Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כמה חודשים שמתי לב שעל כל הרכב שלי יש סימני מים לא ברורים.

על הרכב יש וקס קולונייט 845, אני שוטף עם שמפו של CG ומייבש עם מגבת אובר. לא אמורים להיות סימני מים.

לפני כשבועיים שמתי לב שיש סימנים של זרימה מתחת לידיות של הדלתות ומתחת למראות (כנראה בעקבות הגשמים האחרונים). שמתי לב לזה תוך כדי שטיפה.

הסימנים לא נעלמים אחרי שטיפה ולא יורדים בשפשוף (עם הכפפה והסבון...).

מישהו מכיר אולי את התופעה הזו? אני אנסה בהזדמנות להוריד את זה עם פלסטלינה (אחרי החורף כנראה, אין לי כוח לעשות וקס מחדש על כל הרכב), אבל אני רוצה לדעת אם צריך\ אפשר לעשות משהו כדי שזה לא יחזור על עצמו.

ניסיתי לחפש משהו על זה בDW וחוץ משירי הלל לקולונייט אין שם שום דבר (אגב, מסיבה כלשהי לא מצליח להרשם לפורום שם. פשות חוסמים אותי :?)

תודה מראש לעוזרים,

IG

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

יכול להיות שכשיישמת את הווקס, הרכב לא היה יבש ב100% ועדיין היו מים בחריצים שנזלו לאחר מכן, לפני שהווקס באמת התאחה.

אחרת לא יכול לחשוב על עוד סיבה.

זה נשמע גם דיי מוזר שלא יורד בשטיפה רגילה,כי סימני מים רגילים, גם כאלה שלאחר שטיפה שהשמפו "מתייבש" על הרכב, מורידים בשניה ורבע עם דיטיילר ומיקרופייבר.

אולי תעלה תמונה?

(ואגב במקרה הכי גרוע, אין שום דבר רע בלהעביר פלסטלינה וליישם ווקס באופן נקודתי אחרי השטיפה הבאה, לא צריך את כל הרכב וזה יקח לך דקות ספורות).

"יאללה בירי".

פורסם

אנ יודע שזה מוזר- בגלל זה פתחתי את השירשור :)

אני מחפש המלצות לתחליף פלסטלינה (ספוג\ גומי) בינתיים ללא מצלחה מיוחדת

תמונות העלתי בשירשור אחר, לא נראה לי שיעזור.... אני מניח שאתה (ושאר החבר'ה פה) יודעים איך נראים כתמי מים

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תוכן חדש...