Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כמו שכתבתי הרכב נכבה בתמרור עצור או רמזור אדום ולכן מיד פניתי למוסך.

המוסכניק איבחן את הבעיה בכך שנכנס זבל למערכת הדלק, בעיקר בגלל שמתדלקים "ברגע האחרון". הוא צודק לגבי תזמון התדלוקים ולכן עשיתי מה שאמר - קניתי ממנו תוסף לדלק וירטה ב-100 שקל.

בינתיים האוטו לא נכבה אבל עדיין שומעים רעשים מוזרים. השאלה שלי האם הבעיה תיפטר מעצמה (כלומר שמתי תוסף וגם מעכשיו נקפיד לתדלק כשהמד מגיע לרבע האחרון) או שצריך להחליף פילטר דלק. אם צריך להחליף - איפה זה נמצא והאם לא נהוג להחליף בטיפולים שגרתיים?

פורסם

עקרונית המשאבה לא בדיוק שואבת את ה"זבל" מתחתית המיכל כי היא לא נוגעת בו. מה שאני כן מציע זה להחליף את פילטר הדלק שייתכן מאוד והוא יחסית סתום והתוסף פשוט קצת שיחרר אותו. קבל את הפרוייקט הזה זה ייתן לך כיוון:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?475804-%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C-%D7%A7%D7%98%D7%9F-%D7%95%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%AA-%D7%A4%D7%99%D7%9C%D7%98%D7%A8-%D7%95%D7%9E%D7%A6%D7%95%D7%A3-%D7%93%D7%9C%D7%A7-%D7%90%D7%A7%D7%A1%D7%A0%D7%98-2001-3D

פורסם

אז תשמעו לפני שנה עשיתי טיפול ואני זוכר שהוא פירק את המושב האחורי והחליף את הפילטר. הוא גם אמר שלא עשו את זה לפניו. זה אומר שהמצב שנקלעתי אליו מוזר כי לא ייתכן שבתוך שנה הפילטר ייסתם (נסעתי בערך 10K). מה אתם אומרים? זה באמת רק הפילטר דלק או שיכול להיות עוד מקור לבעיה?

• תוכן חדש...