Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מתכוון להחליף שמן ונוזל קירור, אז אני צריך מחבת ניקוז. יש לי זיכוי לאוטו דיל - יש להם דברים כאלה, ואם לא מומלץ לקנות שם, אז איפה (במרכז)?

תודה

פורסם

לא צריך לקנות שום דבר...

תאלתר. קח גלון ריק של שמן, תחתוך בו פתח כמה שיותר גדול בצד - הכוונה למקום בו יש את המדבקה עם פרטי השמן.

זה מספיק לביצוע העבודה.

גם דלי ישן של צבע/סיד מתאים. כמובן אתה חותך אותו בגובה המתאים.

פורסם
לא צריך לקנות שום דבר...

תאלתר. קח גלון ריק של שמן, תחתוך בו פתח כמה שיותר גדול בצד - הכוונה למקום בו יש את המדבקה עם פרטי השמן.

זה מספיק לביצוע העבודה.

גם דלי ישן של צבע/סיד מתאים. כמובן אתה חותך אותו בגובה המתאים.

רעיון נחמד אבל איך אני יכול להיפטר מהשמן הישן?

פורסם
להבנתי ניתן להביא שמן לכל מוסך ללא תשלום כדי להיפתר ממנו בדרך שאינה מזיקה לסביבה

לא לכל מוסך, נתקלתי במוסכים שלא הסכימו לקבל את השמן כי יש להם הסכם עם פז שמנים, יכול להיות שזה סתם תרוץ..

אבל לא צריכה להיות בעיה למצוא מוסך שיקבל את זה.

• תוכן חדש...