Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רסיבר Pioneer דגם VSX-323K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

רציתי לשמוע חו"ד לגבי הרסיבר הזה: Pioneer דגם VSX-323K.

אני יודע שהוא לא בין המשוכללים והטובים שבהם, אבל מבחינת value for money הוא נראה ככדאי (200 דולר בדיוטי פרי).

מה אתם חושבים?

תודה,

אבנר

פורסם

לא פאר היצירה, בלשון המעטה, אבל YOU GET WHAY YOU PAY FOR.

קח בחשבון שנתוני ההספק הם ב-6 אוהם, צריך לברר אם הרסיבר הזה יתמודד ב-8 אוהם (אני מניח שהרמקולים שלך בעלי עכבה סטנדרטית של 8 אוהם), עכבה לא תואמת תגרום ל"בומים" בעוצמות בינוניות ומעלה וכיבוי הרסיבר באופן רנדומלי.

פורסם
לא פאר היצירה, בלשון המעטה, אבל YOU GET WHAY YOU PAY FOR.

קח בחשבון שנתוני ההספק הם ב-6 אוהם, צריך לברר אם הרסיבר הזה יתמודד ב-8 אוהם (אני מניח שהרמקולים שלך בעלי עכבה סטנדרטית של 8 אוהם), עכבה לא תואמת תגרום ל"בומים" בעוצמות בינוניות ומעלה וכיבוי הרסיבר באופן רנדומלי.

אם זיכרוני לא מטעה אותי וממה שזכור לי, עכבה נמוכה יותר של הרמקולים תקשה יותר על המגבר להתמודד עם הרמקולים.

יהיה למגבר קל יותר להתמודד עם רמקולים של 8 אוהם מאשר 6 אוהם.

פורסם

יש לי מערכת Bose Acoustimass 6 Series II home theater speaker system:

לפי ה-PDF:

Compatibility

Compatible with A/V receivers rated from 4 – 8 ohms

Compatible with A/V receivers rated from 10 – 100 watts per channe

acoustimass_6_ii_black_large.jpg

הרסיבר יתאים. לא כך?

• תוכן חדש...