Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופנוע + צבא = אהבה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביטחון שדה ?

התקשורת בארץ מפרסמת איזה יחידה ביצעה איזה פעולה ,ואיזה ציוד היאה בשימוש.מתשתשים את הפנים של המפק"ץ אבל אפשר יופי לראות איזה סוג קשר הוא משתמש ואפילו באיזה תדר.

או שמפורסם בערוץ 2 על פעילות לפני שאפילו סימנו קפ"ק 2(מענין למה אחר כך אכלנו מטענים כמו %&$).

וכן את השירשור הזה צריך לנעול אבל לא מטעמי בטחון שדה אלה בעיקר בגלל שגלשנו לוויקוחי סרק.

עוד דבר קטן לדעתי עדיף לנעול את כל השירשורים של "אחי הDT של אח של דוד שלי סוגר 90 ". כי הם לא רק מבוססים על שטויות של, " אני לא רוצה להגיד של איזה סוג אנשים", אלה סתם גורמים נזק למוניטין של הפורום ושל האנשים הרצינים בו.

לסיכום יש צורך בסינון של השירשורים, אבל לפי הרצינות של הנושא ,והמגיבים באותו נושא.

:morning:

Dead but dreaming

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יופי סיכמנו שיש חופש ביטוי.

פורום זה לא דמוקרטיה.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם
כרובי, לא כדאי לגלות אחריות ולמחוק את מה שפוגע בביטחון שדה?

מעבר לכל הסיבות האחרות למחוק את השרשור המילטרסטי הזה.

סקוטר,

זה לא סוד.

פורסם בכל העיתונים, כולל בעיתונים צבאיים רשמיים (במחנה).

אם יש דבר אחד שאני לא עושה, זה לחרוג ממגבלות הב"ש, תודה.

Little Max

• תוכן חדש...