Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית\קומפקטית, 60-65K.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מעוניין לקנות רכב עד סכום של 60,000 65,000 שקל.

שאלתי כבר על כמה רכבים באחת מחברות השכרה והציעו לי את

היונדאי I30 שנת 2010, שברולט קרוז, סובארו B3 האצבק נפח 1500,הונדה סיוויק סדאן,פולקסווגן גולף 2008 ועוד..

אני באמת לא יודע איזה רכב לקנות אני לא מבין גדול ברכבים.

המטרה המיודעת לרכב זה לאישה עם ילד(תינוק) נפח של 1600 רכב יחסית נוח עם מקום בבאגז,רכב שסוחב (לא כמו שאמרו לי על הסובארו ושברולט שקשה להם לעולת עליות) ושאני לא יהיה כל היום בתחנת דלק.

(וכן אני יודע זה בסך הכל 60 אלף אני לא מצפה לקנות מרצדס!)

תודה רבה לעוזרים..!!

פורסם

פורד מונדאו תענה לך על השאלה משנת 2005 וישאר לך כסף בצד ,רכב אמין.

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

פורסם

היי,

הדרישות שציינת ממש לא חריגות ובהחלט אפשר למצוא מכונית משפחתית שתענה על כל הדרישות הללו במסגרת תקציבך.

יונדאי i30 היא דוגמא לאפשרות טובה למכונית כזאת. מדובר במכונית משפחתית אמינה, חסכונית ועם ביצועים טובים. לדגם הרגיל יש תא מטען די גדול (340 ליטרים) ואם אתה חושש שזה לא יספיק לכם, אז תוכל לבחור בדגם הסטיישן i30cw שיש לו תא מטען אפילו עוד יותר גדול (544 ליטרים).

אפשרות טובה נוספת בתקציב שלכם היא כמובן מאזדה 3. מדובר במשפחתית מהזריזות בקטגוריה, שסוחבת מצוין. תא המטען שלה ממש לא קטן (430 ליטר) והיא מתאימה מאוד למשפחה עם ילד אחד.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

שלום לכולם.

אני מעוניין לקנות רכב עד סכום של 60,000 65,000 שקל.

שאלתי כבר על כמה רכבים באחת מחברות השכרה והציעו לי את

היונדאי I30 שנת 2010, שברולט קרוז, סובארו B3 האצבק נפח 1500,הונדה סיוויק סדאן,פולקסווגן גולף 2008 ועוד..

אני באמת לא יודע איזה רכב לקנות אני לא מבין גדול ברכבים.

המטרה המיודעת לרכב זה לאישה עם ילד(תינוק) נפח של 1600 רכב יחסית נוח עם מקום בבאגז,רכב שסוחב (לא כמו שאמרו לי על הסובארו ושברולט שקשה להם לעולת עליות) ושאני לא יהיה כל היום בתחנת דלק.

(וכן אני יודע זה בסך הכל 60 אלף אני לא מצפה לקנות מרצדס!)

תודה רבה לעוזרים..!!

פורסם

60K זה המון כסף היום, המחירים של המכוניות עמוק באדמה.

פחות משנה איזו מכונית קניתי, יותר חשוב שתוודא שהיא טופלה היטב ובאה ממקור מהימן (עדיפות לאדם פרטי שרכש אותה מהיבואן וטיפל בה במוסכי הרשת של היבואן).

בסך הכל המכוניות היום די דומות, כדאי לחקור קצת את ההיצע בשוק ואת הצרכים שלכם - מכונית 4 דלתות (סדאן) ותא מטען (גדול? קטן?) או מכונית 5 דלתות, שתהיה מעט יותר קלה וחסכונית, תא המטען שלה מעט יותר קטן, אבל הגישה אליו יותר נוחה ויש יותר גמישות בניצולו (ע"י קיפול המושבים האחוריים).

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...