Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האייפון שבק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר באייפון 4 שעבד כרגיל ולא הראה סימנים של גסיסה.

יש צליל חיוג שמתקשרים אלי אז אני מהמר שאולי מדובר במסך , מצד שני שאני מחבר אותו למחשב אין תגובה.

מישהו נתקל במקרה דומה ?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

מאוד יכול להיות שהמסך קצת נדפק,

תנסה לבצע הארד ריסט

החזקה של כפתור הכיבוי + הבית למשך 10 שניות, שחרור כפתור הבית ולחיצה על הכיבוי ל 3 שניות

לאחר מכן אני מאמין שהמחשב יזהה אותו לפחות, לגבי המסך אין לדעת...

קרה לאחותי מקרה דומה, רק שאצלנו לא הייתה ברירה כי כפתור הכיבוי לא היה תקין וביצענו עדכון גירסה בלי לגבות, רק לאחר מכן הבנתי שיכולתי לפחות לגבות אם הייתי נותן לסוללה להיגמר לבד...

האמת שאיכשהו עד היום לא תיקנו את הבעיה, לקחנו פעם אחת למעבדה שלא הצליחה לתקן את התצוגה אבל לפחות תיקנה את הכפתור כיבוי על חשבונם כי 3 ימים המכשיר היה אצלהם ( אפילו לא ביקשתי ובאתי לשלם, הפתיעו אותי ).

פורסם

עשיתי ריסט הופיע התפוח על מסך שחור וזהו...

המחשב עדיין לא מזהה

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

בגלל שהוא אפילו לא מזוהה במחשב הוא לא תקוע באיזה מצב של ריקברי מוד,

לדעתי האפשרות היחידה היא להיכנס למצב DFU ( גוגל ) ולעדכן גירסה, כי על פניו אם התפוח מופיע המסך תקין.

אגב, הוא היה פרוץ?

• תוכן חדש...