Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקוני צבע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם, מחר אני לוקח את האוטו לפחח לצביעת שני פגושים, עקב שיפשופים קלים.

אך עדיין יש כמה נקודות קטנות בשאר הרכב שאפשר לטפל בהם אזורית עם מכחול.

את עבודת המכחול אני מעדיף לא להשאיר לפחח אלה לעשות אותה בעצמי, אני מתכוון לבקש מימנו בקבוק קטן עם צבע הרכב לטשטוש השיפשופים הקטנים.

יש לי מכונת פוליש בבית, וחומרי פוליש כולל פדים וגם ספרי לקה מבריק (עדיפות שלי לפוליש ידני במקרה הצורך הזה)

מה שאני רוצה זה שתסבירו לי איך לעשות את זה נכון, ברגע שהפחח נותן לי בקבוקון קטן של צבע הרכב

איך אני צובע נכון את סימני השפשופים הקטנים האלה כמו שצריך בלי שישאר סימנים של פס המכחול?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בבקשה תענו מהר אני כבר נוסע לפחח.

מה עדיף להשאיר את עבודת המכחול לפחח?

או להגיד לי שישאיר לי קצת צבע בבקבוק ואני אנסה לתקן את הדברים הקטנים בעצמי, בזמן שלי עם הכלים שלי?

תמונות (זה מה שאני רוצה לתקן בצבע עם מכחול)

עריכה: אני רואה ששכבת הצבע ברכב מאוד מאוד מאוד דקיקה בחיים שלי לא ראיתי שכבה כזאת דקה.

ואיפה שהשפשוף עם הפס זה צבע שעוד ממשיך להתקלף אם אני רק יגרד אותו קצת הוא התקלף בקלות.

u83g.jpg

ol48.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תראה צד אחד היתי ממליץ לך שהפחח יעשה לך את זה על הדרך כי אז יש מצב הוא לא יקח כסף ויעשה את זה על הדרך.

אם אתה רוצה להתנסות לבד אתה יכול אבל קח בחשבון שאם לא יצא לך תצתרך לחזור ולשלם על זה שוב.

לגביי תהליך הצביעה עם מכחול אני לא יודע מה להמליץ ואיך לעשות כי עדיין לא יצא לי להשתמש בשיטה הזו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בסוף השארתי לפחח לעשות את התיקונים האלה

אני כל כך רוצה שיצא עבודה טובה, הראתי לו כל שיפשוף ופגם הכי קטן בטמבונים ובכלל.

אמרתי שיעשה עבודה מקצועית וטובה, עכשיו הכל בידיים שלו.

הבאתי איתי גם בקבוק וביקשתי שישאיר לי צבע של האוטו בכל מקרה.

מקווה שהיום בערב או מחר אני יבוא ויראה שהכל יצא כמו שצריך.

ד"א איך אני משמר את הצבע שהוא נותן לי בבקבוק לאורך זמן? פשוט משאיר אותו בבקבוק? הוא לא התיבש לי?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בסוף השארתי לפחח לעשות את התיקונים האלה

אני כל כך רוצה שיצא עבודה טובה, הראתי לו כל שיפשוף ופגם הכי קטן בטמבונים ובכלל.

אמרתי שיעשה עבודה מקצועית וטובה, עכשיו הכל בידיים שלו.

הבאתי איתי גם בקבוק וביקשתי שישאיר לי צבע של האוטו בכל מקרה.

מקווה שהיום בערב או מחר אני יבוא ויראה שהכל יצא כמו שצריך.

ד"א איך אני משמר את הצבע שהוא נותן לי בבקבוק לאורך זמן? פשוט משאיר אותו בבקבוק? הוא לא התיבש לי?

צנצנת זכוכית של גרבר ואחרי שהיא עם הצבע בפנים תעטוף את המכסה והחיבור במסקינג טייפ מנייר

חשוב שתבקש מהפחח צבע בלי מקשה - זה יתייבש לך תוך 3 ימים אם הוא יערבב את המקשה פנימה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צנצנת זכוכית של גרבר ואחרי שהיא עם הצבע בפנים תעטוף את המכסה והחיבור במסקינג טייפ מנייר

חשוב שתבקש מהפחח צבע בלי מקשה - זה יתייבש לך תוך 3 ימים אם הוא יערבב את המקשה פנימה

תודה, ולא ידעתי על המקשה הזה, אבל אני מאמין שאם הוא יודע שאני צריך את זה לתיקונים קלים בעתיד אז הוא כבר יתאים לי את הצבע ככה שישמר לאורך זמן.

