Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחותי קנתה מכשיר גלקסי 4 מאחת החנויות פה בעיר,לפני כחודש נשבר המסך למכשיר ותוקן בחנות שנקנה,כמובן בתשלום.

אתמול המכשיר משום מה נכבה ולא נדלק יותר,הלכנו לחנות שהוא נקנה והמוכר טוען שהמכשיר עבר תיקון מסך ואין אחריות על המכשיר יותר,לי זה נשמע כאילו הוא מנסה לברוח מזה כי אחריות עדיין יש לעוד חצי שנה.

רציתי לשמוע מה דעתכם בעניין אם מה שהוא טוען זה נכון או שסתם מנסה לברוח מזה ולצאת נקי,הוא טוען שהלך המוח של המכשיר ובגלל זה לא נדלק.

אשמח לשמוע מה ניתן לעשות בעניין.

תודה לעוזרים.

Scan Speak

פורסם

אם המכשיר תוקן בחנות שממנה נקנה - המוכר יכול ללכת לעשות חמוצים.

אם היית מתקן אצל מישהו אחר, זה כבר סיפור אחר.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אחריות תקפה רק אם המכשיר תוקן במעבדה מורשית של היצרן, המעבדה שבה תוקן המסך היא כנראה לא מעבדה מורשית (אין להסיק מזה על מקצועיות המעבדה), אם בחנות יישלחו את המכשיר למעבדת היבואן במטרה לממש אחריות, הם יזהו שהמכשיר עבר תיקון במעבדה לא מורשית (כי יש רישום של תיקונים שנעשו במסגרת מעבדות מורשות, ובמקרה הזה, לא יהיה רישום) ויסרבו לגעת בו במסגרת האחריות.

פורסם

לי אין מושג היכן תוקן המכשיר,אני יודע שכשנשבר המסך הוא הגיע לחנות ממנו נקנה ואחרי כמה ימים תוקן וחזר אלייה.

מה אני אמור לעשות במקרה כזה? בתור אזרח שלא יודע איך הפרוצדורה הזאת מתקיימת בתכלס,הרי לא נעשה משהו במכשיר שהיא אשמה,זה פאק של המכשיר.

Scan Speak

פורסם

אם בחנות מסרבים לזוז, אתה יכול לדבר ישירות עם מעבדת היבואן, אולי הם יוכלו לעשות משהו במסגרת רצון-טוב.

היה וזה לא מצליח, ואתה מעוניין להמשיך עם העניין הזה קדימה, אני לא רואה מנוס מתביעה קטנה.

פורסם

לפני שאתה עושה משהו - ניסית לתת למכשיר לחיצה על כפתור ההדלקה ביחד עם הכפתור "מטה" לפרק זמן ארוך ולראות אם הוא נדלק לך למצב חירום?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קצת יותר פרטים.

המכשיר נרכש מחנות גדולה ומכובדת או "ממשה סלולר" בנתניה?

האחריות המקורית של המכשיר ניתנת ע"י החנות, יבואן אפור, יבואן רשמי?

האם לאחר שמסרת את המכשיר להחלפת מסך, הוסבר לך שההחלפה מבטלת את האחריות?

האם הוחלף מסך מקורי או תחליפי OEM (למרות שזה לא באמת משנה)?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לפני שאתה עושה משהו - ניסית לתת למכשיר לחיצה על כפתור ההדלקה ביחד עם הכפתור "מטה" לפרק זמן ארוך ולראות אם הוא נדלק לך למצב חירום?

+1

וגם לבדוק עם הווליום למעלה, כפתור בית והדלקה בו זמנית לראות אם פותח לך חלון של Recovery

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

סביר להניח שהתיקון נעשה באיזה מעבדה לא מורשית, והמוכר יודע ומבין שהאחריות בטלה ואי אפשר לשלוח את המכשיר למעבדת יבואן והוא מנסה להדוף אותך חזרה ולטעון שאין אחריות.

יש לך קבלות על הכל ? תתבע בבית משפט לתביעות קטנות ותקבל הכל חזרה כולל הוצאות משפט

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

אני עובד עם עם מעבדות סלולר של היבואנים הגדולים יום יום ואני יכול להבטיח לכם שברגע שמסך נשבר, אחריות לא קיימת יותר.

