Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אודי S1

CheGuevara
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עם כל הכבוד ל-S1, זו כניראה מכונית הספורט (טוב ספורטיבית) שכולנו נרצה וגם נוכל להרשות לעצמנו כרכב שני - טווינגו החדשה. מנוע אחורי, הנעה אחורית, מרכב קל וכיול של חטיבת רנו ספורט בטווינגו RS. אני, לא צריך יותר מזה.

עריכה אחרונה על ידי ch2856
  • תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עם כל הכבוד ל-S1, זו כניראה מכונית הספורט (טוב ספורטיבית) שכולנו נרצה וגם נוכל להרשות לעצמנו כרכב שני - טווינגו החדשה. מנוע אחורי, הנעה אחורית, מרכב קל וכיול של חטיבת רנו ספורט בטווינגו RS. אני, לא צריך יותר מזה.

אישית זה הרבה יותר מסקרן אותי, אם רנו באמת יוציאו מכונית סופרמיני קטנה עם הנעה ומנוע אחוריים זה יהיה מעניין.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

העובדה שתגיע s1 סדרתית היה ידוע מראש, אודי לפני כמעט 3 שנים שווקו a1 quattro ששודכה למנוע הישן של הs3 ויוצרה בגרסא מוגבלת של 333 יחידות.

אני זוכר בפעם הראשונה שראיתי אותה נדהמתי, הלוק הלבן התמים הזה של עוד ילדה בת 17 של אבא עשיר עם הגאנטים סטייל ראלי שנות ה80 פשוט גירה אותי.

שאודי בחרו לייצר את הa1 קוואטרו זו הייתה כנראה הסופר מיני החזקה ביותר, ותקנו אותי אם אני טועה גם היחידה עם הנעה לכל ארבעת הגלגלים.

לא חסר מידע ברשת אודותיה, והאנגלים בדומה אף לקחו את המתחרה שלה שהעולתה בשרשור ועשו השוואה.

כמה סרטונים מרחבי הרשת-

השוואה למיני קופר גון וורקס GP

http://www.youtube.com/watch?v=JazLQUQ71M8

השוואה לאם הרוחנית והמיתולוגית

חיית אוטובאנים, 260 קמ״ש!!!

ואם הגעתם עד כאן אז טופ גיר לקחו את זה צעד קדימה והלכו להשתולל בשלג

http://www.topgear.com/uk/videos/tg-on-ice-audi-a1-quattro

הבעיה בגרסאת הקונספט הקודמת הייתה המחיר, תעצרו את הנשימה 55,000 דולר!!! באותו מחיר ניתן לקנות s5, m3, c63amg

אומנם זאב בעור כבש, אבל כבש מזהב.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

נהגתי על ה S1 באוסטריה.

כמה שעות על הכביש המהיר וכשעה באזור ההרים .

זה אכן רכב מאוד מעניין, שילוב של מנוע עצום בגוף קטן עם הנעה לארבעת הגלגלים. הרכב מזנק מ-0 למאה בפחות מ6 שניות ובמציאות זה אפילו מרגיש מהיר יותר.

ה-S1 יותר מכוונת לנהג מה-S3 לטעמי, היא פחות מתפשרת ומתחנפת ויותר הולכת על הקצה.

בכבישים מאוד טכנים עם עיקולים חדים מעט מאוד מכוניות יהיו מהירות כמו ה S1, במיוחד אם אתה נמצא בטיפוס שם יתרונות הקוואטרו באים לידי ביטוי במהירות בה אתה חוזר לדוושת הגז ביציאה מפניה. הרכב יככב גם בג'ימיקנות שם המרכב הקצר וההנעה הכפולה תעזור לו מאוד.

הדבר שקצת עיצבן אותי באוטו זה הרגשת הניתוק שהיחסי שמערכות הבקרה השונות משרות עליך, הן באמת גורמות לך לנהוג מהר יותר אבל נותנות לך להרגיש הרבה פחות טוב עם עצמך. זה בא לידי ביטוי בצורה חזקה יותר ב S1 כי המערכות השונות שולטות על ההנאה הכפולה וזה הופך את כל המהירות הזהו לקצת מלאכותית.

מבחינת כל השאר אז ה S1 דיי קשה ובכבישים ערונים משובשים הסתימות שלכם יהיו בסכנה.

דבר מעניין נוסף זה הצבעים שה-S1 מגיעה בהם, מדובר בצבעים פסטלים לא מטאלים ומאוד מיוחדים.

אתן לתמונות לדבר.

DSC_0033 (Custom).JPG

DSC_0032 (Custom).JPG

DSC_0031 (Custom).JPG

DSC_0026 (Custom).JPG

DSC_0025 (Custom).JPG

DSC_0023 (Custom).JPG

DSC_0015 (Custom).JPG

DSC_0016 (Custom).JPG

פורסם

פשוט מדהימה. מעניין אם ניתן לרכוש את הפנסים עם הלד האדום של הA1 קוואטרו ולשים אותה על הA1 הרגילה ..

הS1 מעלפת מבחינה עיצובית למרות שנראה לי שיש רכבים עדיפים ב230K .

פורסם

האדום בתוך תא הנוסעים קצת מוגזם, לא?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הרכב הולך להיות רכב פולחן נקודה!!! אם שלל שיפורים שש בשוק ל VAG להיט גדול בארץ ולא אדבר על המחיר.

ואני לא עובד בצמפיון זו דעתי .

שילדת ה S1 יושבת על שלדת הפולו GTI ואחרי נסיעה בקופר S החדשה אפשר לומר שהנאה מנהיגה בקופר תהיה

גבוהה בהרבה .בחירה קשה מאוד.

פורסם

זאת לא שלדת פולו gti.לאודי s1 מתלה אחורי חדש ורב חיבור,מנוע 2.0t והנעה כפולה וגיר רגיל.יש את זה לפולו?

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...