Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הנמל מרושת במצלמות ואין פינה שהיא ממש מוסתרת,מעניין אותי לראות את הסרטון שהם בטח "העלימו"...

ולזה שכתב שהנהג ניתק את הבקרות-אתה קצת מפריז ביכולות...:roll:

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בתור מי שקיבל רכב חדש לפני שבועיים, ומשתדל לשמור ב1,000 ק"מ הראשונים...

אתם לא מבינים כמה כואב לראות את זה ולחשוב מה עבר על הרכב בכמה קילומטרים הבודדים שלא אני נהגתי בהם...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
ולזה שכתב שהנהג ניתק את הבקרות-אתה קצת מפריז ביכולות...:roll:

צודק.

סתם עגלה.

0-100 באיזור ה4 שניות.

73 קגמ מומנט שמתחיל מאיזור ה 1750 סלד.

וכול זה עם הנעה אחורית.

ממש כמו אלטו...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אתם לא מבינים כמה כואב לראות את זה ולחשוב מה עבר על הרכב בכמה קילומטרים הבודדים שלא אני נהגתי בהם...

זה כל כך נכון ... והיחידים שבאמת סובלים מזה הם אילו שהרכבים שלהם "קצת" יותר מיוחדים

וכאילו שאכפת להם מכל נושא ההרצה.

ובכלל עצוב מאד שלאף אחד לא אכפת מהרכוש של השני ....

מה שקרה למרצדס זאת רק התוצאה של כל הנושא הכואב הזה.

האבולוציה שלי:

Polo GTI 2013 -> Peugeot 208 GTi 2016 Manual

Mazda 3 2012 -> Seat Leon FR DSG 2010 -> Chevrolet Spark 2013

Peugeot 309 Manual 1991 -> Toyota Corolla (1992) automatic -> Mazda 3 2009

פורסם
לא ברור לי.

הנהג כנראה לא היה חגור (אני מניח שהפורקים לא נוהגים חגורים, והמושב מכוסה בניילון).

כריות אויר ברכבים חדשים לא נפתחות אם הנהג אינו חגור, כדי למנוע פגיעה חמורה יותר.

אז:

1. מה מצב הנהג?

2. איך הכריות נפתחו?

בנוסף, כריות אויר במכוניות היום הם אדפטיביות, ויודעות לזהות מושב ללא נוסע. מדוע נפתחה הכרית במושב הנוסע אם לא ישב שם אף אחד?

מסתבר שצינורות כיבוי זה דבר חזק. אפילו יותר ממרצדס.

אני מניח שכשפורקים רכב באמת לא חוגרים, אבל כשעושים סיבוב דאווין לחבר בAMG כנראה גם לערס הממוצע יש מספיק שכל לשים חגורה...

המחשבה על מה שעובר על רכבי ספורט בקילומטרים הראשונים שלהם, כשהם אמורים להיות בהרצה, ממש גורמת לי בחילה.

פורסם

אל תדאג. זה דיי זניח לעומת עשרות אלפי הקילומטרים שאתה תעשה עם האוטו כמו שצריך.

!AWDSOME

פורסם
צודק.

סתם עגלה.

0-100 באיזור ה4 שניות.

73 קגמ מומנט שמתחיל מאיזור ה 1750 סלד.

וכול זה עם הנעה אחורית.

ממש כמו אלטו...

אני מאמין שהוא התכוון ליכולות ניתוק הבקרות של הנהג. לא של ערימת הפסולת שנשארה שם.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

בואו נשים רגע דברים בפרופורציות הנכונות, עלות התיקון היא לא באמת 450K, אלא זה המחירון ההזוי והמנופח של החלפים מלכתחילה, יבוא של כל החלפים עם עבודה במוסך טוב (ולא כזה שגובה 400 שח כולל מעמ לשעת עבודה) תגרד אולי 100K וגם פה הפרזתי, מישהו באמת היה משלם 50K על פנסים גם אם היה לו? הוא פשוט היה מייבא אותם בפחות, הרבה פחות.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
אני מניח שכשפורקים רכב באמת לא חוגרים, אבל כשעושים סיבוב דאווין לחבר בAMG כנראה גם לערס הממוצע יש מספיק שכל לשים חגורה...

המחשבה על מה שעובר על רכבי ספורט בקילומטרים הראשונים שלהם, כשהם אמורים להיות בהרצה, ממש גורמת לי בחילה.

חשבתי על זה אח"כ.

