Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן , בשעה טוב קניתי את הרכב הראשון שלי , פולו 2001 1.4 ,ידני

האוטו צריך ניקיון ייסודי גם חיצונית וגם פנימית

קרע כללי : אני גר במושב בבית קרקע עם גינה מאוד גדולה וצינורות נגישים בכל פינה ... ככה שאני רק צריך לדעת באיזה חומרים להשתמש ואיך ליישם אותם , ופה אני צריך את העזרה שלכם

נתחיל מהבפנים ...

הריפודים של הכיסאות עשויים מבד והוא ממש מלוכלך , איך מנקים את זה ובאיזה חומרים כדי להשתמש ?

גם הדשוורד ודיפוני הדלתות צרים לקבל ניקוי יסודי ...

עכשיו חיצונית הצבע של האוטו נראה די "מת" (אפור עכבר) ויש קילופי צבע במכסה מנוע ובגג (לא רציני)

בנוסף יש מכה שאני רוצה לטשטש את השריטות שמסביבה

והבנתי שמה שאני צריך לעשות זה פלסטלינה , פוליש ווקס , זה נכון ?

אם כן איזה חומרים לקנות ? ואייך מיישמים אותם .

נ.ב

-תמונות אני יעלה בהמשך אם צריך

-בעיקרון אין לי בעיה לרכוש מהאינטרנט אם צריך וזה יהיה זול יותר משמעותית

-אני צריך הכל מ 0 כולל פדים לשטיפה וכל זה

תודה מראש לעוזרים

פורסם

zmmj1radzwmm.jpg

זה השפשוף בדלת האחורית ...

למעלה יש מין שריטה שקועה כזאת (?) אפשר לסדר את זה ?

באמצע ולמטה זה שיפשוף

זה המקום הכי בעייתי ברכב שבעדיפות ראשונה לתיקון

מה כדאי לעשות ?

פורסם

אני מקווה שבעל הרכב הוריד לך הרבה מהמחירון בגלל הדברים האלה.

יש לך בית קרקע, זה אומר שיש לך חניה פרטית עם מים וכנראה שגם חשמל - בקיצור, אני כבר מקנא בך (:

מה שאתה מתאר פה זה לא פשוט.

קילופי צבע גם אם זה רציני לדעתך או לא, זה מאוד בעייתי, זה משהו שאני בטוח שימליצו לך פה שצריך לפנות לפחח רכב ולצבוע את הפאנל מחדש, ואם אתה צובע את הפאנל מחדש אז כדי שלא יהיו הבדלי צבעים רצוי כבר לעשות פוליש על כל הרכב כדי לחדש את הצבע.

קילופי צבע/לכה אין אפשרות לתקן בבית...פלסטלינה ופוליש וגם הווקס טובים כשעוד יש לך לכה, ברגע שאין, חבל על זמן.

אני לא פחח רכב, לכן אין לי מושג אם את השקע הגדול בדלת אפשר להציל או לא.

את העיגול הגדול שסימנת מתחת לשקע, יש מצב שחלק ממנו אפשר להציל, אם הצבע הלבן שרואים שם הוא צבע היסוד אז גם את זה לא תוכל להציל כי זה לא יחזור להיות שחור ולצבוע חלק כזה עם מכחול זה יהיה לא פשוט (אם כי אולי אפשרי).

לעומת זאת אם צריך לצבוע, הפחח אולי יציע לך לצבוע את כל הדלת.

אז בגדול, אתה צריך לבקר אצל פחח רכב, לתיקון המכה הגדולה בדלת כי זה באמת הכי נורא.

לגבי שאר הדברים, זה יעלה לך כסף ואולי כסף רב, תחפש המלצות לבעל מקצוע טוב באיזורך.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
אני מקווה שבעל הרכב הוריד לך הרבה מהמחירון בגלל הדברים האלה.

יש לך בית קרקע, זה אומר שיש לך חניה פרטית עם מים וכנראה שגם חשמל - בקיצור, אני כבר מקנא בך (:

מה שאתה מתאר פה זה לא פשוט.

