Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

כמה צריכה לעלות האוקטביה RS החדשה (גירסת הבנזין).  

185 הצבעות

1. 1. כמה צריכה לעלות האוקטביה RS החדשה (גירסת הבנזין).

• 190-200 אלף ש"ח
      71
    • 200-210 אלף ש"ח
      19
    • 210-220 אלף ש"ח
      8
    • 220-230 אלף ש"ח
      5
    • פחות מ-180 אלף ש"ח זה מחיר הגיוני.
      82

פוסטים מומלצים

פורסם
בדיוק כמו שנפלו אסימונים ליבואני GT86 ו- BRZ

הדוגמא שלך מושלמת.

יורידו מחיר לאזור 185-190 א' ש"ח ל dsg , יביאו ידנית באזור 170 א' ₪ והם לגיטימיים ויישארו כאן , ולא, הרי הם יהיו דוגמא נוספת לטויוטה

• תגובות 340
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם המטרה היא רכב שראוי לתואר ספורטיבי הרי שהפער בין הרנו לסקודה הוא תהומי מבחינתי.

בוא נגיד שאתה חייב להתחיל עם הרנו ולחשוב האם תוכל לחיות עם הפשרות שלה. אם התשובה כן, אז אין התלבטות.

אם לא, אז היא נפסלת ואתה ממשיך הלאה.

לצורך העניין, אם הגעת בתהליך אלימנציה כזה לאוקטביה, הרי שאתה כבר מתחיל לצאת מאיזור של "ספורטיבית" לאיזור של "מכונית מהירה". וזה כבר משהו אחר. מבחינתי כמובן.

כל אחד והגדרותיו. אין ממש חוקים.

התחלתי עם הרנו , אהבתי ואוכל לחיות איתה. אין התלבטות. הבעיה היא התמחור שלה .

בשבילי להגיע לאזור 200 א' ₪ וצפונה על רכב זה יותר מידי גם בלי שאשתי תרמוז. קרסו לא מתגמשים ונוח להם למכור 6-8 יח' בשנה.

האוקטביה הידנית עשויה להיות באזור שיאפשר לי לקנות אותה

פורסם

לדעתי אתה בלופ מתסכל ואני בספק אם אתה מבין שהמחיר של מכונית כזו אינו מסתיים במחיר הרכישה.

זה לא עניין של צדק (כמה היא שווה) אלה עניין של יכולת/סדר עדיפויות -

סט צמיגים במכונית כזו יתחלף בקצב מהיר פי 2-3 ממכונית של מר ממוצע ויעלה 5-6K ש"ח.

על דלק תוציא 20-30% יותר אם לא תתפרע.

גם ביטוח לא יעלה פחות, מן הסתם.

במקומך, הייתי שוקל יד שניה, להשלים עם המציאות או להמתין, שנה/שנתיים...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
איזה אסימונים?

חתכו את המחיר כדי להיפטר מהמלאי הקטנטן (שנכפה עליהם) והפסיקו את היבוא.

א. כתבתי בציניות והכוונה שלי - שאין ליבואן אינטרס למכור מכוניות נישא

ב. איך אתה יודע שהמלאי "נכפה" על יבואנים מסכנים? זה מידע פנימי? בכל העולם יש ביקוש עז על שני הרכבים והמתנה ארוכה יחסית. דיברתי עם אנשי מכירות ובעלים של סוכנויות משנה של טויוטה ויש להם מילים לא מחמאיות על היבואן בנושא התמחור.

אוקטביה שרירית לא יכולה להיות פופולרית אפילה במחיר מופחת. היא תהיה כשלון במכירות , לדעתי, כבובן.

פורסם

הבנתי את הציניות שלך, התייחסתי לתגובתו של kala.

לגבי המלאי, זו דעתי בלבד. מבוסס על התמחור ועל הפסקת היבוא.

פורסם
לדעתי אתה בלופ מתסכל ואני בספק אם אתה מבין שהמחיר של מכונית כזו אינו מסתיים במחיר הרכישה.

זה לא עניין של צדק (כמה היא שווה) אלה עניין של יכולת/סדר עדיפויות -

סט צמיגים במכונית כזו יתחלף בקצב מהיר פי 2-3 ממכונית של מר ממוצע ויעלה 5-6K ש"ח.

על דלק תוציא 20-30% יותר אם לא תתפרע.

גם ביטוח לא יעלה פחות, מן הסתם.

במקומך, הייתי שוקל יד שניה, להשלים עם המציאות או להמתין, שנה/שנתיים...

שום דבר לא חידשת לי

אתה לא מכיר אותי ולכן לכנות אותי בלופ מתסכל זה קצת מגרד. אי אפשר לעלות בכתב סיפורי חיים אלא תגובות קצרות מאד.

ברור שזה עניין של סדר עדיפויות אך אני אקנה רכב שיעשה לי שכל לקנות אותו ולא רק מההתלהבות .

פורסם

לא כינית אותך בשום כינוי. לופ = LOOP. מתסכל מלשון תיסכול. והכוונה לולאה מתסכלת.

מאחל לך בהצלחה ושתמצא רכב ראוי מהנה ובמחיר אפשרי.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
לא כינית אותך בשום כינוי. לופ = LOOP. מתסכל מלשון תיסכול. והכוונה לולאה מתסכלת.

מאחל לך בהצלחה ושתמצא רכב ראוי מהנה ובמחיר אפשרי.

עכשיו זה מובן לי. הבנתי בלופ ולא לופ. אין בי שום תסכול. הכל פרופורציונאלי בחיים. הבריאות והמשפחה קודמים.

תודה על האיחול.

אני מאמין שהסבלנות תשתלם לי. ההפסד בינתיים הוא של קרסו למשל. ללמד אותם חשבון, כלכלה , שיווק ומכירות- לא תודה

פורסם

הכל עניין של היצע וביקוש.

צ׳מפיון מוטרוס היא חברה פרטית ולא עוסקת בפילנטרופיה.

אם יצליחו למכור במחיר שהם מנסים אין להם סיבה להוריד אותו ולהיפך.

מדובר גם ברכב שמשמש כמקדם מכירות של האוקטביה בגרסאות הרגילות ובתור שכזה עצם התמחור הגבוה מעלה את הסטטוס של משפחת האוקטביה כולה ולכן מכאן לדעתי גם הטיפוס על עץ גבוה של צ׳מפיון.

ואולם גם פולקוסווגן גולף gti שנמכרת במחיר קצת יקר יותר, הצליחו למכור 32 יחידות בלבד בשנת 2013, לגבי הסקודה אוקטביה קשה לי להחליט האם ימכרו יותר או פחות, אבל גם אם ימכרו יותר, הפער לדעתי לא יהיה רחוק, נניח 50 יחידות לכל היותר בשנת 2014.

כך שלהערכתי צ׳מפיון יישארו לכל הפחות עם 50 יחידות תקועות במלאי (בהנחה שהביאו בפועל 100 יחידות לארץ בהתאם לציפייה של ג׳קי למכור כמות כזאת) ולכן לקראת סוף השנה, כאשר יהיו חייבים לרשום אותן על שם צ׳מפיון ולהוסיף יד, המחיר, בחדרי חדרים, יצלול בתלילות.

ואז kala תוכל לרכוש אחת :-) ואני מאחל לך באמת שתצליח בכך.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

תודה רבה מסכים לכל מילה

בשבוע הבא תהיה ההשקה. לאחריה אני אדע יותר פרטים (אשתדל להאזין לשיחה בחדרי חדרים).

כל עכבה לטובה

• תוכן חדש...