Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בלעדי לקארספורום, לפני כשלושה חודשים בעת פריקה שגרתית של רכבים בבונדד ראם אחד העובדים שהיה צריך להסיע CLS63 AMG חדשה לגמרי לחניה לכאורה התלהב יתר על המידה והכניס את האוטו (ששוויו כחדש מעל 1M ש"ח) ישר בקיר, כריות אויר נפתחו, נזק מאסיבי נגרם לחזית ואת התמונות באופן בלעדי אתן לכם כאן.

הנזק לרכב ע"פ דוח שמאי מעל 450K ש"ח כאשר בין השאר זוג פנסי חזית - 50K, מגן פגוש פנימי - 15K, מכסה מנוע - 20K, ריפוד לוח שעונים - 26K, כיסוי מנוע עליון - 38K, רדיאטורים ומאווררים - 25K, כריות אויר - 50K, טורבו - 55K, ג'אנט 16K, וזה רק על קצה הקרחון.

תהנו. :-D

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

6.JPG

7.JPG

10.JPG

11.jpg

עריכה אחרונה על ידי ErrorWhile
  • תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רגע, אפשר לקנות אותה עכשיו אחרי הירידת ערך?

אני מוכן לקחת אותה גם היא מוגדרת כאובדן להלכה.

וזה CLS לא C

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

אני חושב שזה כבר היה כאן.

היו תמונות אחרי התאונה של הרכבת החלקים החדשים.

מעניין אם הנזק היה מעל 5 אחוז...:oops:

פורסם
מה, הוא פשוט נתן פול גז בראשון וה-torque steer הפחיד אותו? לא ברור לי איך מגיעים למצב כזה.

"וואי וואי כפרע תראה מה זה, אני מוריד את הבובה הזאת"

-"אחי רק תזהר זה AMG זה נראה רציני"

"מה קרה לך, אני נהג מקצועי, אפילו את הבקרות אני לא צריך *מוריד את כול הבקרות שאפשר"

-"וואי וואי תזהר אחי בחיי זה נראה לי מסוכן"

"*נותן קצת גז כדי להתלהב מהרעש* מוריד את הרגל מהברקס"

ד"א את המשפט "אני נהג מקצועי" יצא לי לשמוע מספר פעמים אבל לא קרה כלום (פעם אחת הרכב ירד מהכביש באיזו פניה בגלבוע) ולכן יש לי הרגשה שמדובר בדיוק על אנשים כאלה, שחושבים שהם שומאכר אבל בתכלס לא יודעים לנהוג בכלל.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

איך לעזאזל זוג פנסים עולים 50,000? או שלא הבנתי משהו? זה לא רק מנורה מכוסה בזכוכית?

הסובארו שבסמלון למכירה

פורסם

אני לא מכיר את תהליך הפריקה של רכבים בארץ, האם כל רכב שמגיע לארץ זוכה לנסיעה של עובדי הנמל בו? הכוונה היא האם יש מרחק שהרכב צריך לנסוע או שזו רק התנעה כדי להוציא מהמכולה ולהעמיס על משאית.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
המחיר של כריות האוויר הוא הגיוני? אז במכונית "עממית" הכריות אוויר לא יצילו אותנו בזמן תאונה?

כשניפצו לי פנס קידמי בפונטו, על מקורי ממורשה דרשו 1,200 ש"ח אז ככל הנראה שזה קצת הגיוני, אפילו כשזה לא ממש נראה (או משוער).

פורסם
איך לעזאזל זוג פנסים עולים 50,000? או שלא הבנתי משהו? זה לא רק מנורה מכוסה בזכוכית?

אני מניח שמדובר על יחידה עם קסנון + לד + תאורת יום, ככה שזה לא סתם מנורה מכוסה בזכוכית

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מעניין מה עושים עם הרכב הזה, פירוק? ייצוא?

ומה עושים עם הלקוח שברור שההזמנה שלו התעכבה בגלל התאונה. (צריך להזמין רכב חדש)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לא ברור לי.

הנהג כנראה לא היה חגור (אני מניח שהפורקים לא נוהגים חגורים, והמושב מכוסה בניילון).

כריות אויר ברכבים חדשים לא נפתחות אם הנהג אינו חגור, כדי למנוע פגיעה חמורה יותר.

אז:

1. מה מצב הנהג?

2. איך הכריות נפתחו?

בנוסף, כריות אויר במכוניות היום הם אדפטיביות, ויודעות לזהות מושב ללא נוסע. מדוע נפתחה הכרית במושב הנוסע אם לא ישב שם אף אחד?

מסתבר שצינורות כיבוי זה דבר חזק. אפילו יותר ממרצדס.

פורסם
זוג פנסי חזית - 50K, מגן פגוש פנימי - 15K, מכסה מנוע - 20K, ריפוד לוח שעונים - 26K, כיסוי מנוע עליון - 38K, רדיאטורים ומאווררים - 25K, כריות אויר - 50K, טורבו - 55K, ג'אנט 16K, וזה רק על קצה הקרחון.

ואחרי זה שואלים מדוע מחירי חלקי רכב יקרים בארץ ;)

מעניין אם הנזק היה מעל 5 אחוז...:oops:

בוודאי שלא..:lol:

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...