Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

כיבוי ESP באיביזה


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי סיאט איביזה 2010 מנוע 1600 ידנית, 3 דל׳ אם זה משנה והייתי רוצה לדעת איך מכבים את הבקרה הנ״ל

לשם נהיגה יותר ספורטיבית .. ניסיתי ללחוץ על הכפתור שיש ליד הידית הילוכים אבל זה גורם לנורה להבהב בלוח שעונים ןלא נראה לי כ״כ בסדר

תודה

פורסם

אין קשר בין ניתוק לכאורה של המערכת לבין נהיגה ספורטיבית. ברוב המכונית המערכת לא באמת מתנתקת לחלוטין אלא נכנסת מאוחר יותר. היצרנים עדין לא סומכים יותר מדי על הנהגים. אתה יכול לנהוג ספורטיבי כמה שאתה רוצה ואם תגזים אז תמיד טוב שהמערכת שם. בשביל לזרוק זנב לך לעשות קורס שליטה בהחלקה ב"מסלולים" או אצל אדם פרנק וכו'. בכביש טוב שהמערכת הזאת קיימת.

×
×
  • תוכן חדש...