Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היוניט של הוונטה שלך נמצאת בתוך קופסה שחורה כזאת בתוך בתא מנוע...

היא נימצאת לדעתי הצד ימין ליד המצבר... היא בקופסה שחורה סגורה...

חברים אני צריך אישור לעינין זה, ראיתי את זה אבל זה דומה ליוניט של האיתות (קוביה, 2X2 ,שלוש כניסות)ונימצא באיזור שצוין פה .

שקט, שש... לאט לאט!.. להירגע- הראלי השחורה :twisted:

פורסם

ראשית תבדוק את היוניט יתכן והיא לא תקינה (החדשה התחליפית) , שנית בד"כ הפיגו דומה לסיטרואן תבדוק אולי גם לכם יש "ביטרון" מתחת לאחת הכנפים תוריד את המכסה למטה

פורסם
ראשית תבדוק את היוניט יתכן והיא לא תקינה (החדשה התחליפית) , שנית בד"כ הפיגו דומה לסיטרואן תבדוק אולי גם לכם יש "ביטרון" מתחת לאחת הכנפים תוריד את המכסה למטה

ביטורון ?? - הסבר קצר לא יזיק ( או איך הוא קשור לשרשור הזה).

פורסם
חברים אני צריך אישור לעינין זה, ראיתי את זה אבל זה דומה ליוניט של האיתות (קוביה, 2X2 ,שלוש כניסות)ונימצא באיזור שצוין פה .

כפי שכבר הוסבר, תא המנוע מכיל גם את הפיוזים של הרכיבים שקרובים אליו (תאורה, ABS, מאווררים וכד').

באותה קופסא שחורה תבדוק את כ-ל הפיוזים. פיוזים למאווררים בפג'ו נמצאים לעיתים גם בקופסאות קטנות שחורות בצמוד פנס הקדמי שמאלי או בסביבתו.

במידה ואתה רוצה לבדוק את היוניט, חבר את המאוורר ד-ר-ך היוניט ברדיאטור ותראה אם הוא עובד כאשר המנוע מגיע לטמפ' מסויימת. מומלץ להוסיף פיוז הגנה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני צריך ליבדוק את כל הריליים והפיוזים ברכב - יעשה בקרוב עקב הלו"ז הצפוף(עבודה ,לימודים, הכלב וכ'ו).

ברגע שאני ימצא את הגורם לכל הצרות- הגורם יעבור רישום במערכת הפליליים , יצולם ויעלה בשרשור זה.

אלה עם כן הגורם הוא לא פיוז או כל נתיך אחר.

וכמובן בעזרת בורא עולם והראלי...... ובעזרתכם ,נחזור לדון בנושא זה עד מציאת או המצאת הבעיה :wink:.

• חודשיים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...