Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא בא להגן על אף אחד- גם אני שברתי מסך וגם אני הייתי שמח אם הייתה לי עכשיו אחריות יצרן, אבל העניין הוא שסמארטפונים הם מכשירים עדינים מאד. שלא כמו רכב שמקבל מכה בפח ושום דבר לא קורה בפנוכו, מכשיר סלולרי בנפילה אפילו קלה ביותר מקבל זעזוע היישר לתוך המעגלים והרכיבים החשובים. למען האמת, אחריות יצרן שווה לת*ת. אם אתם באמת רוצים להרגיש מכוסים, תפנו אל מקומות שמוכרים אחריות מורחבת שתכלול גם אחריות על שבר מסך, קורוזיה ולא "תיגמר" כשהמכשיר נכנס לתיקון שנגרם עקב נזק לקוח. אני שברתי את המסך של הגלקסי 4 שלי ושילמתי השתתפות עצמית מזערית (150 ש"ח) אל מול מה שהייתי אמור לשלם אם לא הייתה לי האחריות המורחבת (1000 ש"ח ומעלה).

זה גם המקום להזהיר את כולכם מפני מגני מסך "זכוכית". המכשיר שלי קיבל מכה קלילה ביותר והמסך נדפק (לא נשבר, אפילו לא סדק, גם לא ב'מגן מסך זכוכית', אבל כנראה שהמגן מסך המסריח הזה העביר את הזעזוע למכשיר ודפק את המסך עצמו).

לאישתי החליפו אייפון חמש שבוע לפני תום אחריות היצרן כי היתה בעייה בכפתור ההדלקה. למכשיר היה סימן של מכה באיזור ועדיין החליפו. יש לציין שמדובר על אירלנד.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

כמו שכתבת, יש לציין שמדובר במדינה נאורה ולא ברפובליקת בננות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
כמו שכתבת, יש לציין שמדובר במדינה נאורה ולא ברפובליקת בננות.

ומה קשור עכשיו מדינה? במה המדינה אשמה?

או שסתם בא לך להזכיר שוב כמה המדינה שלך נאורה ואנחנו "רפובליקת בננות". חלאס עם זה, כבר לא מעניין ומשעמם לשמוע את המנגינה הזו. תביאו משהו חדש, אנשים נאורים ומתקדמים שכמותכם.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

חד משמעית אין לך אחריות. לא צריך להגיד לך כלום (למרות שמין הראוי היה אפשר לציין את זה) בתעודת האחריות שלך

במידה והמכשיר נרכש דרך יבוא שהוא לא של החנות עצמה סעיפים ,אחד מהם אומר שהחלפת חלק שמבוצעת

המעבדות צד ג' מבטלת את האחריות.

היית צריך לתקן את המסך אצל היבואן של המכשיר,כדי לשמר את האחריות.

פורסם
ומה קשור עכשיו מדינה? במה המדינה אשמה?

או שסתם בא לך להזכיר שוב כמה המדינה שלך נאורה ואנחנו "רפובליקת בננות". חלאס עם זה, כבר לא מעניין ומשעמם לשמוע את המנגינה הזו. תביאו משהו חדש, אנשים נאורים ומתקדמים שכמותכם.

היבואנים והחנויות מרשות לעצמם להתנהג בבריונות וזילות בלקוחות כי כך נהוג ומקובל.

אם אתה מוכן לחיות עם יחס שכזה (וכנראה שאתה כן כי אתה גם נוהג ב VAG מהתמונה בחתימה) ת'פדל.

אבל שתדע שאפשר גם אחרת, שלא צריך להתחנן כדי לקבל שרות כמו שמגיע לצרכן, חבל שלא נעים לך לשמוע את האמת.

אין שום סיבה להתנער מאחריות במקרה הנ"ל.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...