Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. נראה לי שאני מכין חגיגה לא קטנה לפורום, אבל עוד מוקדם לדבר. חקרתי שוטר בחקירה נגדית והוא הודה לפרוטוקול שנסע 109 קמ"ש במקום 90 קמ"ש ונעל את הדבורה במהירות הזו, בכביש 90 בניידת (כתוב במפורש בטופס הדבורה). השוטר טען כי שוטר בניידת רשאי לנהוג ללא סירנה ולא בחירום, לפני אכיפה, במהירות של 120 קמ"ש במקום 90 קמ"ש ! וככנשאל האם רשם לעצמו דו"ח מהירות, שתק ואמר שמותר לו.אין לי ספק ששוטר שלא בנסיעת חירום עם סירנה או במירדף אחר רכב חשוד, אינו פטור מתקנות התעבורה והחוק. מה אתם חושבים ?

פורסם

שמחתך היא לא שמחה והחגיגה לא תהיה חגיגה כי אתה טועה

רכב משטרה

32. (א) רכב של משטרת ישראל שהנוהג בו או הנמצא בו ממלא תפקיד רשמי בפועל לא יחולו לגביו הוראות חלק ב' אם היה בקיומן כדי למנוע את מילוי התפקיד.

וכן

הוראות מיוחדות לנוהג רכב בטחון

94. נוהג רכב בטחון רשאי בשעת מילוי תפקידו –

(1) לחנות או לעמוד, שלא בהתאם להוראות שניתנו על פי דין;

(2) לעבור על פני תמרור או רמזור המורים על עצירה בלי להיעצר ובלבד שהאיט את מהלכו במידה שהבטיחות מחייבת זאת;

(3) לעבור על המהירות המותרת;

(4) לעבור על ההוראות המגבילות את כיווני הנסיעה ואת הפניות לכיוונים מסויימים;

אולם לא יעשה כן אלא במידה הדרושה למילוי התפקיד המוטל עליו, ותוך כדי נקיטת אמצעי זהירות על מנת למנוע סיכון או פגיעה בעוברי דרך או ברכוש.

בחלק ב' מופיע גם סעיף 54 שדן במהירויות המותרות לנסיעה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

במילים פשוטות: אם הפעלת הסירנות הייתה מונעת ממנו אכיפה (ניידת מוסווית בלילה או משהו), אז מותר לו לא להפעיל אותן. כך לפחות, משתמע מהחוק לעיל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
שלום לכולם. נראה לי שאני מכין חגיגה לא קטנה לפורום, אבל עוד מוקדם לדבר. חקרתי שוטר בחקירה נגדית והוא הודה לפרוטוקול שנסע 109 קמ"ש במקום 90 קמ"ש ונעל את הדבורה במהירות הזו, בכביש 90 בניידת (כתוב במפורש בטופס הדבורה). השוטר טען כי שוטר בניידת רשאי לנהוג ללא סירנה ולא בחירום, לפני אכיפה, במהירות של 120 קמ"ש במקום 90 קמ"ש ! וככנשאל האם רשם לעצמו דו"ח מהירות, שתק ואמר שמותר לו.אין לי ספק ששוטר שלא בנסיעת חירום עם סירנה או במירדף אחר רכב חשוד, אינו פטור מתקנות התעבורה והחוק. מה אתם חושבים ?

יש בעיה בתפקוד הדבורה כאשר הניידת ב 109 ?

פורסם

עוד חוזר הניגון....

מה הקשר בין העבירה הברורה שלך (על פי מכשיר מדידה פורנזי שיש לו חזקת אמינות בבית המשפט בישראל) לעבירה לכאורה של השוטר?

אם היית אומר כי השוטר לא כייל את הדבורה או לא מוסמך להפעלתה, ניחא

אבל, השוטר נסע מהר? נו באמת!. כובע היה לו?

העובדות הן (לפחות לא הכחשת אותן):

נסעת מהר

השוטר תפס אותך

אתה מנסה להתחמק

לסיכום

אין לך נימוק ענייני אחר ואתה נתלה באילנות נמוכים ביותר.

אגלה לך בסוד - זה שהשוטר, לכאורה, נסע מהר, לא מחק את המהירות שלך.

העדות שלו תתקבל בבית הדין.

אתה תקבל מבית הדין את אשר תקבל.

השוטר אולי יינזף על ידי מפקדיו.

בקיצור, אין חגיגה ואין עוגה.

