Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שניתן לראות יש מאות מוצרים מוצרים אשר זמינים בין בארץ ובין בחו"ל, ודי בקלות ניתן לקנות המון מוצרים שכבר נמצאים בשימוש מבלי לשים לב וכך ניתן לחסוך כמה שקלים.

אני מציע שכל אחד ירשום איזה מוצר הוא משתמש שאינו יעודי לרכב שאינו נופל מטיבו של מוצר יעודי ואף גובר עליו, ואם המחיר זול יותר ניתן כולנו להרוויח מכך.

לדוגמה המון אנשים ממליצים על APC (ניקוי רב תכליתי) של שופרסל אשר עולה כ-15 ש"ח.

כל המוצרים הבאים נמצאים אצלי בשימוש בבית והם עובדים מצוין:

ניקוי חלונות אני משתמש בתרסיס סנו קליר שמוריד סימני מים בקלות ועולה פחות מעשרה ש"ח לליטר (על האריזה כתוב שניתן לשטוף עימו את הרכב בדילול 50 מ"ל לדלי מים).

ניקוי חלונות יעודי של יעקבי פרוטקטור עם שכבת הגנה עם סיליקון עולה כ-10 ש"ח ל750 מ"ל.

ניקוי ריפודים ושטיחים השתמשתי בסנו ניקוי שטיחים מקציף 600 מ"ל ועולה כ- 25 ש"ח והמוצר פועל מצוין.

שמירה על העור יעקבי וסנו יש תחליב לניקוי ושמירה 500 מ"ל באיזור ה-25 ש"ח.

יכול להיות שהמוצרים היעודיים פועלים יותר טוב ושומרים יותר טוב על הרכב אך אולי למשתמש המתחיל או המשיגינע שכבר ביזבז יותר מדי על מוצרים יקרים מהווים תחלופה זולה ולא פחות טובה.

עכשיו תורכם להוסיף לרשימה.

פורסם

אני גם משתמש באג'קס לניקוי חלונות לא מדולל והוא מצוין !

אם אני ידלל אותו אני יקבל תוצאות טובות יותר ?

איך המנקה חלונות של יעקובי עם הסיליקון ?

פורסם

הזלין של יעקובי לניקוי ושמירה על מוצרי עור- אם זה טוב לספות שבבית,זה גם טוב לחלקי העור ברכב. 20-30 ש"ח לבקבוק חלב עור ויש גם את הספריי,אבל אני ממליץ יותר על החלב לרכישה בכל סופר קרוב לביתכם. ברכב אצלי אין יותר מידי עור (ידית הילוכים וההגה) והוא עושה עבודה מצויינת כבר כמה שנים שאני מיישם אותו פעם בחודשיים ואני מאוד מרוצה.אין טעם לרכוש מוצרים "ייעודים" של חברות מפורסמות.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

האמת שממש עכשיו אני בחיפושים אחרי מוצר לניקוי ושמירה של העור.

איך אתה מיישם את זה?

ההגה לא נשאר דביק לאחר מכן?

"יאללה בירי".

פורסם

לגבי יישום החומר: מטלית מיקרופייבר(שמעכשיו תהיה ייעודית ליישום חומר לטיפוח העור) לשפוך קצת מהחומר על המטלית ואז לקפל את המיקרופייבר לחצי כדי שלא יטפטף החומר ולהעביר ניגוב על המשטח המיועד. חשוב לבצע יישום דק של החומר.

לגימור מט-להעביר ניגוב על המשטח המיועד,ולהשאיר אותו כמו שהוא. אם יש מעט נזילות אז לנגב.

לגימור מבריק- להעביר ניגוב על המשטח המיועד בעזרת מטלית מיקרופייבר עם מעט חומר ולנגב את כל האזורים. להמתין חצי דקה ולנגב הכל ולשפשף מעט,לא חזק,לא הרבה, ממש בקטנה וזה יבריק.

זה הגימור שאני הכי אוהב וככה גם המשטח המטופל מקבל את כל הניצול של החומר כי לא רק שהוא מבריק ומגן הוא גם מנקה!

עם החומר הזה אני מנקה מאז שיש לנו את הרכב,וההגה נראה פצצה וכך גם ידית ההילוכים.

עור זה דבר נושם,אם יש כתם רטוב, הוא נספג לתוך העור ולא ירד כל כך מהר.לכן חשוב יישום של של חומרי טיפוח לעור מכיוון שחומרים אלו מעט שומניים ומעכבים את הכתמים מלהספג בעור. אומנם זה לא שומני כמו חומר לדאשבורד,אבל בכל זאת יש שומן.

מה עוד טוב בעור זה שהוא סופג את השומן,ולכן כשיושבים על כיסא עור לא מרגישים שום שומן!

אלה שלושת האופציות. התרסיס הזלין,הקרם,ושל סנו. מה יותר טוב!? תנסו בעצמכם. אני אוהב את הסמיכות של הקרם ולכן מצאתי אותו הכי נכון עבורי.

ההזלין קרם מחזיק אצלי בין 8 חודשים לשנה. עם שימוש של פעם פעמיים בחודש.

20131115_171556_450x600.jpg

20131115_171603_450x600.jpg

20131115_171611_450x600.jpg

20131115_171626_450x600.jpg

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

בבקשה!

לא ממליץ בכלל על שימוש APC על עור. גם כי מאוד קל לנקות את העור וגם לאהייתי רוצה לייבש את העור שגם ככה הוא נמצא ברכב והרכב רוב הזמן חם. החומרים האלה מנקים מאוד מאוד טוב.

אם יש לך לכלוך יותר קשה הייתי ממליץ להשתמש בספוג הפלא. ספוג הפלא הוא ספוג שיש בפנים שערות זכוכית וזה מנקה מאוד מאוד טוב את העור. זה לא פוגע,קורע או מזיק. ככה מנקים ספות עור בבית. לא מזמן חבר ביקש אני יעזור לו לנקות את סלון העור ברכב,הסכמתי והבאתי איתי את הספוג המדובר. הסלון היה במצב נוראי,שחור מאוד ומצבע קרם הפך לצבע שחור. אחרי שימוש בספוג הסלון הבריק וכל הלכלוך עבר לספוג. לסיום הטיפול השתמשתי בהזלין.

לניקוי עם ספוג הפלא: לקחת כלי מים קטן(אפילו דלי עם מעט מים,נניח רבע דלי) להשרות את הספוג כמה דקות. להוציא את הספוג מהדלי,לסחוט מעט את הספוג ולהתחיל "לסבן"את המשטח המטופל(נניח מושב של הנהג) מידי פעם לנקות את הספוג במים ולסחוט ולחזור עד לתוצאה הרצוייה. בסיום הניקוי המושב יהיה רטוב מאוד,וכנראה שגם יהיו עלי וסיבים מהספוג. עם מטלית כלשהי לנקות ולייבש את המושב. אחר"כ למרוח תכשיר טיפוח לעור וזהו בעקרון.

סקיפו,אצלך הסלון מעור?

פורסם

יש חומר ייעודי לריפודי עור של סנט מוריץ (לא מסיר השומנים חס וחלילה!!!) חומר מצויין עולה 15 שקלים ומנקה היטב ריפודי עור, ניסיתי אותו ב 2 רכבים שונים וקיבלתי תוצאות טובות.

• תוכן חדש...