Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני באמת לא מבין איך אתם מקבלים כל כך מהר פתאום. אני עדיין מקבל אחרי חודשיים+ אם בכלל מקבל.

כנראה שבאמת שולחים ומפנים מהר דואר חדש מהימים\שבועות האחרונים,ובמקביל (או שלא) מתעסקים עם דואר ישן מפסח ולפני כן

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

יש לי איזו חבילה מבולגריה שכבר חודשים שלא מופיעה אפילו שנסרקה בכניסה לארץ :(

RI249336941BG

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

חבילה מארה"ב, הגיע תוך שבוע ארצה (היו עדכוני מעקב מידי יום באתר של USPS). עבר עוד שבוע מאז העדכון האחרון, מאז אין עדכונים יותר. העדכון האחרון הוא שהחבילה עזבה את נמל תעופה בן גוריון והיא בדרכה ליעד. אבל באתר של דואר אין מידע על הפריט.

מישהו יודע מתי הקראוון הקרוב של הגמלים יגיע מהמרכז לצפון?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כנ"ל,

הזמנתי מגן לפלאפון מארה"ב ב02/06 דרך חברת משלוח USPS, ב04/06 היא נסרקה בארץ ומאז אבדו עקבותיה.

זוועה.

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם
יש לי איזו חבילה מבולגריה שכבר חודשים שלא מופיעה אפילו שנסרקה בכניסה לארץ :(

RI249336941BG

יש לי חבילה דומה שלא הגיעה לארץ :(

ועוד חבילה מסין שנעלמה.

קובי

:-)

פורסם
כנ"ל,

הזמנתי מגן לפלאפון מארה"ב ב02/06 דרך חברת משלוח USPS, ב04/06 היא נסרקה בארץ ומאז אבדו עקבותיה.

זוועה.

כתבתי להם היום תלונה לפניות הציבור.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
לחת על צור קשר, תרשום תלונה. אולי הם יפתחו "במקרה" את המכולה שבה נמצאת החבילה שלך.

עשיתי, לא עזר

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

התלונות דרך האתר של הדואר המגוחך שיש לנו כאן בארץ ברובן לא עוזרות, מניסיון.

פותח התלונה מקבל (במיקרה הטוב) מכתב הביתה לאחר כחודש, ובו הדואר מגלגל האחריות (הבעלות, לכאורה) על השולח. אין שום התייחסות למס' מעקב ו/או מיקום החבילה.

לצערי אני מדבר מניסיון של לפחות 3 תלונות השנה שבצעתי.

כבר שאלתי בעבר ואני שוב אשאל: האם מישהו כאן מקורב מספיק ע"מ להראות השרשור הזה לאחד מכלי התקשורת?

הרי זה מגוחך מה שקורה כאן ומתואר כאן.

פורסם

יראו, יעשו "תחקיר", הדואר יגיב ב "לאחרונה נפתח מרכז מיון חדש מהמשוכללים בעולם, דואר ישראל עושה את מירב המאמצים לתת את השירות הטוב ביותר ואנו מקווים כי עם הפעלת מרכז המיון זמני ההמתנה יתקצרו משמעותית" ויציג סטטיסטיקות מזויפות, ושום דבר לא יקרה.

הדואר לא מפוקח, במשרד התקשורת כבר שנתיים אין אף אחד שאחראי על נושא הדואר (למרות שזה תפקיד מוגדר שם)

פורסם (נערך)

צריך לשלוח תלונה על הדואר למבקר המדינה. זה היעד הבא לאן תלך התלונה שלי.

המפתח הוא שהדואר פוגע בתדמית המדינה שלנו ובגללם מוכרים מחו"ל לא מוכנים לשלוח ארצה כי חושבים שאנחנו מדינת עולם השלישי בה אין שירות דואר.

יש המון מוכרים ששולחים לכל העולם ובEXCLUSIONS יש להם ישראל ועוד כמה מדינות נידחות. זה אומר שאנחנו נמנים בין אותן מדינות.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

פורסם

ביום ראשון הייתי במקרה בסניף הדואר; אמרתי "בוא נעשה ריפרש על איביי נראה אם החבילה שנשלחה מאנגליה לפני יותר מחודש ונעלמה, צצה לה פתאום".

והנה, מעשה שטן, התעדכנה ההודעה שנשלחה הודעה לנמען לסור לקחת את החבילה, דבר שכמובן מעולם לא קרה.

לשמחתי באתר 17track היה את מספר המדף של החבילה, שנאספה אחר כבוד.

הידד הדואר! תחי מדינת ישראל!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

והנה, מעשה שטן, התעדכנה ההודעה שנשלחה הודעה לנמען לסור לקחת את החבילה, דבר שכמובן מעולם לא קרה.

הסטטוס הזה מתעדכן כשמודפסת ההודעה. זה כמובן לא אומר שההודעה הגיעה אליך.

:turn-l:
פורסם

לשמחתי באתר 17track היה את מספר המדף של החבילה, שנאספה אחר כבוד.

אני מזמן מסתמך רק על האתר הזה. הודעות SMS לא נשלחות, פתקים לא נשלחים - אלו הם דברים שבשגרה. אני בודק את האתר מידי יום.

לפי האתר החבילה הגיעה ארצה. רק שמאז נעלמו עקבותיה כי הדואר לא מתפקד.

אני מתחיל לחשוב שכל דבר מחו"ל צריך להזמין רק עם שימוש בשירות משלוחים רציני, כי אי אפשר להסתמך על הדואר.

• תוכן חדש...