קילופי צבע גם אם זה רציני לדעתך או לא, זה מאוד בעייתי, זה משהו שאני בטוח שימליצו לך פה שצריך לפנות לפחח רכב ולצבוע את הפאנל מחדש, ואם אתה צובע את הפאנל מחדש אז כדי שלא יהיו הבדלי צבעים רצוי כבר לעשות פוליש על כל הרכב כדי לחדש את הצבע.

קילופי צבע/לכה אין אפשרות לתקן בבית...פלסטלינה ופוליש וגם הווקס טובים כשעוד יש לך לכה, ברגע שאין, חבל על זמן.

אני לא פחח רכב, לכן אין לי מושג אם את השקע הגדול בדלת אפשר להציל או לא.

את העיגול הגדול שסימנת מתחת לשקע, יש מצב שחלק ממנו אפשר להציל, אם הצבע הלבן שרואים שם הוא צבע היסוד אז גם את זה לא תוכל להציל כי זה לא יחזור להיות שחור ולצבוע חלק כזה עם מכחול זה יהיה לא פשוט (אם כי אולי אפשרי).

לעומת זאת אם צריך לצבוע, הפחח אולי יציע לך לצבוע את כל הדלת.

אז בגדול, אתה צריך לבקר אצל פחח רכב, לתיקון המכה הגדולה בדלת כי זה באמת הכי נורא.

לגבי שאר הדברים, זה יעלה לך כסף ואולי כסף רב, תחפש המלצות לבעל מקצוע טוב באיזורך.

הרכב נרכש ב 5,500 שקל מתחת למחירון למרות שבפועל הוא נמכר מתחת למחירון , אז אפשר להגיד שהוא נרכש ב3 אלף מתחת למחיר שלו בפועל לרוב . (מה שחשוב שהמצב המכני שלו מעולה)

בקשר למכה אני אקח אותה לחוות דעת אצל פחח ונראה מה יהיה .

והקילופי צבע אי אפשר לחדש את השכבה של הלכה פשוט ? כי באוטו עצמו לא רואים את הקילפים כל כך , כאילו שכל הלקה כבר ירדה .

פורסם

לא מחדשים רק את הלכה. משפשפים הכל טוב טוב ומחדשים את הצבע והלכה.

אתה יכול גם לבד. במיוחד אם יש לך מקום נוח לעבוד בו.

גגל "טופ קולור". זו חנות ברח' יצחק שדה בת"א, הם מסייעים לחובבי DIY לעשות תיקוני פחחות וצבע. יש להם גם סרטונים ביוטיוב.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
לא מחדשים רק את הלכה. משפשפים הכל טוב טוב ומחדשים את הצבע והלכה.

אתה יכול גם לבד. במיוחד אם יש לך מקום נוח לעבוד בו.

גגל "טופ קולור". זו חנות ברח' יצחק שדה בת"א, הם מסייעים לחובבי DIY לעשות תיקוני פחחות וצבע. יש להם גם סרטונים ביוטיוב.

אני יבדוק את זה

מה לגבי לעשות פלסטלינה לרכב ? אפשרי ?(גם על הקילופים?)

ופוליש + ווקס וכל זה ?

פורסם
אני יבדוק את זה

מה לגבי לעשות פלסטלינה לרכב ? אפשרי ?(גם על הקילופים?)

ופוליש + ווקס וכל זה ?

לא יהיה אפקטיבי לדעתי לעשות כרגע אוטם\ווקס או פלסטלינה לרכב שהצבע שלו התקלף,אתה צריך לטפל קודם בנושא הזה של הצבע ולאחר מכן תוכל לטפל ולתחזק את צבע הרכב על ידי יישום של חומרים אשר מגנים על הצבע,אבל חשוב קודם שיהיה צבע תקין על הרכב

m7kj.jpg
פורסם

לא רק שזה לא אפקטיבי.

פוליש/פלסטלינה על לכה מתקלפת עלול להחמיר משמעותית את המצב. מה שבטוח זה שאתה גומר את הפלסטלינה אחרי שימוש אחד.

