Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת KIA Picanto

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, יש לי רכב קיה פיקנטו 2012, אני מניח שאתם יודעים שזה מגיע עם מערכת זוועה.

אני אחד שמאוד אוהב מוזיקה וחשוב לי לשמוע חזק ואיכותי.

יש לי סאב של Cerwin Vega דגם Hed 124 הוא 12" בלי תיבה.. השאלה אם הוא ייכנס לי בבגאז' עם תיבה ?

אני רוצה להשאיר תנגן המקורי של הרכב.

אני צריך המלצה לרמקולים לשים במגש אני מניח ש 6X9 זה טוב

והמלצה למגבר.

אין לי הגבלה של תקציב כרגע..

מוזיקה שאני שומע: שחורה עם באסים כבדים/חזקים, האוסים וכל מיני דברים מפוצצים :)

אשמח להמלצות טובות !

פורסם

את המערכת המקורית אתה תהיה חייב להחליף היא הבעיה הראשית.

אם יש לך סאב מומלץ סט קומפונט אחורי ולא 6X9.

מדובר ב-HED124 החדש עם סליל בודד של 4 אום או ב-HED12.4 הישן עם שני סלילים של 4 אום ?.

ניתן לבנות תיבה לפי הזמנה אצל נגר או תיבה מוכנה אטומה קטנה יותר שתיכנס.

בלי מסגרת תקציב יהיה קשה לעזור לך.

פורסם

מישהי עשתה התקנה לרכב כמו שלך פה לא ממזמן ,

כאן אתה יכול למצוא את השרשור שהיא פרסמה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=509810&highlight=%D7%94%D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%A0%D7%94+%D7%90%D7%A6%D7%9C%D7%99+%D7%91%D7%A8%D7%9B%D7%91

ומכאן לקבל רעיונות לאיזה ציוד וגם תשובות לחלק מהשאלות שלך

פורסם
את המערכת המקורית אתה תהיה חייב להחליף היא הבעיה הראשית.

אם יש לך סאב מומלץ סט קומפונט אחורי ולא 6X9.

מדובר ב-HED124 החדש עם סליל בודד של 4 אום או ב-HED12.4 הישן עם שני סלילים של 4 אום ?.

ניתן לבנות תיבה לפי הזמנה אצל נגר או תיבה מוכנה אטומה קטנה יותר שתיכנס.

בלי מסגרת תקציב יהיה קשה לעזור לך.

הבעיה שאם אני רוצה להחליף תנגן אז צריך להחליף את כל הפאנל.. וזה סתם מיקר תסיפור.. במילא עוד שנה בערך ההורים שלי מחליפים את הרכב אז אני רוצה משו אוניברסלי פחות או יותר שאני יוכל להעביר לרכב הבא.. ברכב הבא אני כבר ישקיע יותר כי אני בונה על הפולו.

בנוגע לסאב מדובר ב Single 4 ohm

למה קומפוננטים ?

לגבי התקציב.. אין לי מסגרת.. אני לא מחפש משו זול ולא משהו ממש יקר.. אני מחפש איכות

• תוכן חדש...