Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבדל בתיבות הילוכים של AUDI A3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם :)

אני מחפש AUDI A3 בין השנים 2011-2014 מנוע 1800T

ועכשיו אני נתקל בכל מיני תיבות הילוכים כמו: Sטרוניק,DSG,טיפטרוניק,אוטומט,ידני.

איזה מין התיבות הילוכים טובה יותר ועדיפה יותר?אני לא מעוניין בידני.

אני יודע שDSG זאות תיבת הילוכים מעולה עם דאבל קלץ.

פורסם

ישנם 2 תיבות הילוכים ל A3:

1. ידנית.

2. S-TRONIC שהיא בעצם תיבת DSG, בפולקסווגן היא נקראת DSG ובאאודי היא נקראת S-TRONIC אך מדובר באותה התיבה בדיוק והיום גם באאודי בדרך כלל קוראים לה DSG.

לכן אם אתה שולל את התיבה הידנית ואני מסכים איתך בזה נשאר לך לקנות רכב עם תיבת DSG.

שים לב שישנם 2 תיבות הילוכים DSG הראשונה בעלת 7 הילוכים (חדשה) והשנייה בעלת 6 הילוכים (הוותיקה),

תיבת DSG6 נחשבת לתיבה וותיקה ואמינה מאוד לעומת ה-DSG7 שהיו איתן בעיות אך רובן נפתרו בשנתיים האחרונות,

תיבת DSG6 מגיעה ברכבי AUDI בעלי נפח מנוע גדול 1.8T ו-2.0T ותיבת DSG7 בדגמי מנוע 1.2, 1.4 וה-1.6.

פורסם
ישנם 2 תיבות הילוכים ל A3:

1. ידנית.

2. S-TRONIC שהיא בעצם תיבת DSG, בפולקסווגן היא נקראת DSG ובאאודי היא נקראת S-TRONIC אך מדובר באותה התיבה בדיוק והיום גם באאודי בדרך כלל קוראים לה DSG.

לכן אם אתה שולל את התיבה הידנית ואני מסכים איתך בזה נשאר לך לקנות רכב עם תיבת DSG.

שים לב שישנם 2 תיבות הילוכים DSG הראשונה בעלת 7 הילוכים (חדשה) והשנייה בעלת 6 הילוכים (הוותיקה),

תיבת DSG6 נחשבת לתיבה וותיקה ואמינה מאוד לעומת ה-DSG7 שהיו איתן בעיות אך רובן נפתרו בשנתיים האחרונות,

תיבת DSG6 מגיעה ברכבי AUDI בעלי נפח מנוע גדול 1.8T ו-2.0T ותיבת DSG7 בדגמי מנוע 1.2, 1.4 וה-1.6.

תודה רבה מאוד עזרת לי.

יש לי עד שאלה כל אאודי מנוע 1800 מהשנים 2011-2014 היא טורבו?

פורסם
כן , בשנתונים שהזכרת ה1.8 הוא מנוע מוגדש .

ומנוע ממש מעולה,

אם אתה רוצה לשפר - אחד הדברים הכי קלים איתו ומאד אמין.

קובי

:-)

פורסם

אני מדבר על הצורה הזאות עם הפנסים העגולים

2011_audi_a3_3_door_1_8t_fsi_ambition_99243020173644199.jpg

זה 2012 בשנים האלה ה1.8 הוא טורבו עם 160 כוח סוס ותיבת DSG 6?

פורסם
לא דובר על זה שבדגמי 2011 ואילך כבר נפתרו הבעיות בDSG7?

אכן אבל עדיין עבור מנוע עם מומנט והספק גדולים התיבה DSG7 לא מסוגלת להתמודד ולכן יש את ה 6 DSG

קובי

:-)

פורסם

לרכב בתמונה יש DSG7.

היצרן עשה ריקול לחלק מהשנים (אבל מכיוון שהוא לא בטיחותי זה לא היה רשמי, ולכן אם הרכב לא טופל אצל היבואן יש סיכוי גדול שהוא לא עבר את התיקון) במסגרת הזו החליפו גיר/גל זיזים/עדכון תוכנה - לכל רכב בהתאם.

A3

A4

• תוכן חדש...