שאין באפשרותם להציע את אותו החוזה. פשוט חוצפה.

העברות שיחה מרובות וזלזול מצד נותני השירות בהוט גרמו לי לשבת מול הטלפון במשך 8 שעות במעבר וטרטור בין שירות לקוחות, מוקד המכירות ותמיכה טכנית (?).

נציג המכירות של הוט אמר ובציטוט (מוקלט): "אני אגלה לך סוד, הוט עובדת עם מתקינים חיצוניים, ולכן הוט לא אשמה בכך שהמתקין לא הגיע." כששאלתי אם אני אשם ואני צריך לשאת בתוצאות, אמר הנציג "לא, אבל גם לא הוט".

כמובן שכל השיחות הוקלטו.

לא שירות לקוחות ולא מוקד המכירות ידעו מה לעשות איתי, אלא להעביר אותי מאחד לשני תוך המתנה מתמשכת של מעל 30 דק' לכל מעבר. זה אינו שירות. זו בושה. חברה שחותמת על חוזה צריכה לעמוד בו.

אני עובד כעצמאי מהבית, כרגע אין ברשותי אינטרנט וכתוצאה מכך נפגעתי במאות שקלים. הוט מצידם המשיכו לזרוק אותי בין המוקדים השונים, תוך יחס מזלזל וצעקות מצד מנהלי המכירות בעצמם!

מה עלי לעשות? אני לא מוכן לוותר. האם אני צריך לפנות למשרד התקשורת? אולי תביעות קטנות? אין לי ידע בנושא ובחיים זה לא קרה לי.

אולי גופים בתקשורת?

אביב.

פורסם

תתחיל מקיר הפייסבוק שלהם,לא תאמין איזה פלאים תלונות בפייסבוק עושות.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני אנסה את הפייסבוק, תודה.

קובי, כרגע אני אצל בזק אך התשתית שלהם לא מאפשרת לי מעל 15 מגה ככה שזה לא רלוונטי.

פורסם

אתה צריך 100 מגה לעבודה?

אני מניח שלא ממש

אני גם לא הייתי נכנס בכוח להוט אם זה היחס שלהם, אתה אולי תיכנס בכוח, אבל אחרי זה ימררו לך את החיים ולא יהיה לך את מי להאשים אלא רק את עצמך.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני לא ממש צריך 100 מגה. אבל אם כיום אני משלם על 15 מגה 89 ש"ח אצל בזק, ואני גם ככה צריך לעבור להוט בשביל אינטרנט מהיר יותר, למה לא ללכת על 100 מגה ב 100 שקל כפי שהובטח?

פורסם

אני אגלה לך עוד סוד? הוט העיפה את רוב העובדים שלה לחברות קבלן כדי לחסוך בעלויות, התוצאה היא שכל העובדים האיכותיים ברחו לYES, בזק, חברות סלולר וכ', וכל העובדים שנשארו נהיו ממורמרים יותר. התוצאה היא ח*א שירות (לכאורה).

עבדתי שם בין 2010-2011 והיה בזמנו שירות מעולה, מאז 2013 התחיל הבלאגן.

אני מחובר להוט כי עברתי בזמנו בגלל הטבת עובד, מאז שעזבתי עדכנתי מבצע אלביט - אין מבצע כזה בחברה המקבילה. אחרת הייתי עובר.

פורסם

בוא אני אגיד לך למה לא...

אני גם חשבתי כמוך. יותר מהירות, פחות מחיר ועברתי להוט.

שמע, זה לא עובד יותר מהר, ההיפך. בבזק היה לי 15 בהוט 30 או 50 לא זוכר - אותו ספק - כמובן שהספק עודכן והחבילה אצלו שונתה ועדיין הוט היה איטי יותר, נתקע יותר. אחרי ששירות לקוחות ייבשו אותי וחיכיתי פעמיים לטכנאי שלא בא והוט ניסו לעשות ממני מפגר - חזרתי לבזק. יקר יותר, אבל זה פשוט עובד.

פורסם

יש עדיין אנשים שמוכנים לעבור להוט? מוזר...

אישית, הייתי מבטל את העסקה ברגע שהטכנאי לא הגיע.

השירות של הוט אף פעם לא היה טוב. הוא גם לא היה בסדר. הוא תמיד היה גרוע.

את רוצה להיכנס לחברה שבמכירה​ כבר עושה לך צרות? תחשוב מה יהיה אם הם יתחילו לחייב אותך חיובים מיותרים...

פורסם
אתה צריך 100 מגה לעבודה?

אני מניח שלא ממש

אני גם לא הייתי נכנס בכוח להוט אם זה היחס שלהם, אתה אולי תיכנס בכוח, אבל אחרי זה ימררו לך את החיים ולא יהיה לך את מי להאשים אלא רק את עצמך.

אתה צודק שלא צריך 100 מגה לעבודה.

אני הייתי עד לפני חודשים שלושה עם הוט ועזבתי אותם בגלל שלא יכלו לספק את הסחורה, עברתי לבזק ונכון שלצרכי העבודה ה 15 מגה מספיק, אך עם רוצים להוריד קבצים זה הבדל של שמים וארץ

פורסם

אם תרצה מס' טלפון של מישהי שאולי תוכל לעזור שלח לי ה"פ, עזרה לי בזמנו עם השטויות שהוט עשו (גם אצלי בצד ההתקנות).

ד"א אותך לא צריך לעניין שהוט הוציאו את ההתקנות למיקור חוץ, אתה עשית עסקה עם הוט ולא עם החברת התקנות, הוט צריכה לקחת את האחריות על כל חברה שהיא עובדת איתה במיקור חוץ נקודה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

השירות של הוט אף פעם לא היה טוב. הוא גם לא היה בסדר. הוא תמיד היה גרוע.

את רוצה להיכנס לחברה שבמכירה​ כבר עושה לך צרות? תחשוב מה יהיה אם הם יתחילו לחייב אותך חיובים מיותרים...

כל כך נכון!

מאחד שעבר לבזק לפני הרבה שנים ובשום פנים ואופן לא יחזור להוט

פורסם

עבדתי שם בין 2010-2011 והיה בזמנו שירות מעולה, מאז 2013 התחיל הבלאגן.

הגזמת לגמרי!

"שירות מעולה"? בהוט?

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם
אתה צודק שלא צריך 100 מגה לעבודה.

אני הייתי עד לפני חודשים שלושה עם הוט ועזבתי אותם בגלל שלא יכלו לספק את הסחורה, עברתי לבזק ונכון שלצרכי העבודה ה 15 מגה מספיק, אך עם רוצים להוריד קבצים זה הבדל של שמים וארץ

וגם בבית, למה אתה צריך 100 מגה?

אני מוריד סרטים של 15GB לפעמים וגם יותר על מהירות 15 מגה, תהיה מסודר ותוריד אותם יום לפני שהאורחים באים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

רצית הוט,קיבלת עצבים :)

אכן צודק תומר,גם 15מגהביט מתאים להורדות,ייקח קצת יותר זמן - לא קריטי.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...