בכל מקרה היום או מחר שאני יבוא לקחת את הרכב, אני אשאל אותו לגבי הצבע אם זה בלי מקשה.

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי מה שהפחח יעשה , הוא פשוט ייעבור עליהם עם מכחול דק וזהו . אל תצפה שהוא יותר מידי יתאמץ כמו שאתה רואה בסרטונים השונים שעושים את התהליך הארוך : "הכנה - צביעה - ליטוש - פוליש גס ".

אם כול כך חשוב לך השלמות של הפגמים , אולי הייתה צריך לפנות לדיטיילר שיעשה את התהליך כמו שצריך .

בכול מקרה , בגלל שזה צבע לבן זה אמור לצאת כמעט ללא הבדל לצבע הישן, וזה המזל שלך :-D .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי מה שהפחח יעשה , הוא פשוט ייעבור עליהם עם מכחול דק וזהו . אל תצפה שהוא יותר מידי יתאמץ כמו שאתה רואה בסרטונים השונים שעושים את התהליך הארוך : "הכנה - צביעה - ליטוש - פוליש גס ".

אם כול כך חשוב לך השלמות של הפגמים , אולי הייתה צריך לפנות לדיטיילר שיעשה את התהליך כמו שצריך .

בכול מקרה , בגלל שזה צבע לבן זה אמור לצאת כמעט ללא הבדל לצבע הישן, וזה המזל שלך :-D .

אתה מרגיע אותי וזה טוב :wink: אני גם מאמין שזה יצא בסדר לא מספק עד מאוד אבל אולי בצורה כזאת שאף אחד לא ישים לב אלה רק אם הוא יסתכל ממש מקרוב.

אני לא יודע אם אין לי ידיים טובות או שאין לי כלים טובים או שפשוט אני לא עובד נכון, אני לא כל כך טוב בעבודות דייטילינג, לפחות לא בכאלה שדורשות קצת יותר נסיון, מאמץ, והשקע.

העדפתי לתת לו לעשות את העבודה בתקווה ''שהכל יהיה בסדר'' את זה נגלה כניראה רק מחר, אבל מה שבטוח שגם אם התיקונים האלה לא יצאו הכי טוב, זה תמיד יצא יותר טוב משריטה שחורה שניראת לעין, אז כל עוד זה אותו צבע זה אמור להיות בסדר.

אני כבר לא יכול לחכות למחר אני רוצה את האוטו כבר, עוד לא אישרתי את מידת הצמיגים ועוד לא עשיתי כיוון פרונט, אבל בנתיים הספקתי לשלם את הדוח שקיבלתי, 500 שקל עם 6 נקודות :brickwall:

בגלל שנסעתי באיזה שכונה אחת שהיא ממש חור שחור באמצע המדינה, 5 מטר בכביש חד סיטרי נגד הכיוון (אם זה היה ברוורס לא היו נותנים לי דוח).

ורדף אחרי שוטר סמוי עם אוטו רגיל כל הדרך, מסמן לי לעצור בצד עם הידיים, חשבתי הוא רוצה לקנות מימני את האוטו (עד לא מיזמן הייתה לי הונדה 97 למכירה).

בסוף אני עוצר בצד הוא מוציא לי תעודת שוטר, הייתי בשוק! ובכלל לא הבנתי מה עשיתי לא בסדר, עד שהוא אומר לי למה נסעתי נגד התנועה בחד סיטרי, אני אומר לכם הוא רדף אחרי מרחק של כמה קילומטרים טובים.

מיזה למדתי שגם אם אני ב3 בלילה באמצע המדבר ויש לי תמרור עצור אז אני עוצר! הכחולים האלה יכולים להתחבא בכל מקום!

עריכה: עכשיו התקשרתי לפחח הוא אמר יהיה מוכן האוטו רק מחר, אני חושב שהם אפילו עוד לא התחילו לעבוד עליו, לא שזה כזה משנה לי העיקר שיעשו עבודה טובה, על הדרך אמרתי לו שאשים לי את הצבע כמו שצריך בבקבוק בלי מקשה שישמר לי להרבה זמן הוא אמר בסדר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...