Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חשבתי שאני אראה את זה אי פעם ברכב שאינו משאית, אבל הנה זה קורה.

פורשה הציגה את ה911 טארגה, ושברולט הציגו את הקאמרו Z06 החדשה, כאשר בשתיהם יש אופציה לתיבת 7 הילוכים ידנית.

פורשה - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4476668,00.html

שברולט - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4476741,00.html

לי זה הזכיר את התמונה הבאה:

LrsTa.jpg

השאלה האמיתית היא, למה? האם באמת הגענו למצב שבו 6 הילוכים ידניים לא מספיקים? האם יש לזה יתרון אמיתי?

אני נוטה לחשוב שאם חברה כמו פורשה הלכה על צעד כזה, אז יש לזה יתרון, אני פשוט לא מצליח לחשוב מה היתרון הזה...

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

במקרה של GM, זה בעיקר בשביל חיסכון בדלק (עיין כאן לפרטים):

The gear ratio setup in the TR6070 C7 follows the TR6060 in the C6 Z06, but with an additional seventh-gear (see ratio chart). The triple overdrive tranny has close ratios and the final gear will help the new Stingray exceed the previous generation in fuel efficiency.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

בקיצור ההילוך ה7 זה בשביל שיוט באוטובאן במהירות גבוהה בלי לשרוף הרבה דלק (באופן יחסי)?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

זה ממש לא דבר חדש, פורשה משתמשים בזה כבר הרבה זמן. המהירות הסופית של הילוך 6 זהה למהירות הסופית של הילוך 7 - האחרון נועד לשיוט מהיר בסל"ד נמוך יותר.

• תוכן חדש...