Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סמארט יד שנייה

Goatguy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי,

אני על סף לסגור עסקה על סמארט יד שנייה.

מדובר ברכב שנת 2012 מיד שנייה - היד ראשונה מוגדרת ברישיון כליסינג\השכרה. לפי הרישיון הוא עלה על הכביש ביולי 2012 ונמכר בנובמבר 2012.

לרכב יש כ-22,000 ק"מ במד, והמוכר מציג אישור חתום מאלדן שהרכב נמכר לו עם 5 ק"מ במד. לדבריו, מכרו לו את הרכב בכ-20,000 שקלים מתחת למחיר של היבואן משום שהיד הראשונה כתובה כהשכרה\ליסינג. לכן הוא גם דורש על הרכב משמעותית פחות מהמחירון (מחירון כ-77,000 דורש כ-64,000).

לקחתי את הרכב לסיבוב והוא נראה ומרגיש חדש.

האם הסיפור אמין\הגיוני?

כמה קשה יותר יהיה למכור רכב שהיה יד ראשונה ליסינג\השכרה?

תודה רבה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נשמע בסדר גמור, תנסה להוציא קצת יותר מאותה הנחה שהוא קיבל. הוא נותן לך מתוך אותם 20 אלף ש"ח רק 13 אלף.

אני לא יודע מה השוק של סמארט אבל אני חושב שאם תציע לו 3000 ש"ח פחות ממה שהוא דורש והרכב עובר בדיקה בצורה תקינה, זו עסקה שווה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...