לדעתי החגורות נעולות כל הזמן, הופורקים יושבים לא חגורים על חגורה נעולה, כדי שהיא לא תצפצף ותשגע אותם. לדעתי החגורות מגיעות נעולות כבר מהמפעל, כדי למנוע שריטות מיותרות על הקורה.

זה מסביר את פתיחת כריות האויר, ואכן כנראה שהיו שניים ברכב.

עדיין, הפציעה שנגרמה לנהג שגרה אותו למיון לכל הפחות. לא מאמין שמישהו יצא משם וצעד לארוחת הצהרים.

לא רק מבחינה רפואית, אלא גם מבחינה ביטוחית.

אני משועשע מהאוירה הקונספרטיוית של השרשור הזה והקארספורום בכלל, כאילו משהו מתעניין במרצדס כזו או אחרת שניזוקה בנמל.

תאונות במקומות עבודה קורות חדשות לבקרים. הפעם זה פשוט עם מכונית יותר נדירה מפורד פוקוס.

אבל זו עדיין כולה מכונית שניזוקה בנמל.

תחושת ה"איך לא פתחו עם זה את מהדורת החדשות של 8" משעשעת.

פורסם

האמת שלא כזו תחושה משעשעת, אבל לא (אצלי לפחות) אבל לא בקטע של רכב בחצי מיליון שקל אלא, הכח המנוצל לרעה של עובדי הנמלים וחמור מזה הזלזול שלהם בציוד של אחרים.

Peugeot  5008 2023 

פורסם
האמת שלא כזו תחושה משעשעת, אבל לא (אצלי לפחות) אבל לא בקטע של רכב בחצי מיליון שקל אלא, הכח המנוצל לרעה של עובדי הנמלים וחמור מזה הזלזול שלהם בציוד של אחרים.

נכון,

מצד שני כשאתה פורק 150 מכוניות ליום, תחושת האחריות מתקהה.

תאמין לי שגם לסבל של מי-עדן כבר נפל כד מים מהיד פעם או פעמיים בחיים שלו.

פורסם

ההבדל ה"קטן" הוא שאותו כד מי עדן שנפל הינו רכוש חברת מי עדן, הסבל פשוט לוקח כד אחר ונותן ללקוח.

המרצדס הזאת אינה רכוש רשות הנמלים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

גם הכד אינו רכוש הסבל.

והטיפול במרצדס הזו, יקרה ומיוחדת ככל שתהיה, זהה לטיפול בכד המים.

היא תתוקן, תימכר במחיר מותאם, ואחת אחרת תגיע במקומה.

פורסם

שחרר ידידי,

האנלוגיה לכד מי-עדן אינה מתאימה פה מכל בחינה שהיא.

כד המים שישבר לא יתוקן וימכר כיד שניה ואף לא יסבול מירידת ערך ומהצד השני כנראה שגם הלקוח לא סבל מעוגמת נפש כי אפילו לא ידע שנשבר הכד שעתיד להתמחזר.

עכשיו אתה באמת חושב שמדובר פה באותו מקרה?

ספר את זה ללקוח המרצדס, אני בטוח שהוא יתרצה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אני לא מכיר את תהליך הפריקה של רכבים בארץ, האם כל רכב שמגיע לארץ זוכה לנסיעה של עובדי הנמל בו? הכוונה היא האם יש מרחק שהרכב צריך לנסוע או שזו רק התנעה כדי להוציא מהמכולה ולהעמיס על משאית.

הלוואי וזה היה מהאוניה ישר למשאית. הרוב המוחלט של הרכבים מתבשלים שבועות ואף חודשים בשמש הנמלית (בצירוף אי אילו חומרים זרחניים שפורקים על בסיס יומי).

תהליך הפריקה מתבצע כך - מהאוניה אל הרציף את כל המכוניות מורידים עובדי נמל. את הרכבים מהרציף לשטחי אכסון מיועדים לוקחים הנהגים של חברה אחרת. לרוב מדובר בנסיעה של כק"מ 1.

כמה תיקונים -

א. רובם נוסעים חגורים בשטחי הנמל.

ב. כל הרכבים זוכים לטיפול "הרצה מזורז", ללא הבדלה בין צבע, גזע, דת ומין. רוב הפעמים זה נראה מהצד כאילו יש ביניהם תחרות מי יגיע ראשון למקום המיועד.

ג. רכבים יקרים באמת זוכים לטיפול מיוחד - חניה במקום מצולם או עם נוחכות של אנשים\שומרים, תמיד נעולים ורובן גם מכוסים בכיסוי מקורי.

• תוכן חדש...