Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה :wink:

אמרו לי שהשיפוץ ייקח מספר ימים.

אני אעדכן, ומקווה באמת שיהיה לי לעדכן רק דברים טובים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם,

הבטחתי לעדכן - ראש המנוע עבר שיפוץ. אז האמת שאני עדיין לא יכולה להגיד חד-משמעית שהכל בסדר, כי מאז הטיפול נסעתי רק 140 ק"מ עם האוטו.

אני נוסעת איתו רק נסיעות קצרצרות. לנסיעות הארוכות (150 ק"מ ליום) אני חוששת לנסוע איתו. למרות שעדיף שכן הייתי נוסעת איתו כי יש לי אחריות ל-3 חודשים ואם משהו לא בסדר, עדיף שזה יהיה בתוך שלושת החודשים הללו.

שיפוץ הראש עלה 4,200 ש"ח כולל מע"מ.

בינתיים נראה לי שהכל בסדר.

מה שקצת מפריע לי זה שרעש המנוע מאוד חזק. אבל יכול להיות שגם לפני השיפוץ הוא היה חזק ולא יחסתי לכך משמעות.

תודה רבה לכם

ושבת שלום

פורסם

את יכולה לגשת אולי לבדוק במקום נוסף ש"רעש המנוע" סביר. שאם לא כן, תעבור תקופת האחריות ותהיי בבעיה.

דבר נוסף, כדאי לנסוע עם הרכב המון עד סיום האחריות.

כדאי היה לבקש 1/2 שנה אחריות כאשר מדובר בסכומים גבוהים , או לחזור אליהם ולבקש 1/2 שנה אחריות או 10000קמ לפחות. בשלב זה שלאחר התשלום כנראה שזה כבר לא יצליח. שווה לנסות.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

היי,

הסכום גבוה? כמה היה אמור לעלות שיפוץ ראש מנוע?

הוא אמר שהוא עבד על פירוק הראש המון זמן ולכן זה הרבה מאוד שעות עבודה. ואת השיפוץ הוא נתן למישהו חיצוני לעשות.

אתם צודקים, באמת כדאי שאסע עם האוטו כמה שיותר בתקופה הזאת.

אני פשוט חוששת להיתקע. ורוב הנסיעות שלי הן בכביש החוף וכביש 70, כך שזה להיתקע באמצע שום מקום.

ביקשתי אחריות לתקופה ארוכה יותר, אך בעל המוסך אמר שמשרד התחבורה מחייב 3 חודשי אחריות ולכן זה מה שהוא נותן.

תודה

ושבוע טוב

פורסם

הסכום גבוהה בהחלט, לי לקחו על אוברהול (שיפוץ מנוע) כ 5אלף שקל,לא כולל פירוק והרכבה( אני עשיתי את העבודה). תתחילי לנסוע על האוטו כמה שיותר הרבה בשביל שאם יש בעיות,תמצאי אותם עכשיו ובמסגרת האחריות. לגבי הרעש שאת טוענת,לדעתי יש מצב שהשסטומים לא מכוונים כראוי ו/או שהמרימים מרעישים. רצוי לבדוק את זה במוסך נטרלי.

פורסם

כיוון השסתומים בראש מנוע אולי ימתנו קצת את הרעש מנוע שאת שומעת, למרות שהם היו אמורים לעשות את זה בטיפול הגדול אם לא עשו..

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

היי,

להלן הפירוט (השיפוץ נעשה במוסך מורשה)

1038 ₪ - עבודות חוץ (תיקון ראש + השחזות כלליות ומילוי).

1796 ₪ - פירוק ראש כולל פירוק מערכת הצתה + מערכת הזרקה סעפת ינקה ופליטה + מערכת קירור ומכלולים רבים לשם תיקון ראש מנוע + החלפת אטמים לראש ולסעפות שסתומים והרכבת כל המכלולים ובדיקת עבודת מנוע לאחר תיקון + בדיקת התחממות.

1162 ₪ סט אטמים לראש X14XE

שמן מנוע חצי סינטטי 104 ₪

מסנן שמן 49 ₪

נוזל קירור 53 ₪

(רצועת טיימינג לא הוחלפה, כי היא חדשה יחסית)

תודה

פורסם

מוסך מורשה יבואן או מורשה משרד התחבורה? נראה לי שהסט אטמים יקר מאוד ואני לא מדבר על העבודה .. בכול אופן זה כבר מאוחר מידי. תבדקי את הרעש במנוע ואם הכול תקין,תהני מהאוטו. הגיע הזמן שהוא יחזיר לך אהבה ;)

פורסם

זה מוסך מורשה של משרד התחבורה.

הוא מטפל בכל סוגי המכוניות.

הוא אמר לי שזה סט אטמים איכותי.

דבר נוסף שמפריע לי, אבל היה גם לפני התיקון - שהאוטו רועד בזמן עמידה ברמזור (אי אפשר לגעת אפילו בהגה בזמן הזה כי הוא רוטט בצורה רצינית). זה לא קשור לתיקון, נכון? זה משהו שמחייב התייחסות?

תודה רבה :wink:

פורסם

א,המחיר מאוד מוגזם לדעתי במיוחד שזה מוסך כללי.

ב,אם תתני לי את השנה של האוטו ואת הדגם מנוע,אני אבדוק כמה עולה סט אטמים(סתם מתוך סקרנות שלי).

ג,לדעתי זה לא לעניין בכלל שמשחררים ככה רכב. ואם יש בעיה ברכב,אז שלפחות יעדכנו אותך מה לא תקין וכמה יעלה התיקון.

הרעידה יכולה להיות מ הצתה ,שסתומים,צינור וואקום וכו..

פורסם

סט אטמים מלא כולל ברגים והכל לא צריך לעבור את ה 300 שקל ב ebay

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=opel+corsa+b+gasket&_sop=12

אולי בארץ יותר, אבל 1100 שקל לסט אטמים זה שחיטה.

1000 שקל על עבודת חוץ זה גם יקר אש. שיפוץ ראש בבית מלאכה עולה 400 שקל.

(ברור שלא את פירקת את הראש והבאת אותו בעצמך לבית המלאכה, גם כאן המוסך גוזר קופון אבל 600 שקל קופון כזה זה יקר)

לגבי עבודה לא מכיר את הקורסה אבל לא מאמין שזה צריך לעבור את ה 1000 שקל לעבודה, וזה בעיני גם יקר.

הרעידות יכולות לנבוע מבית מצערת מלוכלך, או משהו שקשור למערכת ההצתה.

אם זה היה גם לפני התיקון סביר להניח שזה לא בגלל הראש, לא מתעסקים יותר מדי עם האזור הזה למעט פירוק והרכבה.

פורסם

חזרי למוסך ובקשי שיבדקו את עניין הרעידות, זה יכול לנבוע מבעיה בהמון דברים כולל מכלולים שהמוסך פירק והרכיב ברכבך.

המחיר אכן נראה יקר אך זה כבר לא משנה.

• תוכן חדש...