Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב וחורפי לכולם,

הפוקוס זקוקה לחידוש הביטוח, אז סתם בשביל הצצה - בדקנו בביטוח ישיר.

המסקנה היא שהם זולים ב-1K (!) מסוכן הביטוח שלנו (חבר המשפחה). השאלה היא - הכיצד? האם המחיר הזול מגיע על חשבון השירות? מעניין אותי לדעת - זה קצת הזוי שקיימים פערים כה גדולים בינה לבין סוכן וחברות ביטוח גדולות אחרות ומוכרות.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

1000 ש"ח זה לא כזה פער עצום.

השירות בסדר בחברות הביטוח הישירות. דווקא אצלי הסוכן איכזב שהייתי צריך אותו.

אין לך מה לדאוג - תעשה את הביטוח ותישן בשקט בלילה.

אם לא תהיה מרוצה מסיבה כלשהי - תחזור לסוכן.

פורסם

בדוק עוד סוכנים. בחידוש הביטוח שלי לפני כ-4 חודשים ההפרש בין שני סוכנים עמד על כ-2000 ש"ח (הביטוח לנהגים צעירים, לא חדשים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

התכוונתי לכך שביטוח לאותו רכב עם נהגים צעירים (לא חדשים) עלה בסוכנות אחת כ-5000 ש"ח ובאחרת כ-7000. ול, לא בדקתי אצל הישירים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

צריך להשוות את כל פרטי החוזה ולא רק את עלות הפרמיה: השתתפות עצמית , מוסכי הסדר, סיוע משפטי, ועוד. חברות הביטוח הישיר יכולות להתחרות בסוכנים כי יש להן הוצאות תפעול נמוכות יותר ובגלל יתרון הגודל.

פורסם

חרות הביטוח הישיר מתחרות בחברות המסורתיות, לא בסוכנים.

בהרבה מקרים הצעות המחיר שלהן אינם עדיפים על אלה של חברות אחרות, כל מקרה צריך בדיקה פרטנית ומשתנה בבהתאם למאפייני המבוטח, הרכב המבוטח, תאריך רכישת הביטוח וכושר המיקוח של המבוטח.

ד"א - במקרה שתארתי קודם דווקא הביטוח הזול הוא בתנאים עדיפים, כאשר כיסוי צד ג' יותר גדול, ומוסך מורשה יבואן משמש כמוסך הסדר, כיון שהביטוח מבוע באמצעות סוכנות ביטוח הקשורה ליבואן.

פורסם

אני יוצא תמיד מנקודת הנחה שכל חברות הביטוח הן אותו ה$%#, ואז הולך על המחיר הזול ביותר.

פורסם

ביטוח ישיר השוותה לי מחיר שקיבלתי דרך ביטוח "חבר" (איילון), כך שלא נשמע לי כלכך תמוה שהם התחילו להוריד מחירים. בעבר בהחלט המחירים שלהם היו הזויים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ישיר היו יותר יקרים מהפניקס (דרך סוכן) ב₪500 למקיף+חובה לג'ימני, גם כשביטחתי את הייטי בדקתי אצלם וההפרש היה מעל ₪1K.. (לא זוכר מספר מדויק)

הרבה אחרי שסגרתי עם הסוכן שאלתי חברים ומשפחה איפה מבוטחים.. בסופו של דבר מדובר בכ10 רכבים שכולם בפניקס דרך סוכנות כזאת או אחרת, הם תמיד יצאו יותר זולים מהשאר, במיוחד בהשוואה ל9מיל/ישיר.

במבחן השוקה שלי הם הפסידו :lol:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מהנסיון שלי עם חברות הביטוח - ישיר \AIG

תמיד קבלתי הצעה גבוה !

נכון שלא היה לי ביטוח בעבר שלי , אבל אני לא נהג חדש\מעל 30 . [איתי מופיע בביטוח של אח שלי]

ב 2011 קבלתי הצעה מקיף 12-15 אלף חובה 1500

2012+ 2013 -מקיף 7000 חובה 1800

הרכב בוטח אצל סוכן של הונדה

2011 4000 מקיף וחובה

2012 משום מה הביטוח עלה . 4350

השנה עברתי לחברה שמיר הורוביץ 4200

פורסם

המסקנה היא שהם זולים ב-1K (!) מסוכן הביטוח שלנו (חבר המשפחה).

כאן הבעיה. אתם סומכים על סוכן ביטוח שהוא "חבר משפחה". עד היום למדתי שאין לסוכני ביטוח חברים או משפחה שמקבלים תנאים מיוחדים בגלל שהם 'חברים/משפחה'.

חובה לבדוק אותם, להשוות מחירים בכל הצעה לחידוש ביטוח, ולא לסמוך על 'חברים/משפחה'. זה בדיוק מה שה 'חברים/משפחה' אוהבים לנצל.

סוכן ביטוח שאני עובד איתו, וסומך עליו, ושעמד לצידי כשהייתי צריך אותו - עדיין אני משווה אותו כל פעם כשיש חידוש כלשהו.

הוא שווה לי כמה שקלים יותר אבל לא 1000 שקלים יותר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הי

אם אתה לקוח ללא סיכון (מה שנקרא 'עבר ביטוחי'), כל חברות הביטוח הישירות יתנו לך, בנוהל, הצעה קצת טובה יותר

מסוכן ביטוח. (לפעמים גם מחברת ביטוח ישירה אחרת).

למה? כי הן יכולות. יש לי הרבה כבוד לסוכני ביטוח (אני גם מבוטח שנים דרך סוכן), אבל בשורה התחתונה הם חושבים על האחוז והעמלה שתצא להם מכל עסקה, לעומת החברות הישירות שעובדות על כמות.

• תוכן חדש...