Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ב4 שנים אחרונות נהגתי בסיאט איביזה 3 דלתות. מאוד נהנהתי :) אפולי ממשיך...

אך הגיע זמן, התחתנתי ובקרוב גם נהיה +1... והגיע זמם להחליף אוטו לאוטומט וגם ל5 דלתות (לכניס תינוקת ב3 דלתות ממש לא נוח)...

אז בסיאט היציעו לי מחיר מחירון - 5% על רכב ישן וסיאט לאון 1.2 TSI. יתרון - גדול, חסכוני, מראה סבבה ומחיר הוגן... חסרון: ג'נטים 16 אינצ' נראים פשוט זוואה...

אופציה שנייה - יונדאי מחיר מחירון - 16% על רכב ישן וולוסטר INSPIRE. יתרון: מגאה מגניב חסרון: מחיר טיפה יותר גבוה, טריד אין נמוח.

מה אומרים?

פורסם

לפי הנתונים לעיל היתי הולך על הסיאט. סביר כי תהיה יותר חסכונית ונוחה למשפחה (מזל טוב). כל זה יחד עם מחיר טוב יותר על הרכב הישן שלך בכמה אלפים טובים רק נותנים חיזוק לסיאט. אם כ"כ מפריע לך הג'נטים - תחליף...

פורסם

גם אני הייתי הולך על סיאט לפחות בגלל הטורבו. ה 1.6 של היונדאי בקושי מזיז את המשפחה שלך, שלא נדבר על העיצוב ההמעולה של הלאון החדשה לעומת הוולוסטר הזקנה יחסית.

המרווח מאחורה גם הוא משחק תפקיד חשוב במשוואה ופה הסיאט מנצחת בקלות ! מצד שני כשאבוא להחליף את רכבי גם אני אחשוב על יצרן אחר או ... :twisted:

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

יש צדק בדבריך, אך צריך להגיע שדגם רגיל לא כזה יפה כמו FR... לצערי אין דגם FR 5 דלתות שהוא גם 1.2TSI אוטומט...

ובלי קיט פלסטי וגנ'טים אוטו לא נרא אותו דבר. ואחרי איביזה יפה זריזה וסקסים, לאון מכניסה אותי לדיכאון של הורה בן 40.

שאלה: איפה אפשר לקנות ג'נטים FR מקוריים? צ'מפיון כרגיל לא מסוגלים לספק אותם :(

פורסם

אני מציע להשקיע עוד מעט מחשבה - משפחה בת 3 נפשות והצורך בעגלה וציוד נוסף. עדיף שיהיה תא מטען מרווח.

מה עם סיאט טולדו נניח? 1.4TSI מאובזרת במחיר מצויין ותא מטען ענק.

פורסם
אני מציע להשקיע עוד מעט מחשבה - משפחה בת 3 נפשות והצורך בעגלה וציוד נוסף. עדיף שיהיה תא מטען מרווח.

מה עם סיאט טולדו נניח? 1.4TSI מאובזרת במחיר מצויין ותא מטען ענק.

הוא נראה מכוער ממש... אין שום דבר מושך בטולדו...

פורסם

הי יונתן.

סביר להניח שתושיבו את התינוק בכסא מתאים במושב האחורי.

וכשתרצו להכניס אותו לרכב או להוציא אותו ממנו ותרצו לעשות זאת (מטעמי בטיחות) מהמדרכה, אז בגלל חסרון הדלת האחורית השמאלית בולוסטר תהיה לכם בעיה כאשר המדרכה תהיה בצד שמאל.

פיני.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם
הוא נראה מכוער ממש... אין שום דבר מושך בטולדו...

צודק, זו סיבה מספיק טובה.

אגב איביזה - מכונית יפה לדעתך?

פורסם

פיני צודק לגבי מדרכה בצד שמאל אבל גם מעבר לזה עצם זה שיש רק דלת אחת מאחור זה חסרון עצום עם תינוק.

ברור שבוולוסטר התינוק ימוקם בצד של הדלת האחורית אבל זה אומר שהמושב השני מאחור מנוטרל לגמרי. נכון שבד"כ אין בו שימוש אבל הוא ממש יחסר כשכן תצטרכו אותו. מתי זה יקרה?:

1. רוצים לשבת ליד התינוק

2. במקרה מסיעים עוד מישהו (חבר, סבתא וכו'). לפרק ולחבר את הכיסא זה מעיק.

3. צריך את המקום ליד לתיק/קניות וכו'.

בקיצור הדלת האחורית החסרה בוולוסטר מאוד משמעותית.

לגבי תא מטען. אני מניח שבוולוסטר הוא באמת גדול יותר אבל זה שבלאון בהחלט מספק מי שאין לו חיבה או צורך בתא מטען גדול

• תוכן חדש...