Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפחות אתה יודע איפה הוא. חבילות מסין, 22/03 ו 12/04, עדיין כנראה שוכבות על הבטון בנתב"ג. ציוד שאני צריך בשביל לעבוד גם.

חשבתי להזמין מארה"ב, אבל אותו הציוד בדיוק (כלומר תוצרת סין) יעלה לי פי 6 עם משלוח, זה הזוי.

פורסם
מישהו הזמין מאמזון (במקרה שלי UK) וקיבל שילוח ללא מס' מעקב דרך חברת ASENDIA?

המשלוח היה אמור להגיע עד ה16 במאי, ואין לי מושג איפה הוא תקוע. הייתי מהמרת על דואר ישראל, אבל בחיפוש בגוגל הביקורות על "אסנדיה" די איומות, כך שהכל יכול להיות. מישהו התנסה בדבר כזה? עד עכשיו ההזמנות שלי מאמזון היו כולן עם מס' מעקב והגיעו לפני הזמן...

אסנדיה מזעזעים.

חכיתי למעלה מחודש למשלוח מאמזון עד שהתייאשנו יחד והם שלחו שוב במשלוח אקספרס..

פורסם

בדיוק היום פניתי לאמזון בצ'אט בנושא, לאחר שהמשלוח כבר בשבוע איחור מתאריך היעד שהם נתנו.

הם אפילו לא הציעו לי לחכות עוד, אלא או לקבל החזר או שישלחו לי מחדש. ביקשתי משלוח חדש והנציג אמר שהוא לא יכול להתחייב שזה לא יהיה דרך אסנדיה כי זה ניתוב אוטומטי שהמערכת מחליטה עליו :/

בינתיים רק קיבלתי מייל עם הנחיות איך להחזיר להם את הפריט (שעדיין לא קיבלתי...), ואני מחכה לראות את ההזמנה החדשה שתצא.

מאוד מתסכל.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם
לפחות אתה יודע איפה הוא. חבילות מסין, 22/03 ו 12/04, עדיין כנראה שוכבות על הבטון בנתב"ג. ציוד שאני צריך בשביל לעבוד גם.

חשבתי להזמין מארה"ב, אבל אותו הציוד בדיוק (כלומר תוצרת סין) יעלה לי פי 6 עם משלוח, זה הזוי.

אני אכן יודע איפה הוא אבל זה לא כל כך עוזר. הסטטוס עדיין בדיוק אותו דבר תקוע במודיעין.

אם לא הקטע החדש הזה עם מודיעין זה היה אצלי כבר מזמן כמעט בוודאות.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

משלוח שנשלח מגרמניה לפני חודש!- 24.4 הגיע לארץ מזמן לפי המעקב של הדואר הגרמני DHL, ורק ב22.5 עודכן שנחת פה ומאז ממתין לבדיקת מכס. נאמר כבר הכל על הביזיון הזה, אין מה להוסיף.

פורסם

הזמנתי נעליים דרך אייבי בעלות של $99 ועוד $28 על משלוח, סה״כ 127 מצלצלים ירוקים.

הנעליים נשלחו דרך חברת aramex. על מספר המעקב רשום כך:

- Received at Operations Facility -

- Customs Clearance - In Progress -

- Cleared from Customs -

- Forwarded to Delivery Office -

האם לצפות לתשלום וודאי על מכס?

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

אולי כן ואולי לא,Cleared זה יעני הסתיים הטיפול במכס והמשיך בדרכו אליך.

המכס כן בודק חבילות,אבל מן הסתם לא מחייב את כולם בתשלום שלאחר מכן.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

חידוש רשיון נהיגה, לפי מה שכתוב על המכתב נשלח ב-16.4, קצת מוזר כי זה יוצא בחול המועד פסח. בכל אופן, גם אם נניח שנשלח יומיים-שלושה אח"כ- עדיין יותר מחודש למכתב בתוך הארץ.

פורסם
הזמנתי נעליים דרך אייבי בעלות של $99 ועוד $28 על משלוח, סה״כ 127 מצלצלים ירוקים.

הנעליים נשלחו דרך חברת aramex. על מספר המעקב רשום כך:

- Received at Operations Facility -

- Customs Clearance - In Progress -

- Cleared from Customs -

- Forwarded to Delivery Office -

האם לצפות לתשלום וודאי על מכס?

באיביי יש את הglobal shipping program,

אם אני לא טועה, מדובר במחיר כולל מיסים.

תעלה קישור.

פורסם
חידוש רשיון נהיגה, לפי מה שכתוב על המכתב נשלח ב-16.4, קצת מוזר כי זה יוצא בחול המועד פסח. בכל אופן, גם אם נניח שנשלח יומיים-שלושה אח"כ- עדיין יותר מחודש למכתב בתוך הארץ.

ברוב חלקי הארץ נשלח בדואר מסר ולא דרך דואר ישראל. הכתובת לבירורים זו דפוס בארי.

פורסם

חבילה שנשלחה דרך BERLINBUY עם DHL (דואר מקומי,לא אקספרס) אמורה היתה לנחות בארץ ב-13-14.05 אבל אין שום דבר בדואר ישראל.

יש מצב שהיא מתייבשת איפשהו? במודיעין אולי?

כי חבילות שהזמנתי לאחר מכן, בדואר רשום, שעברו את מודיעין, הגיעו די מהר (8 ימים מרגע שליחת החבילה - מגירבסט).

די מוזר.

פורסם

איך בכל הגיבוב הזה,עוד אין איזה מישהו שעובד בדואר,שיזרוק לנו איזה עצם? :p

בצעתי הרגע נסיון,הזמנתי משו קטן וזול (מדבקה לרכב לאישה) לכתובת של הדירה השכורה (כל הזמן עד היום הזמנתי להורים)

אולי למרכז יגיע יותר מהר מהצפון..

הבעיה שאני יושב ברחוב שהוא בתכלס שני רחובות,בתחילת הרחוב זה שם אחד,ובבנין שאני גר זה שם אחר.

בדקתי מכתבי חשבונות וגם שם הכתובות משתנות,וגם המיקוד.

נראה מה יהיה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...