Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי הזמנתי דאבל דין לרכב והבנתי שאני צריך כמהנ דברים כדי לחבר אותו

אחד זה המתאם פלסטיק CT23ST06 השני זה מתאם לאנטנה PC5-137 ואני צריך גם מתאם שיתאים לי בין החיבור של המערכת המקורית לדאבל דין

ומצאתי רק את זה שמגיע עם השליטה מההגה שממש אין לי שימוש בה, אני מחפש מתאם דומה רק בלי שליטה מההגה וכמובן זול יותר.

פתוח לקניות בחול.

דבר נוסף יכול להיות שבחיבור המקורי שמתחבר למערכת לא קיים +12V מהסויטץ וצריך למשוך ממקור אחר ?

עריכה :

מצאתי את זה :

http://www.ebay.com/itm/PC2-75-4-Seat-Altea-Leon-Toledo-ISO-Stereo-Head-Unit-Harness-Adaptor-Wiring-Lead-/160661624322?pt=UK_Cars_Parts_Vehicles_Terminals_Cabling_ET&hash=item25682dd602

זה יתאים ?

עריכה אחרונה על ידי ely89
פורסם

המתאם שמצאת נראה בסדר גמור רק יש מצב שתצטרך להוזיז פינים בהתאמה לצמה המקורית חוץ מזה בנוגע לסוויץ יכול להיות שתצטרך להעביר סוויץ' חכם מהצמה של הבית פיוז כדי שהוא יעבוד גם אחרי שתכבה את הסוויץ' ותשאיר את המפתח בפנים

פורסם (נערך)

זה החיבור שיש לי, מאיפה אני מושך + קבוע זאת אומרת איזה מהפינים הנ"ל (+ או + UB )? ומאיפה עדיף למשוך + אחרי הסויטץ

כמו כן איך הכי בטוח לפרק את הקורה בלי לשבור אף קליפס ?

מנהלים אם אפשר לערוך את הכותרת ל : "עזרה במציאת מתאם ISO / quadlock לרכבי סיאט פולקסווגן אודי סקודה"

כדי לעזור למחפשים בעתיד .

20131119190106_39565.jpg

עריכה אחרונה על ידי ely89
פורסם

אם אני לא טועה זה הUB והוא צבע אדום קשה לי לראות לפי הסרטוט מה שחשוב בסופו של דבר זה במתאם שאתה קונה שהפין של המתח יהיה מול הUB העניין בכל מקרה אם לא התקינו לך דברים מסויימים ברכב כמו דיבורית או משהו כזה בחברה אז יש לך מקומות פנויים בבית פיוז במידה ותרצה להוסיף סוויטש חכם שהמערכת תשאר דלוקה תצטרך גם להתעלק על חוט חום אדום שנמצא בצמה של הבית פיוז אני פחות ממליץ לך להתעסק לפחות עד שתביא את המתאם ואז תדע מה אתה צריך בדיוק בכל מקרה מצטער שאין לי תשובה מדוייקת בשבילך קשה לי בלי לראות את המוצרים וחשוב שתדע כל מה שאני מדבר זה רק על האיביזה החדשה בלבד

ואיזה קורות אתה צריך לפרק?

פורסם

תודה על העזרה, הקורות הקדימיות.

אני מאמין שעם המתאם אני אסתדר השאלה מאיפה אני ימצא סויטש חכם אני מבלה דיי הרבה ברכב בין פגישות (יועץ משכנתאות) ולשבת עם צפצופים ומנורות דלוקות מסביבי דיי מעצבן .

יש התקנה של איתרואן SAVE וקודנית כמובן ברכב אולי אוכל להתעלק על זה .

פורסם

הקורות קצת קשה לפרק יש קליפסים תכניס מברג שטוח בעדינות ותחפש את הקליפס בעדינות מתחת לקליפס תדחוף את המברג ותוזיז את הקורה קשה להסביר ככה אבל אתה תבין את העיקרון.

בגדול אתה לא יכול להתעלק על המתחים שהתקינו לך כי זה מתח קבוע וסוויץ רגיל.

בנוגע לסוויץ חכם זה ממש בעייתי לא הייתי ממליץ לך להתעסק אלא אם אתה ממש מבין מה אתה הולך לעשות.

המערכת שקנית/קונה היא תואמת מקור או רגילה?

פורסם

רגילה דאבל דין של פיוניר. אני יכול לעבור עם נורת ביקורת בבית פיוזים למצוא + חכם לחלוץ אותו מעט ללפף סביבו לשים שרינק וסלמאת לא ?

פורסם

בגדול כן.

אני יגיד לך את הדרך בכל מקרה אבל זה על אחריותך בלבד.

הצבע של החוט הוא חום פס אדום נמצא בבית פיוז עם תסתכל עליו הפוך מהצד של הצמה צד ימין שלך למעלה תחפש אותו בין החוטים תדקור עם נורת ביקורת תסגור סוויץ אמור להיות דולק שתוציא את המפתח הוא יתכבה.

תתעלק על החוט, תלחים חשוב מאוד שוב החוט מאוד דק ובלי גישה טובה תאריך חוט לכיוון המערכת כמובן אחרי פיוז 5 אמפר יהיה בסדר.

תצטרך להשיג סופית בית פיוז קטנה כדי למקם אותו בצמה אם לא תשיג תלך על הדרך הפחות טוב תחתוך את הכבל מתח מהמתאם שתביא ותחבר בינהם.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יוסי רציתי לעדכן אותך, התקנתי את המערכת וכמה שלא חיפשתי לא הצלחתי למצוא סויטץ חכם כל מה שחכם נשלט ע"י קנבוס אז בסוף לקחתי + רגיל אחרי סויטץ .

אני מאמין שהמצב ימאס עליי מהר יחסית כי אין אפשרות אפילו להשאיר עם חצי סויטץ ומוזיקה אז אני פשוט יביא מתאם קנבוס עם שליטה מההגה .

בכל מקרה תודה רבה על העזרה !

• תוכן חדש...