Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ניסיתי להניע את הרכב לאחר יומיים-שלושה שלא הנעתי.

פעם אחרונה שהוא נטען(נסיעה ארוכה) היה בשבת.

לפעמים כשאני מניע אחרי יומיים שהוא לא הניע אני מרגיש שהסטרטר מסתובב לאט וחלש והוא מניע קשה אבל בפעם אחת.

זה קרה לי גם לפני יומיים שהנעתי, הוא הסתובב לאט אבל בסוף הניע.

היום הוא הסתובב יותר לאט ולא הצליח להניע אחרי 2 נסיונות שאחד מהם עם לחיצה על הגז.

גם עם כבלים זה לא עזר.

המצבר שלי בן 6 שנים והוא כבר לא הניע כמה פעמים בגלל המצבר ופעם אחד רק הנעה בדחיפה הצליחה להניע.

הפעם אין לי אפשרות לדחוף כדי להניע (הרכב ידני) אז זה קצת בעייתי.

השאלה:

האם מצבר גמור יכול לגרום לסטרטר חלש ? או שזו סיבה אחרת

עוד שאלה:

נאמר לי שאם אני מנתק את המצבר בסובארו שלי לאחר חיבורו הטורים לא יהיו יציבים ואני צריך לסדר את זה עם מחשב שיש רק במורשה.

קראתי על זה גם כאן בפורום, האם נכון הדבר? אם כן האם ניתן לבקש מהאדם שמחליף את המצבר לתת מתח גיבוי בנתיים ? האם יש למתקינים את הכלים הדרושים לכך ?

תודה!

Miata ND2

פורסם

הבעיה במצבר.

תחליף מצבר ואם החשמלאי יכול לחבר מצבר גיבוי מה טוב אם לא גם טוב.

אם הטורים גבוהים לאחר החלפת מצבר ללא גיבוי הדבר מסתדר תוך כמה נסיעות ככה שאין צורך לגשת למוסך מורשה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...