Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקדים:

לפני קצת יותר מחודש הזמנתי מאיביי מוצר שנקרא PIANO PILLARS , למי שלא מכיר זוהי מדבקה שמודבקת על משקופי החלונות ברכב. המוצר היותר מוכר בארץ והמון רכבים מדביקים אותו והוא על אותו עקרון , זה הניקל במשקופי החלונות.

אני לא חובב ניקלים, עניין של טעם. אז החלטתי להזמין את השחור מבריק, שלדעתי מוסיף מראה מיוחד לרכב בייחוד אם יש חלונות כהים ברכב , ההתמזגות היא טבעית.

אז, הזמתי את המוצר הזה:

wnq7.jpg

וכך הוא אמור להראות על הרכב לדוגמא:

7mog.jpg

אז, עבר הזמן וקיבלתי את החבילה, רק אלוהים יודע כמה חיכיתי לה!

עכשיו, כשהרכב אצלי , פתחתי את החבילה תוך כדי שאני מרייר, מוציא חלק אחד מצמיד, ופאק! לא מתאים!

לוקח עוד חלק גם לא מתאים! וואוו איזה באסה , להיות בציפייה כל הזמן הזה ולבסוך להתאכזב.

אז שלחתי הודעה לסוחר, ואמרתי לו שזה חרא מוצר!

מסתבר, שבארה"ב יש דגם שונה של ה 6 מהדגם שלנו והוא נראה דומה אך לא זהה בעיקר במבט על התחת וכמה פיצ'רים בפנים הרכב: (שימו לב לחלון האחורי ביותר הוא יותר גדול בהשוואה לתמונה של ה 6 בארץ)

gs5p.jpg

אז הסוחר החזיר לי את הכסף. והמוצר עדיין נשאר אצלי וכואב לי שהוא זרוק פה ובכלל החשק להתקין את זה גובר מיום ליום.

אז לקחתי כמה דוגמאות של מה שהוא שלח והנחתי על החלונות ברכב שלי, ואז חשבתי שאולי בכל זאת ניתן להוציא מזה משהו.

המוצר שהוא שלח יותר גדול ולא יותר קטן, כך שאפשר לנסות לחתוך לפי הגודל שאני צריך.

פרופיל הרכב בארה"ב נראה כך :

izbe.jpg

ופרופיל הרכב שלי נראה כך : (שימו לב לחלון פלסטיק האחורי שקטן יותר )

11p8.jpg

אז אני צריך להכין שבלונה מדויקת, לדוגמא הנה משהו שעשיתי עם חתיכת נייר כדי לשלוח לו:

oww8.jpg

אני צריך לדעת איך אפשר להכין שבלונה ראויה לעבודה כזו? איך הכי נכון לחתוך פלסטיק לפי שבלונה ועם מה?

והאם יש בעלי מקצוע לדברים כאלה למקרה שאסתבך?

מה דעתכם? יש רעיונות איך להפיק תועלת מזה?

באופן כללי, אני יותר מישמח לראות אותו על הרכב שלי :-D כמה חכיתי לזה.

עריכה: מנהלים יעזור אם תוסיפו [תמונות] לכותרת, לא שמתי לב . תודה.

פורסם

תיגש לכל סדנא שמתעסקת עם הדבקות, צריכה להיות להם מדבקה שחורה מבריקה. הכי קל, פשוט וזול.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לא עזוב, אני ימרח לאכה מבריקה על החלונות.

אני משקיע בפוסט ומראה עם תמונות כמה מקצועי ואסתטי זה אמור להראות, ואתה זורק לי שטות כזאת באוויר להדביק מדבקה?!

המוצר שאני מדבר עליו קשיח מאוד ומבריק כמו מראה שחורה, זאת לא מדבקה רגילה מבריקה. זה רעיון זול במובן האיכותי של המילה ובטח שלא יגיע לעולם למראה ״המראה השחורה״ שאני מחפש.

תודה בכל מקרה (;

• אחראי פורום
פורסם

למה אתה פוסל את הרעיון הזה? עם מגוון החומרים והמדבקות שיש היום, אמורה להיות גם שחורה מבריקה

שאם ידביקו אותה טוב, אף אחד לא יראה הבדל בין החומרים. זה לא שהמקור הוא איזה חומר אציל.

מה עדיף? לשלוח שבלונה לא מדוייקת ולקבל מדבקה שלא מתאימה לכלום?

אם בכ״ז להיות יותר פרודוקטיבי, שבלונות בד״כ מסמנים על שקף ומעבירים למשהו קשיח יותר או על לוח פלסטי דק ושקוף.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אתה צוחק נכון? לפני שמזמינים כל מוצר לרכב מאייבי, יש לדעת כלל אצבע והוא לוודא שזה תואם לגרסא אירופאית ולא אמריקאית שהרי האמריקאית לא משווקת בארצנו.

אגב אני הדבקתי קרבון בעמודים האלה בדלת, זה יושב פצצה יותר מכל כיסוי שתזמין מאיביי.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

איתי- תודה גבר באמת. אבל בכלזאת אני מעדיף לא להתעסק עם מדבקות מ 2 סיבות:

1. מדבקה לא תוכל לתת לי את האפקט הרצוי. ותמיד עלולה להיהרס ולהתקלף לעומת הפלסטיק הקשיח.

2. זה הכייף שבלהכין את זה ולהצליח.

אז אשמח אם תוכלו לעזור ברעיון.

למנוע יפני- ידעתי שקיים 6 אחר אבל חשבתי שהוא רק בגרסאות ה V6. עכשיו למדתי.

אני גם לא טיפוס של קארבון.. עניין של טעם.

תודה (:

פורסם

אפשר לנסות לחרוץ בעזרת סכין יפנית או לבצע ניסור בעזרת דרמל.

לאחר החיתוך לבדוק התאמה ולשייף בעזרת שופין או נייר שיוף או כלי משייף בדרמל להתאמה לתוצאה הרצויה.

• תוכן חדש...