Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין לי כוח בתקופה הזאת של החיים שלי, להתחיל להתעסק עם תקלות טכניות. קניתי את הרכב, קרעתי את הניילונים, שומר עליו והוא אף פעם לא אכזב אותי.

מה שמוכיח שלא חייבים רכב חדש כדי לקבל אמינות. כל מה שצריך זה רכב שידוע כאמין וטופל כפי שאתה טיפלת ומטפל בו.

פורסם
לכל המעודדים להימנע מרכב חדש: בתור סטודנט היה חשוב לי לרכוש רכב חדש, ולא מעניינת בכלל אותי מהי ירידת הערך של הרכב או מה המחיר שלו עכשיו. אני צריך להיות במכללה מוקדם בבוקר ומסיים מאוחר בערב. לפעמים יוצא לבלות.

אין לי כוח בתקופה הזאת של החיים שלי, להתחיל להתעסק עם תקלות טכניות. קניתי את הרכב, קרעתי את הניילונים, שומר עליו והוא אף פעם לא אכזב אותי.

אם הייתי עובד אולי הייתי קונה רכב משומש שעבר אי אילו ק"מ. אז נאחר לעבודה באיזה שעה שעתיים עד שיגיע גרר. שטויות... אבל לא בתור סטודנט.

לדעתי ב- 70K ש"ח תתאמץ ותקנה את הפיקנטו במידה ויש לך גם כסף לשכר לימוד וכ'. גם מליסינג עם 0 ק"מ זה בסדר גמור כל עוד המחיר בהתאם.

השאלה היא כמה הבדל יהיה מרכב מלפני שנה-שנתיים...

סה"כ הרכב עדיין באחריות...

פורסם

אין כמעט הבדל. ה"חיסרון" יהיה אולי תוספת של כ-500 ש"ח על "טיפול גדול" ו/או אולי תוספת של כמה מאות ש"ח על החלפת בלמים. זה מה שאני רואה בתקופת הבעלות הראשונית.

פורסם

מה לגבי הSeat MII הרובוטית?

ראיתי שהיא נמכרת חדשה ב65 אלף, מה דעתכם?

או האלטו הידנית שנראית ממש חסכונית, הנמכרת ב55?

תודה מראש =]

פורסם
מה לגבי הSeat MII הרובוטית?

ראיתי שהיא נמכרת חדשה ב65 אלף, מה דעתכם?

או האלטו הידנית שנראית ממש חסכונית, הנמכרת ב55?

תודה מראש =]

עזרה בבקשה =\

• תוכן חדש...