אני מניח שמגרד לך בידיים להתחיל לעשות משהו עם המצב של האוטו, עד כדי כך שקשה לך להרדם.8)

ובכן: תעבור פה על הפרויקטים של דיטיילינג פנימי שבוצעו ע"י החברים. תמיד יש שם המלצות לחומרים. אתה צריך איזה שמפו ריפודים+שטיחים יעיל. תתחיל לעבור יסודי כסא-כסא, דיפון-דיפון.

זה כבר יעייף אותך לרמה שתרדם בקלות :lol::lol::lol:

וברצינות- פנים נקי וריחני יגדיל את ההנאה שלך מהרכב, גם אם כרגע המצב החיצוני קצת מרוט.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
לא רק שזה לא אפקטיבי.

פוליש/פלסטלינה על לכה מתקלפת עלול להחמיר משמעותית את המצב. מה שבטוח זה שאתה גומר את הפלסטלינה אחרי שימוש אחד.

אני מניח שמגרד לך בידיים להתחיל לעשות משהו עם המצב של האוטו, עד כדי כך שקשה לך להרדם.8)

ובכן: תעבור פה על הפרויקטים של דיטיילינג פנימי שבוצעו ע"י החברים. תמיד יש שם המלצות לחומרים. אתה צריך איזה שמפו ריפודים+שטיחים יעיל. תתחיל לעבור יסודי כסא-כסא, דיפון-דיפון.

זה כבר יעייף אותך לרמה שתרדם בקלות :lol::lol::lol:

וברצינות- פנים נקי וריחני יגדיל את ההנאה שלך מהרכב, גם אם כרגע המצב החיצוני קצת מרוט.

המצב החיצוני לא כזה מרוט , הבעיה שלי זה רק המכה , אחרי שנסדר אותה לאט לאט יגיע הכסף גם לסדר את הצבע .

המצב הפנימי די טוב אני רק רוצה לנקות את הדיפונים והריפודים לא בגלל שהם ממש "מסריחים" בגלל שאני רוצה להרגיש ולהריח ניקיון באוטו

ולכן אני צריך את ההמלצות שלכם לחומרים שיעזרו לי בעבודה

פורסם
המצב החיצוני לא כזה מרוט , הבעיה שלי זה רק המכה , אחרי שנסדר אותה לאט לאט יגיע הכסף גם לסדר את הצבע .

המצב הפנימי די טוב אני רק רוצה לנקות את הדיפונים והריפודים לא בגלל שהם ממש "מסריחים" בגלל שאני רוצה להרגיש ולהריח ניקיון באוטו

ולכן אני צריך את ההמלצות שלכם לחומרים שיעזרו לי בעבודה

אני ממליץ על APC מגווירס לניקוי יסודי של פלסטיקה והסרת כתמים על ריפודים ושטיחי הרכב,ליישום על הפלסטיקה אתה משתמש עם מיקרופייבר איכותית ולכתמים על השטיחים או הריפודים אתה צריך מברשת קטנה,מרסס על הכתם,מבריש ומנגב,לאחר הניקוי אתה צריך למרוח חומר מגן,יש לך המון חברות,אני אישית עובד עם חומר של כימיכל גייז,יש לך 2 סוגים שלהם שאחד נותן מראה מבריק מאוד והשני נותן מראה מט,את החומר הגנה אתה מיישם עם אפליקטור,לגבי לכלוך כללי אני מציע לעבוד עם שואב אבל ומברשת דקה עם סיבים קשים כדי להגיע למקומות שהשואב לא מגיע אליהם,עם המברשת אתה עובר על פתחי האוורור ומקומות לא נגישים כדי להגיע לרמת ניקיון גבוהה,יש לך בנוסף חומרים מפיצי ריח זה תלוי מה אתה מעדיף,אני רכשתי בקבוק של כימיכל גייז בריח דובדבן שאני מרסס על המושבים בסיום הניקיון...

m7kj.jpg
  • תוכן חדש...