Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית חלקי בלימה לרכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

ההודעה הזו נרשמת פה מכיוון שאתם מתעסקים יותר ביבוא חלקים מחול לרכבי אספנות אז אני מאמין שיש פה יותר מידע.

אני רוצה להזמין חלקי בלימה, דיסקים מחוררים מחורצים.

עכשיו יש לי כמה שאלות.

1. האם המוצר בכלל יכנס לארץ?

2. איזה אישורים אני צריך למצוא ומאיפה?

תודה.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

תגיש בקשה ליבוא דרך משרד התחבורה ( טופס ניתן להוציא באתר שלהם ).

איפה העוקץ ? שאתה צריך לצרף אישור רכישה ו/או חשבונית.

קח סיכון או וותר על זה.

חלקי בלמים ללא אישור משרד התחבורה לא ייכנסו לארץ !! אולי במזוודה קטנה דרך נתב"ג...

פורסם

אין לי בעיה להזמין ללא רפידות.

השאלה שלי עם אישור יבוא פרטי הדיסקים יכנסו לארץ ללא בעיות?

כמובן שאני אצטרך לשלם מכס וכו.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם
יאשרו את הצלחות.

לגבי הרפידות, כדאי שמישהו יביא מחו"ל בתיק, אחרת ישמידו אותן. משרד התחבורהלא מאפשר יבוא אישי של רפידות.

אורן

אין בעיה לייבא רפידות. מצריך אישור משרד התחבורה בלבד. לגבי צלחות מחוררות ו/או מחורצות יש בעיה. אם הן OEM משמע תואמות למקוריות אין בעיה. אם הן מוצר לא OEM שנועד לשדרג את הבלימה לרמת נהיגה ספורטיבית יותר יתכן ויעשו בעיות באישור.

• תוכן חדש...