Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא מתכוון להתווכח, אבל מהיכן הסקת שמדובר במירדף אחרי ? "

מותר לו לרדוף אחריך גם ב140 קמ"ש ללא צ'קלקות" השוטר לא רדף ב- 119 קמ"ש, ברור שזה מותר לו, הוא פשט שייט/נהג במהירות מופרזת ואז נעל את הדבורה ומפני שהוא חייב לציין בטופס הדבורה את מהירותו בעת הנעילה, הודה שנהג במהירות מופרזת. כדי להרגיע את כל המומחים נציין כי מה שיביא לזיכוי בתיק הזה הם דברים אחרים, מאד רלוונטיים. עניין השוטר העבריין וגם לאחר כל הערות הלא רלוונטיות למקרה, השוטר עבריין שהודה בכך לפרוטוקול, הועלה כאן, רק כי מדובר בעוד חשיפה של השוטר העברי, הרודף אותנו ומחנה בחניית נכים, על המדרכה וכו'. נעדכן בהמשך.

זה השתמע מדבריך. אני חייב לציין שקצת לא ברורה לי הכתיבה שלך. אנא, תקן אותי בכל מה שאני לא מבין נכון.

בקשר להתפתחויות. תעדכן ותעדכן. נשמח לקרוא.

בוא נראה אם הבנתי: השוטר נסע ב-119 קמ"ש סתם ככה? ופתאום הדבורה החלה לצפצף לו כי היא קלטה אותך?

אני לא בטוח שזה יתפוס, שכן אם הוא נסע עם דבורה פועלת, אז תמיד יוכל לומר שהיה בתפקיד. למשל: "כבוד השופט, כדי לאכוף רכבים שנוסעים 140 אני צריך לנסוע 120, אחרת לא אוכל לבצע תפקידי. הנסיעה הייתה לצורך ביצוע תפקידי כהלכה."

זה ששוטרים בחיים לא נוסעים 90 זה ידוע. עוד לא ראיתי ניידת בחיי שנוסעת במהירות חוקית. עדיין, אני לא בטוח שזה יתפוס בין כותלי בית המשפט. אם כן, אשמח לשמוע, ואפילו לקרוא את פסק הדין כאשר יתאפשר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כמה דברים:

שוטר במשמרת (על אחת כמה וכמה הניידת (=יש דבורה מותקנת)) הוא תמיד בתפקיד, גם כשהוא אוכל פלאפל.

התקנות כפי שצוטטו פטירות את השוטר מכמה סעיפי תקנות.

בנוסף גם אם עבר עבירה שאינו פטור ממנה לפי התקנות זה לא מבטל את התביעה כלפיך.

משלושת דברים אלו ניתן להניח בביטחון כי זה לבדו לא יוציא אותך זכאי.

לפי דבריך אתה לא בונה על זה את התיק וטוב שכך כי מזה ייצא רק מפח נפש.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...