Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מעוניינת לקנות רכב באזור ה 40000 ש"ח

חשוב- אמין, ומספיק חזק לנסיעות בינעירוניות.

הציעו לי סיטרואן C4 מלובינסקי שנת 2010 - אני אוהבת את העיצוב, אבל קראתי שהיא אוהבת מוסכים.. ואת זה אני פחות אוהבת...

וגם יונדאי אקסנט 2010 - פחות אוהבת את העיצוב, ונראית לי קצת עגלה, אבל קראתי שהיא אמינה וזולה לאחזקה.

מה דעתכם על השתיים?

אשמח להמלצות

פורסם

הC4 רכב אמין,את יכולה להסתכל בהיסטוריה של הרכב כדי לאשר את זה,מבחינת רכב אין מה להשוות,היונדאי די אמינה,אבל יש לה את הבעיות שלה,במיוחד בגיר וחיישנים למיניהם.

כרכב,הC4 בכמה דרגות מעל האקסנט.

פורסם

תודה על התגובה המהירה.

יש לך C4? מכיר מישהו?

מה הכוונה להסתכל בהיסטוריה של הרכב? על מה בדיוק אני צריכה להסתכל? היסטוריית טיפולים?

הראו לי פלט של קומפיוטסט עם כל מיני הערות ב"דרגת חומרה שולית" או משהו בסגנון..

פורסם

אל תסמכי בכלל על בדיקת רכב שלהם.

אם הרכב ימצא חן בעיניך וסגרת את העניין הכספי [לפני בדיקה],תקחי את הרכב למכון בדיקה פרטי-רצוי לא בסביבה הקרובה שלהם.

וכן,הכוונה בהיסטוריית הרכב במוסך.

הC4 רכב שנמכר בכמויות יפות ויש לא מעט אקסמפלרים מיד 1 פרטית במצב מעולה,אל תינעלי דווקא עליהם.

את יכולה לעלות לאתר את בדיקת הרכב,אפשר יהיה לדעת מה הם רשמו.

• תוכן חדש...