Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ברכב אופל אסטרה ברלינה חדשה 600 ק״מ.

במהירות שבין 30-45 קמש יש רעש מהמנוע, לא יודע איך לתאר אותו אבל משהו כמו ״ וום וום וום וום״ אם זה אומר משהו, צלילי כזה של סיבובים כמו מכונת כביסה כזה, רעש חלש ולא מורגש אבל עדיין רק במהירויות האלה זה קורה ובעיקר כשאני עוזב את הגז והרכב מגיע למהירות הזאת, מתחיל ב45 ונגמר בערך ב30.

למישהו יש מושג מה יכול להיות?

תודה

פורסם

אין לי מושג איך לתאר את הרעש הזה האמת. אני מגיע למהירות 50 לדוגמא עוזב את הגז בלי ברקס, הרכב ב45 מתחיל לעשות רעש מן סיבובים כאלה הכי מזכיר לי מכונת כביסה שמסתובבת לאט, סיבובים איטיים, והרעש נפסק סביב ה30 קמש.

אגב היום הייתי במוסך של אופל באשדוד. הסעתי שתי עובדים כל אחד בנפרד, לשתיהם השמעתי את הרעש. כולם מסכימים עם העובדה שיש רעש ושאני לא הוזה. העלו את הרכב על הליפט בדקו אותו עם אוזניות ולא יודע מה עוד והתשובה שלהם הייתה ככה:

"בדקנו ואנחנו לא מוצאים מאיפה מגיע הרעש."

התשובה שלהם לשאלה מה אני צריך לעשות עכשיו עם הרעש, הייתה זה או ללכת לפתח תקווה למוסך הראשי ששם יש יותר מקצוענים, או לחכות שהבעיה תחמיר והרעש יחמיר ולבוא שוב לבדיקה ואולי ככה יבינו מאיפה מגיע הרעש.

התשובה קצת עצבנה אותי, חוסר מקצועיות לדעתי.

אתם חושבים שזה לגיטימי לקבל תשובה כזאת? כשאני מגיע עם רכב חדש ומתלונן על רעשים במנוע? לחכות שזה יחמיר, לא יודע אם להתעצבן על התשובה הזאת או שהם צודקים?

פורסם
אין לי מושג איך לתאר את הרעש הזה האמת. אני מגיע למהירות 50 לדוגמא עוזב את הגז בלי ברקס, הרכב ב45 מתחיל לעשות רעש מן סיבובים כאלה הכי מזכיר לי מכונת כביסה שמסתובבת לאט, סיבובים איטיים, והרעש נפסק סביב ה30 קמש.

אגב היום הייתי במוסך של אופל באשדוד. הסעתי שתי עובדים כל אחד בנפרד, לשתיהם השמעתי את הרעש. כולם מסכימים עם העובדה שיש רעש ושאני לא הוזה. העלו את הרכב על הליפט בדקו אותו עם אוזניות ולא יודע מה עוד והתשובה שלהם הייתה ככה:

"בדקנו ואנחנו לא מוצאים מאיפה מגיע הרעש."

התשובה שלהם לשאלה מה אני צריך לעשות עכשיו עם הרעש, הייתה זה או ללכת לפתח תקווה למוסך הראשי ששם יש יותר מקצוענים, או לחכות שהבעיה תחמיר והרעש יחמיר ולבוא שוב לבדיקה ואולי ככה יבינו מאיפה מגיע הרעש.

התשובה קצת עצבנה אותי, חוסר מקצועיות לדעתי.

אתם חושבים שזה לגיטימי לקבל תשובה כזאת? כשאני מגיע עם רכב חדש ומתלונן על רעשים במנוע? לחכות שזה יחמיר, לא יודע אם להתעצבן על התשובה הזאת או שהם צודקים?

אני עם פולקסווגן טי 5 דיזל 2013 הכרתי את הרעש הזה ב1000 ק"מ הראשונים של הרכב, אחר כך זה פסק לבד, לא יודע אם זה אותו רעש אבל גם אצלי היה נשמע כמו "וום,וום,וום"

• תוכן חדש...