Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני רוצה לחבר תאורת לד באיזור הרגליים שנדלקת בפתיחת הדלת. הבעיה שאני רוצה שכל דלת תפעיל את אותו צד.

במושבים הקדמיים חיברתי למנורה שבדלת והכל עובד כמו שצריך.

במושבים האחוריים אין מנורה, והמיקרו-סוויץ׳ יושב בתוך המנעול של הדלת, כך שאין גישה להתחבר אליו.

ניסיתי לחפש בשרטוט של הדלת את החוט שיוצא למודול ובדקתי את החוטים ברכב עם מנורת ביקורת אבל לא מצאתי כלום

מאיפה אפשר לקבל פלוס או מינוס שהדלת פתוחה?

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם
שלום לכולם.

אני רוצה לחבר תאורת לד באיזור הרגליים שנדלקת בפתיחת הדלת. הבעיה שאני רוצה שכל דלת תפעיל את אותו צד.

במושבים הקדמיים חיברתי למנורה שבדלת והכל עובד כמו שצריך.

במושבים האחוריים אין מנורה, והמיקרו-סוויץ׳ יושב בתוך המנעול של הדלת, כך שאין גישה להתחבר אליו.

ניסיתי לחפש בשרטוט של הדלת את החוט שיוצא למודול ובדקתי את החוטים ברכב עם מנורת ביקורת אבל לא מצאתי כלום

מאיפה אפשר לקבל פלוס או מינוס שהדלת פתוחה?

תעלה שרטוט חשמלי של מערכת הנעילה בדלתות האחוריות.

איזה כייף לי :)

פורסם

המודולים של הדלתות האחוריות נמצאים בעמודים 238-239. משם השרטוט מגיע לכל מיני מקומות בעמודים האחרים. לפי מה שראיתי זה החוט אדום צהוב בעובי 1.0 מ"מ שיוצא מהמודול דלת למודול של מערכת הנוחות.

http://upchi.co.il/pxsge86ari6h

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

החוט הזה מתחבר לפס הצבירה (מינוס) בנקודה 217 ככה שלא נראה לי שזה יעזור לך.

אני צריך קצת זמן בכדי לעבור על הסכימה ולהבין איך הכול עובד.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...