עפ"י כתבי האחריות שמגיעים עם המכשיר, האחריות חלה רק על מכשיר שהשימוש בו היה סביר- כלומר אין לו מכות, אין שבר, אין קורוזיה וכו'. ברגע שמסך נשבר, וזה לא משנה מי מחליף אותו, אחריות היצרן מבוטלת. זהו נוהל רגיל- אף יבואן לא היה רוצה שלקוח יבוא לתקן אצלו מכשיר "במסגרת האחריות" בעוד המכשיר עצמו עבר התעללות (כדוגמאת שבר מסך). אחריות אולי תהיה על התיקון עצמו- כלומר, אם החלפתם מסך אצל מעבדה מורשית והמסך עושה בעיות, לא תצטרכו לשלם שוב. אבל אחריות היצרן המקיפה מבוטלת ולצערכם- אין מה לעשות עם זה.

פורסם

עכשיו נשאר לגשת לבית המשפט ולבחון האם שבר במסך הוא "שימוש לא סביר".

תאר לעצמך שיבואן רכב היה מתנער מאחריות לרכב שעבר תאונה קל וחומר שתוקן במוסך מורשה.

לעניות דעתי, גם אם אלו תנאי החוזה, הם לא סבירים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני לא בא להגן על אף אחד- גם אני שברתי מסך וגם אני הייתי שמח אם הייתה לי עכשיו אחריות יצרן, אבל העניין הוא שסמארטפונים הם מכשירים עדינים מאד. שלא כמו רכב שמקבל מכה בפח ושום דבר לא קורה בפנוכו, מכשיר סלולרי בנפילה אפילו קלה ביותר מקבל זעזוע היישר לתוך המעגלים והרכיבים החשובים. למען האמת, אחריות יצרן שווה לת*ת. אם אתם באמת רוצים להרגיש מכוסים, תפנו אל מקומות שמוכרים אחריות מורחבת שתכלול גם אחריות על שבר מסך, קורוזיה ולא "תיגמר" כשהמכשיר נכנס לתיקון שנגרם עקב נזק לקוח. אני שברתי את המסך של הגלקסי 4 שלי ושילמתי השתתפות עצמית מזערית (150 ש"ח) אל מול מה שהייתי אמור לשלם אם לא הייתה לי האחריות המורחבת (1000 ש"ח ומעלה).

זה גם המקום להזהיר את כולכם מפני מגני מסך "זכוכית". המכשיר שלי קיבל מכה קלילה ביותר והמסך נדפק (לא נשבר, אפילו לא סדק, גם לא ב'מגן מסך זכוכית', אבל כנראה שהמגן מסך המסריח הזה העביר את הזעזוע למכשיר ודפק את המסך עצמו).

פורסם

נו בחייאת...

רכב שעבר תאונה חזיתית חוטף בומבה של זאפטה.

טלפון שנופל הכי הרבה ישבר לו המסך, כל שאר המעגלים והרכיבים הם solid state, כל עוד הם לא נשברו פיזית, לא אמור להיגרם להם נזק.

זו סתם התחמקות של היבואנים.

רק לסבר לך את האוזן, בסאמסונג סינגפור לא קיימת התנייה שכזאת.

פורסם

לא נכון- זעזוע פיזי חזק מעביר הכל למעגלים המודפסים ויוצר סדקים גם בהלחמות- דוגמא מצויינת לשם המחשה זה בעיית תיקון רכיב שמע באייפון :

DPR8qrAcg5g דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

האייפון 4 עמיד מאוד בנפילות אבל החלק הנ"ל לרוב מאבד מגע עם הלוח וצריך לישלוח אותו להלחמה מחדש או אילתור פיתרון כמו בסירטון- לאחיין שלי זה עבד.

בנוסף עוד דוגמא מצויינת למעבר הזעזוע- XPERIA Z1 שבנפילות לא קרה לו כלום פיזית ביגלל המיבנה המאוד קשיח/עמיד אבל כל הזעזוע עבר לPCB והוא מת.

SvChRTJWDbk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...