בהצלחה

פורסם

אף אחת מהקביעות שלכם, לא נכונה ועצוב מכך, אף אחד לא התייחס לשאלה שנשאלה , מבלי להניח הנחות שאינן רלוונטיות למקרה לחלוטין. מעניין כמה מהכותבים הם או היו שוטרים. ברור שהעובדה שהשוטר עבריין תנועה אינה מזכה נהג עבריין תנועה, אך הטענות כנגד רישום הדו"ח אחרות לחלוטין ומאד רלוונטיות. אגב בכביש 90 שוטר צריך לאכוף במהירות 90 קמ"ש.

פורסם

1. אף אחת מהקביעות בשרשור לא נכונה? אפשר סימוכין מתקנות התעבורה או משהו? על סמך מה אתה מבסס את זה שכל עובדה שנקבעה בשרשור הזה לא נכונה?

2. על מה בדיוק לא ענו לך? שוטר שאוכף מהירות יכול לנוע ללא סירנות, ללא צ'קלקות, ללא כובע וללא מגן אשכים. מותר לו לרדוף אחריך גם ב140 קמ"ש ללא צ'קלקות, וזאת בתנאי שהצ'קלקות יסכנו את האכיפה (למשל, יסגירו אותו במרדף אחריך).

אם עדיין אתה חושב שלא ענו לך על משהו. נשמח אם תבהיר אותו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
שלום לכולם. נראה לי שאני מכין חגיגה לא קטנה לפורום, אבל עוד מוקדם לדבר. חקרתי שוטר בחקירה נגדית והוא הודה לפרוטוקול שנסע 109 קמ"ש במקום 90 קמ"ש ונעל את הדבורה במהירות הזו, בכביש 90 בניידת (כתוב במפורש בטופס הדבורה). השוטר טען כי שוטר בניידת רשאי לנהוג ללא סירנה ולא בחירום, לפני אכיפה, במהירות של 120 קמ"ש במקום 90 קמ"ש ! וככנשאל האם רשם לעצמו דו"ח מהירות, שתק ואמר שמותר לו. אין לי ספק ששוטר שלא בנסיעת חירום עם סירנה או במירדף אחר רכב חשוד, אינו פטור מתקנות התעבורה והחוק. מה אתם חושבים ?

גם שתק וגם אמר זה שוטר חרש בטח

איו לי ספק

על מה אתה מתבסס?

הבאתי לך את שתי התקנות שמותר לו.

וכדי שתהיה רגוע אני לא שוטר בהווה לא בעבר ואין לי ספק שגם לא אהיה בעתיד

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
אף אחת מהקביעות שלכם, לא נכונה ועצוב מכך, אף אחד לא התייחס לשאלה שנשאלה , מבלי להניח הנחות שאינן רלוונטיות למקרה לחלוטין. מעניין כמה מהכותבים הם או היו שוטרים. ברור שהעובדה שהשוטר עבריין תנועה אינה מזכה נהג עבריין תנועה, אך הטענות כנגד רישום הדו"ח אחרות לחלוטין ומאד רלוונטיות. אגב בכביש 90 שוטר צריך לאכוף במהירות 90 קמ"ש.

בוא וניזכר ביחד מה הייתה השאלה: "מה אתם חושבים ?" למען הנוחות הדגשתי אותה בציטוט שלך

אמרנו לך את אשר אנחנו חושבים, בהתבסס על עובדות ועל ניסיון חיים.

לא מתאים לך? חבל

תחפש כאן ציטוט לגבי טביעת נעל של שופט....

בהצלחה

פורסם

אני לא מתכוון להתווכח, אבל מהיכן הסקת שמדובר במירדף אחרי ? "

מותר לו לרדוף אחריך גם ב140 קמ"ש ללא צ'קלקות" השוטר לא רדף ב- 119 קמ"ש, ברור שזה מותר לו, הוא פשט שייט/נהג במהירות מופרזת ואז נעל את הדבורה ומפני שהוא חייב לציין בטופס הדבורה את מהירותו בעת הנעילה, הודה שנהג במהירות מופרזת. כדי להרגיע את כל המומחים נציין כי מה שיביא לזיכוי בתיק הזה הם דברים אחרים, מאד רלוונטיים. עניין השוטר העבריין וגם לאחר כל הערות הלא רלוונטיות למקרה, השוטר עבריין שהודה בכך לפרוטוקול, הועלה כאן, רק כי מדובר בעוד חשיפה של השוטר העברי, הרודף אותנו ומחנה בחניית נכים, על המדרכה וכו'. נעדכן בהמשך.

פורסם

למה תעדכן

נלמד

אולי גם טעינו

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...