Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי תנוחת ישיבה בה ההגה הופך למאוד קשיח וחד עם זאת מאוד נוח לסיבוב .

הבעיה שכדי לסובב אותו צריך להפעיל את שרירי הכתפיים כך שאחרי כשעה נהיגה החלתי להרגיש מעין כאבים באזור .

יש לציין שהרגשתי שליטה מלאה על הרכב ,לא יודע כיצד לתאר את ההרגשה בדיוק, פתאום התחלתי להיכנס לפניות בקו נכון יותר מבחינתי .

אני חייב להדגיש שמדובר בהרגשה סובייקטיבית ,אין לי שום זכות לומר מה יותר או פחות נכון .

אם משנים טיפה את התנוחה ,ההגה הופך להיות קל מאוד אבל פחות נוח לשבת ולשלוט על הרכב.

דבר נוסף ששמתי אליו לב, אם אני מחזיק את ההגה "3-9" , באמצע סיבוב ההגה במטרה לפנות שמאלה, אני כל הזמן נתקל עם המרפק השמאלי בידית דלת הנהג.

מה דעתכם, מה גורם לי להיתקע בדלת עם המרפק השמאלי ?

פורסם

יכול להיות שאתה נשען מדי אחורה? אני יושב מאוד זקוף, כמעט ב90 מעלות. זה גם בריא יותר לגב, גם פחות מעייף, וגם מעולם הידיים שלי לא הפריעו לי. מעבר לכך, ייתכן ופשוט יש לך ידיים ארוכות מאוד. נסה להגיע למצב שהן מעט פחות מכופפות בעת סיבוב ההגה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני בוודאות לא נשען אחורה יתר על המידה, הטענה כה נחרצת כי ישנה דרך לבדוק זאת- בישיבה כאשר הכתפיים צמודות למושב ועצמות האגן בתוך על כרית המושב וצמודות למושב, אני מצליח להגיע עם פרק כף היד לנקודה העליונה בהגה ("שעה 12" ) .

ברגע שאני מקטין את הזווית בין הכרית ולמושב ומעמיד אותה על כ-90 מעלות אני מרגיש כאב חד בצד שמאל בגב התחתון ועל כן אני טיפה מגדיל את הזווית ,גם אם הישיבה הנכונה ביותר היא ישיבה ב-90 מעלות, אני פשוט לא מרגיש נוח והדבר בא לידי ביטוי בכאבים בגב התחתון .

הידיים לא ארוכות יתר על המידה :)

פורסם

גם אני לא ב90. אני קרוב לשם. אם אכן הכל כפי שציינת אני באמת לא מצליח להבין מה הבעיה. צטערת.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...